Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Tattoo & Piercing

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 12:13

kad smo kod tih nota
Image presmiješna je :lol: (slabo se vidi jer nedaju naravno veću sl kopirat)
http://www.tattoofinder.com/find_tattoo ... sAdult=yes - tu sam našla par fora, ali treba sve nekako spojit u nešto super..
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Nov 2010, 12:23

tak i sama....
tako je teeeeeško naletit na dobre dizajne kad ti nešto određeno treba :x
trenutno imam par slika sidara koja mogu doć u obzir, na svakom mi se nešto sviđa, pa će na kraju ispast neka kombinacija. zanimljivo je što su većina njih dizajni iz '40., '50. :D
našla sam savršen scroll za ime, a mislim da sam poprilično i za font sigurna. sad to sve lijepo treba isprintat, stavit u jedan fascikl i ponjet to sa sobom na tetoviranje, pa ćemo od svega toga nacrtat nešto za mene :mrgreen:

baš se veselim, super je taj 12-ti mjesec
:mrgreen: :klapklap:
Image

Bub

Post by Bub » 18 Nov 2010, 12:41

@Jane to je poklon za blagdane? :zubifale:

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 12:43

nekad mi je žao što ne ''slavim'' te blagdane, ovo bi mogla poželjet za poklon :( :lol:
Last edited by metallicat on 18 Nov 2010, 13:27, edited 1 time in total.
Image

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 13:01

Image :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 18 Nov 2010, 13:09

metallicat wrote:nekad mi je žao što ne ''slavim'' te blegdane, ovo bi mogla poželjet za poklon :( :lol:
Ne kužim :?

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 13:28

pitao si jane dal će to dobit za božić, pa sam samo htjela reć kako je meni ponekad žao što ne slavim da mogu za poklon dobit tetovažu.. :lol:
Image

Bub

Post by Bub » 18 Nov 2010, 14:34

:lol: Skužio sam to, ali mislim da nisam dobro skužio...znači ne slaviš ni jedan blagdan?
Mislim ne slavim ih ni ja nešto posebno kao prije i postalo mi je mrsko u zadnje vrijeme, ali kako okolo svi tako i ja onda. Prošle godine nisam htio kupiti ni bor, pa mi je sestra kenjala i rekla ako ne kupim da će mi ona donjet u stan. :zubifale:

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 14:40

ja suprotno, di svi, tu ne ja :lol:
ne znače meni ništa ti blagadni. briga mene što se navodno j.c. tada rodio, i još da zbog toga kupim nekom poklon :lol:
jedino što mi je onako normalno je rođendan, postojeće osobe jel :D
Image

Bub

Post by Bub » 18 Nov 2010, 14:45

metallicat wrote:briga mene što se navodno j.c. tada rodio
I meni je tako, samo što eto obitelj svi slave, pa se moram prilagodit, pogotovo zbog starijih baka, djeda etc...te djeca koja su u obitelji, pa kupim svakome poklončić neki i tak, ali me baš u zadnjih par godina počelo sve ići na onu stvar. Nisam više euforičan kao kad sam bio klinjo i da iritira me kad u svaki trg. centar uđem i u svakom čujem "Bijel Božić", pa tako cijeli dan. :twisted: :zubifale:

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 14:48

ja sam jako, ali jako tvrdoglava osoba, tako da se nemogu prilagodit nego pilim po svom. a to nije dobro jer kako meni to sve ide na živce, mama se ful naljuti i ne pričamo par tjedana :roll: jednostavno ne prihvaća moje mišljenje. da bar mogu ko ti :D
Image

Bub

Post by Bub » 18 Nov 2010, 15:29

Ah šta ću odradim i bok, baš mi svi kažu da sam u zadnjih par godina kao Grinch i onda me obuzme to neko blagdansko raspoloženja kad se sve približi, pa i bude okay na kraju krajeva. Jedne godine nisam htio nigdje ići u posjete, pa su se svi naljutili, a najviše baka i djeda. Onda rađe to sve odradim preko $%&#? da bude mir.

Josef K

Post by Josef K » 18 Nov 2010, 16:27

Frendica mi ima violisnki ključ na podlaktici i jebeno je.

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Nov 2010, 17:58

@Cat - u životu sam vidjela toliko prejebenih dizajnova za glazbala i note da ponekad žalim što nisam neki glazbenik ili što ne sviram neki instrument ili nešto, ne zato što želim svirati, nego da bi tetovaže bile opravdane :lol: (najbliže sam bila glazbi kad sam preko k..ca išla na zbor 5 god, u osnovnoj)
Najljepše stvari koje sam vidjela su bile dizajnovi gitara i kontrabasa i rasplesanih nota koje rastu na drvetu i tako.. svašta ima... ma :heart:
Mislim da sam zadnbje vidjela klavirske tipke oko kukova na niskom struku da tvore pojas :lol: hehe
Sve to više ni ne znam gdje sam našla .

U svakom slučaju pozdravljam bilo kakve glazbene motive i te pizdarije na tu shemu :prayer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 18 Nov 2010, 18:02

Asfodel wrote: U svakom slučaju pozdravljam bilo kakve glazbene motive i te pizdarije na tu shemu :prayer:

također!

meni su super old school microphone motivi, al mi je isto tak bezvezno to na sebe stavljati kad nemam veze s glazbom.

@metallicat: ako hoćeš u rijeci nekoga, odi na forum.tetoviranje.com i tamo se raspitaj. možeš poslati i pm badaku i pitati je, jer ženska vodi pirs salon u rijeci i sigurno ti može preporučiti nekog dobrog.

Post Reply