Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
metallicat

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by metallicat » 17 Nov 2010, 23:18

ovdje ću nastavit :lol:

mi u 07.00 :lol: dolaze sad oni zimski sendviči, tasty, pa se nanovo pokazuje garniranje i degustacija uz to, i uvijeni krumpirići :lol:
i ostavila jedna od šefica poruku da krajem mj opet pišemo test od 40 pitanja :? :lol: lol, kao da sam na faxu :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 17 Nov 2010, 23:21

to su već imali u prodaji prošle zime il to neš novo?
nadam se da bude valjalo pa da probam 4free nešto :lol:

meni je najfinija stvar ikad bio onaj neki pileći ljetni sendvič u potpuno drugačijem pecivu. neš se furalo na italiju s tim.
a koliko se od toga moglo najesti, ajme. ko da nije mek u pitanju :lol:

e i neki sam dan pomfri odgovarala :lol: , al to je onak bezvezarija, 6 neprijatelja ulja, bla bla, zaš ovo ovak, ono onak itd. znaš već :lol:

metallicat

Post by metallicat » 17 Nov 2010, 23:28

neznam što je to ljetno, jer nisam posjećivala mek prije nego sam počela radit..

a taj tasty i tasty bacon su svake god po zimi, taman došli kad sam ja došla prošle god i sjećam se kako mi je to bilo teško napravit :lol: tad je također bila degustacija ali se ne sjećam okusa, a nisam ga kupovala jer prevelik je za školski meni.

kod tih neprijatelja nikad nemogu reć svih 6, uvijek 5 :lol: ako ti šta treba, ja ti imam sve te check liste doma :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 17 Nov 2010, 23:40

ah, špekasto nešto... zaobići ću to isto ko country.

sad pokušavam pobrojati svih 6, al zapnem na 4 :lol:
što ima sve, sredstva za čišćenje, mrvice, voda, talog?

metallicat

Post by metallicat » 17 Nov 2010, 23:43

zrak, voda, sol, ugljik, sredstva za čišćenje i toplina.
pitala ja jednom zašto je toliko bitno da se pecaju one mrvice, rekli da se ulje kiseli od njih, bo :lol:

špekast ti je jedan, drugi je bez :D nevoliš country? meni je taj i bm naj :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 17 Nov 2010, 23:52

hvala! :D

ne podnosim svinjetinu, a taj mi sendvič toliko smrdi da mu ne bih primirisala.
jednom sam ga samo jela pred koje 2 godine kad još nisam znala što je u njemu i onda sam se neugodno iznenadila.

jedina super stvar kod tog sendviča je što je grill tak lijepo čist uvijek :lol:

ne bih jela ni sve ostale osim piletine i ribe, jer mi ni govedina nije baš draga, al zažmirim na to, jer to meso pak ni ne osjetim i više mi je ko da meku gumu prožvačem. bm je i meni super zbog umaka koji bih najrađe trpala u svaki sendvič da mogu :lol:
zato ga zapravo jedino i uzimam...

da čikn ima koji dodatak više u sebi, samo bih to jela.

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Nov 2010, 23:56

ah, što će samo sve izmisliti... krema za bradavice koje postanu ružičaste. Kao ono, u pubertetu su bradavice ružičaste da bi kasnije što su cure starije, postale smeđe. A neki se pale na to.. :zubifale:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 00:00

ma ionako ta ''mesa'' nisu vidjela životinje tako da... :lol:
nama se taj danas najviše prljavo koliko smo ga prodavali :mrgreen: bm umak je i meni prefin :tonqe:
si probala fiš? ja ne. samo sam si jednom stavila u čikn umjesto majo tartar, i bilo je ok :lol:
jesi se sad navukla, ili rijetko uzmeš za marendu :mrgreen: ?
Image

elrania

Post by elrania » 18 Nov 2010, 00:07

fiš pamtim ko prvi sendvič koji sam ikad jela u meku i bila sam 3. razred osnovne tada :lol:

meni je ok, osim kad mi podmetnu ribu koja im je malo predugo stajala, a razlika se bome osjeti.
nisam ga još jela ovdje za gablec, jer mi je premali sendvič, a uvijek dođem na posao da sam neku sitnicu prigrizem prije pa skapavam od gladi nakon 3-5h i treba mi mek da se prežderem :lol:

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 00:14

:lol:
ja se trudim što manje, ne jedem više od 3-4x na mjesec, a do pred par mjeseci sam samo 2 puta..
ti imaš pol h marende ili? mi 20 minuta.
Image

elrania

Post by elrania » 18 Nov 2010, 00:21

da, pola sata.
kak vi 20 min? :?
toliko o standardima kojih se prečesto hvataju...

meni je već mrska hrana po pekarama, a doma nemam nikad niš i rađe dam 10kn za mek hranu tih 2-3 puta tjedno.
primjetila sam da me malo udebljala, al u pitanju su kila do dvije u mj i po rada, a lako ih se riješim (evo, već opala jedna kila) pa mi nije neki problem :lol:

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 00:29

da, samo pol h :?
10 kn je stvarno malo, ali ja se trudim ne puno. kad su to uveli, (pred godinu i pol) rekli ovi koji su dugo tamo, kako su se svi udebljali jer stalno to žderu :lol: zato sam i rekla kako sam jedina ja tamo smršavila :lol: nakon tolikih kila dolje, ne pada mi na pamet riskirat da se i 1 vrati, pa pazim, bar s te mekovske strane :mrgreen: a koliko ih ima koji baš svaki svaki dan si uzimaju tu marendu :facepalm:

eee btw, 7.12 je onaj party, prijavljujem se pa što bude :D
Image

elrania

Post by elrania » 18 Nov 2010, 00:37

uf, ja sam se zgrozila kad je jedna cura koja radi od kraja 9. mj rekla da se 10 kila udebljala :shock: :o

pa možeš ribu, to je bar laganije, nema ni 400 kalorija :mrgreen:

ja bih se pohvalila da su se meni, iako se sad s tom jednom kilom zajebavam, od hodanja i prešetavanja tamo zategnuli neki pozadinski dijelovi tijela :lol:

uf, 7.12. mi je katastrofa termin...makljaža kolokvija mi je od 1. do 20. pa teško da ću doć. spominjali su ovi moji da bude bilo neš oko božića...ne znam kad to pak točno misle.

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 10:34

elrania wrote:uf, ja sam se zgrozila kad je jedna cura koja radi od kraja 9. mj rekla da se 10 kila udebljala :shock: :o
ja bi rekla da kod nas ima jedna cura gora od te :facepalm:
elrania wrote:ja bih se pohvalila da su se meni, iako se sad s tom jednom kilom zajebavam, od hodanja i prešetavanja tamo zategnuli neki pozadinski dijelovi tijela :lol:
bome istina. da vidiš koje sam ja bicepse dobila strugajući grill, ali zbilja :D predobro 8)

vjerovatno misle na to. probaj svratit jer je to samo tipa od 7-8 do ponoć..ja se sigurno prijavljujem, još određene ljude nagovaram pa da mi bude ekipa po izboru :lol: rekli danas na sastanku da je u aquariusu.
ajme prvi put sam probala one brokule, izgleda odvratno ali čak je i jestivo :lol: pokazivali su nam slike nove kuhinje, jebote :shock: trebat će sve iznova učit, zbilja sva neka tehnologija dolazi. navodno će u svim mekovima doć u sljedeća 2 mj. imat ćemo ekran koji pokazuje što trenutno gost naručuje na blagajni i odmah radi. postojat će uhc kabinet za meso s grill, to mi je malo čudno. mož će se peć preko 30 pita odjednom i sl :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 18 Nov 2010, 11:20

ako netko ima iskustva s urologijim i pregledima i testiranjima, neka plz pošalje private msg.

Locked