john_constantine wrote:Asfodel wrote:From Paris with Love - mješavina lagane zabave, predvidljivosti, prosječnosti, nedostatka napetosti i Travoltinog lika koji je bio baš fora kuler ajd. Prolazan film. Za razliku od Takena kojeg se i sada sjećam i koji je bio inteligentno napet. Jednom pogledati i dobro.SpoilerShowona scena tijekom večere kada joj puca u glavu je bila baš brutalna i neočekivana. Dobar preokret.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
SpoilerShow
Ni to mi nije bilo baš napeto..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Death at a Funeral (2010) - 5/10
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DrugsBunny
Pogledaj original, ako već nisi.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- hitman_4
original je vrh,ovo ne planiram gledati,razlog jednostavan:ne volim rimejkoveBub wrote:Death at a Funeral (2010) - 5/10

- Bub
Nisam, ovaj mi stoji dugo na kompu, a sinoć mi se gledala komedija. Mada kužim da će original biti bolji, a i britanski je...volim britanski humor. Remake me baš i nije oduševio.DrugsBunny wrote:Pogledaj original, ako već nisi.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- remike2
Old Dogs (2009) - 6/10
An Education (2010) - 10/10
An Education (2010) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
Toy Story 2 - odličan nastavak koji je nadmašio original prepun odličnog humora, akcijskih scena, neočekivanog preokreta, i vratolomija. Od početka do kraja se jednostavno uživa u prekrasnoj animaciji, sjajnim likovima, komičnim dijalozima, otkačenim događajima i puno akcije. Stvarno odličan nastavak. Pixar radi samo najbolje. 5/5
Michel puši karu.
- Josef K
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - 6/10
Moglo je to puno bolje.
Uglavnom se slažem sa filmofilom.
Moglo je to puno bolje.
Uglavnom se slažem sa filmofilom.
- remike2
American Beauty (1999) - 7/10, dobar film sa odličnom tematikom, naracijom i ulogom Kevina Spaceya, no mislim da je ipak precijenjen.
The Searchers (1956) - 10/10, najbolji film Johna Forda sa Johnom Wayneom u ulozi karijere, definitivno remek djelo i jedan od 3-4 najbolja western filmova svih vremena.
The Searchers (1956) - 10/10, najbolji film Johna Forda sa Johnom Wayneom u ulozi karijere, definitivno remek djelo i jedan od 3-4 najbolja western filmova svih vremena.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
catch me if you can 8/10
možda malo previše ušminkano za potrebe hollywooda, ali jako zabavan i edukativan film
ovo mi je bilo drugo gledanje i bez obzira na trajanje od 2 i nešto sitno sata bez problema sam ga pogledao, radnja klizi ko po špagi i nema nijednog trenutka dosade osim možda one nepotrebne sekvence kad se vraća ocu u par navrata...inače, sama priča je fascinantna, frank abignale jr. je sa 16god počeo izvoditi te prevare, a nakon što je izašao iz zatvora počeo je raditi za FBI...danas ima svoju odvjetničku firmu i milijune dolara koje je sam zaradio...to se zove sposoban čovjek
ljudi nakon zatvora jedva nađu bilo kakav posao...
možda malo previše ušminkano za potrebe hollywooda, ali jako zabavan i edukativan film

This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
Toy story 3 - odličan i mračan nastavak s još više avanture, akcije, humora i odličnih novih likova s najboljom radnjom u trilogiji, s par jezovitih scena, i odličnih preokreta. I sjajan završetak izvrsne animirane trilogije. 5/5
Michel puši karu.
- Asfodel
@filmofil - taj sam film gledala ne znam koliko puta i mogla bih ga još toliko.
Open Water: Adrift - meni jako dobar i za preporuku. Volim ovakve tipove filmova, navodni istiniti događaji i taj đir, brr... Ima nekih tehničkih stvari o kojima bi se dalo diskutirati Isto tako, što se tiče inteligentnog ponašanja, pretpostavljam da se u panici i žurbi svašta pogriješi,
Što se tiče kraja, uf uf, malo sam bijesna što je nerazjašnjen i de facto svaki čovjek ima svoju teoriju. Ja sam uzela svoju i moram nastaviti dalje sa životom 
Open Water: Adrift - meni jako dobar i za preporuku. Volim ovakve tipove filmova, navodni istiniti događaji i taj đir, brr... Ima nekih tehničkih stvari o kojima bi se dalo diskutirati
SpoilerShow
..ja sam smislila još neke načine dizanja zbog spašavanja, rade u teoriji, upitno bi li u praksi... no mogli su i njih pokušati da umire gledatelja pa da se zna da su učinili sve što su mogli.
SpoilerShow
ali malo je bilo glupo kad se neka mrga od muškarca krene verati uz improvizirani konop od odjeće (koji im je jedini spas), umjesto da to daju nekoj mršavoj ženi. I tako, ima dosta tih stvarčica za primjedbu, al eto..

-
ne sjećam se baš dobro filma, ali znam da sam baš razmišljao o tome kako bi se mogao popeti natrag na brod i nije mi palo na pamet ništa izvedivo pa me zanimaju tvoje teorije...kolko ih je uopće bilo u vodi?
This is the Zodiac speaking.
- remike2
A Fish Called Wanda (1988) - 10/10
- Asfodel
filmofil wrote:ne sjećam se baš dobro filma, ali znam da sam baš razmišljao o tome kako bi se mogao popeti natrag na brod i nije mi palo na pamet ništa izvedivo pa me zanimaju tvoje teorije...kolko ih je uopće bilo u vodi?
SpoilerShow
U vodi 3 muškarca i 3 žene. Recimo dva muškarca pokušaju dignuti najlakšu ženu. Ili svi muškarci se nekako povežu rukama tvoreći "sjedalicu" za najlakšu ženu ofc. Ako treba i petsto pokušaja i razbijanja o vodu. Oni su se samo penjali na onog dupina napuhanog, naravno bez uspjeha.
Još su ljudi na imdb-u svašta smišljali, ali ja vjerujem da to (i ovo moje) funkcionira samo u teoriji. Inače film ne bi imao smisla. Al mogli su bar ti par shema isprobati da nas uvjere da su nemoguće i neostvarive. Jer ja baš nemam jahtu da ih idem testirati.
Ima još nekih nebuloza poslije piše, kaže da je nemoguće da se zastava tako lako raspara. Sad jel istina ili nije, nemamo pojma.
Još su ljudi na imdb-u svašta smišljali, ali ja vjerujem da to (i ovo moje) funkcionira samo u teoriji. Inače film ne bi imao smisla. Al mogli su bar ti par shema isprobati da nas uvjere da su nemoguće i neostvarive. Jer ja baš nemam jahtu da ih idem testirati.
Ima još nekih nebuloza poslije piše, kaže da je nemoguće da se zastava tako lako raspara. Sad jel istina ili nije, nemamo pojma.