ninja scroll , GITS 1,2 , Akira si sve pogledao ?john_constantine wrote:a većinu jesam, samo mi fali helsing OVA, skidam jednu prejebenu igru koju sam iskušao demo, pa je to na prvom mjestu.Aryx wrote:kaj si vec pogledao sve od onoga sto sam ti preporucio .. meni samo prva epizoda valja . ono art je ok ali ostalo mi je bezveze. mislili ako nabave glas od neke face da ce odmah biti hitjohn_constantine wrote:e aryx, kakav je afro samurai?a onda manga strip i filmovi, one tri epizode.
Hm, kod afro samurai mi jedino smeta loše crtanje, ali borbe nisu loše.
Last Post Wins !!!11one
- Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
hm, Akiru jedino nisam. samo dvojku, morati ću se razmjenjivati s jednim anime forumom.Aryx wrote:ninja scroll , GITS 1,2 , Akira si sve pogledao ?john_constantine wrote:a većinu jesam, samo mi fali helsing OVA, skidam jednu prejebenu igru koju sam iskušao demo, pa je to na prvom mjestu.Aryx wrote: kaj si vec pogledao sve od onoga sto sam ti preporucio .. meni samo prva epizoda valja . ono art je ok ali ostalo mi je bezveze. mislili ako nabave glas od neke face da ce odmah biti hita onda manga strip i filmovi, one tri epizode.
Hm, kod afro samurai mi jedino smeta loše crtanje, ali borbe nisu loše.
Michel puši karu.
- Aryx
- john_constantine
Slažem se.Aryx wrote:ghost in the shell je masterpiece po meni , jedinica mi je bolja ali i dvojka nije losa . a ninja scroll je prezabavan ;D
Michel puši karu.
- Aryx
e ali obavezno pogledaj do kraja nemas puno mozda 5 epizoda , radi zadnje epizode se isplati pogledati.john_constantine wrote:Slažem se.Aryx wrote:ghost in the shell je masterpiece po meni , jedinica mi je bolja ali i dvojka nije losa . a ninja scroll je prezabavan ;DA gungrave baš nisam pogledao do kraja, nemam više volje. Kada je bila kriminalistični, onda je bilo zanimljivo, ali sada mi malo blesavo ispada ono za nekro - file ili kako već, a on postaje neka vrsta superheroja.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- john_constantine
Hm, ali su vraški zajebali za onom prvom epizodom.Aryx wrote:e ali obavezno pogledaj do kraja nemas puno mozda 5 epizoda , radi zadnje epizode se isplati pogledati.john_constantine wrote:Slažem se.Aryx wrote:ghost in the shell je masterpiece po meni , jedinica mi je bolja ali i dvojka nije losa . a ninja scroll je prezabavan ;DA gungrave baš nisam pogledao do kraja, nemam više volje. Kada je bila kriminalistični, onda je bilo zanimljivo, ali sada mi malo blesavo ispada ono za nekro - file ili kako već, a on postaje neka vrsta superheroja.
Michel puši karu.
- john_constantine
- metallicat
- elrania
- Donnie Darko
- elrania
slazem se... al to ne umanjuje moju ljubav prema karlovackom...
erm.. btw.. upravo sam pronasla bijelu plasticnu kuglicu u limenci guinnessa... ne pijem bas iz limenki pivo, tak da neam pojma zas je to unutra
pa pitam vas.. zasto je to unutra?
zapeo mi za oko oglas za rad u "suveniru" tamo blizu katedrale.. neki turisticki shop... cak naletih na frenda unutra kako radi i bilo bi super, al nemaju vise mjesta...
i nesto vidjeh za skole stranih jezika, al ti su na godisnjem do 22.8. baaah...
ma ne znam.. nesto gdje cu zaraditi do 4k kn i sto ce imat uredno radno mjesto
rekli mi da ponedjeljkom ujutro stavljaju nove oglase na pano pa da tada dodem
sretno mi
erm.. btw.. upravo sam pronasla bijelu plasticnu kuglicu u limenci guinnessa... ne pijem bas iz limenki pivo, tak da neam pojma zas je to unutra
pa pitam vas.. zasto je to unutra?
zapeo mi za oko oglas za rad u "suveniru" tamo blizu katedrale.. neki turisticki shop... cak naletih na frenda unutra kako radi i bilo bi super, al nemaju vise mjesta...
i nesto vidjeh za skole stranih jezika, al ti su na godisnjem do 22.8. baaah...
ma ne znam.. nesto gdje cu zaraditi do 4k kn i sto ce imat uredno radno mjesto
rekli mi da ponedjeljkom ujutro stavljaju nove oglase na pano pa da tada dodem
sretno mi