The Walking Dead (2010-)
- DrugsBunny
Re: The Walking Dead (2010)
Sad će te neki šaljivdžija ispravit.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Asfodel

..a nek ostane, smiješno je.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- _redrum_
treća epizoda je mirnija od prve i druge, ali i trebalo je tako biti
ne može svaka epizoda bit nabrijana, drago mi je što smo likove bolje upoznali
posebno mi je drago bilo

ne može svaka epizoda bit nabrijana, drago mi je što smo likove bolje upoznali
posebno mi je drago bilo
SpoilerShow
kada je shane bez mislosti razbio onog frajera što tuče ženu 

- Asfodel
posebno mi je drago bilo [/quote]
SpoilerShow
kada je shane bez mislosti razbio onog frajera što tuče ženu 

SpoilerShow
Malo je pretjerao
...Mislila sam da će ga ubiti, budući da mu je baš prikladno poslužio da ispolji frustracije. 

- _redrum_
Asfodel wrote:posebno mi je drago biloSpoilerShowkada je shane bez mislosti razbio onog frajera što tuče ženu
SpoilerShow
Malo je pretjerao
...Mislila sam da će ga ubiti, budući da mu je baš prikladno poslužio da ispolji frustracije. 

SpoilerShow
definitivno je ispoljavao frustracije na njemu, a kako i ne bi, zaslužio je "malo" se ispuhat
hahaha

- Mistrija
Ono od čega se ucrnjačim je kad skontam da smo upravo pregledali pola sezone već 

"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- Bub
Mah pričajte vi koliko hoćete, ali ja sam očekivao još više zombija, a ne ovo što sam dobio u trećoj epizodi, dobra je, ali imao sam osjećaj kao da ne gledam seriju s zombijima.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- yakkazu
tako nestoBub wrote:Mah pričajte vi koliko hoćete, ali ja sam očekivao još više zombija, a ne ovo što sam dobio u trećoj epizodi, dobra je, ali imao sam osjećaj kao da ne gledam seriju s zombijima.
- Mistrija
Ako ćemo po stripu,
SpoilerShow
bar negdje od polovine ako ne i ranije, pa na dalje, samih zombija je generalno sve manje i manje....šro ne znači da je sama radnja nezanimljiva ili loša, naprotiv.
- Bub
Ma naravno, nisam ni rekao da je radnja loša, ali eto kako kažeš u postu iznad, znači...
SpoilerShow
...ja ne bih volio da zombiji budu samo usputna priča, a da se vrti oko njihovih života, ljubavi ili šta ti ja znam...tko se s kim jebe, tko kome puši etc...
Eto scena kad su išli Merle-a spašavat su mogli napravit ustvari pokazat kako su došli na krov i već bi to dobilo drugu dimenziju, ako je ova epizoda recimo bila upoznavanje karaktera likova u seriji, znači kraj s tom akcijom bi bio kao šlag na torti.
Pretežito zbog takvih stvari sam i prestao gledati serije, tipa prvi put kad sam počeo gledati "Prison Break" nisam ni znao što je, ali skoro prva cijela sezona je bila okay, ali što su išli dalje, jednostavno sam morao prekinut gledat, ovo je samo neka moja kvazi usporedba, ali to se događa s dosta serija.
Eto scena kad su išli Merle-a spašavat su mogli napravit ustvari pokazat kako su došli na krov i već bi to dobilo drugu dimenziju, ako je ova epizoda recimo bila upoznavanje karaktera likova u seriji, znači kraj s tom akcijom bi bio kao šlag na torti.
Pretežito zbog takvih stvari sam i prestao gledati serije, tipa prvi put kad sam počeo gledati "Prison Break" nisam ni znao što je, ali skoro prva cijela sezona je bila okay, ali što su išli dalje, jednostavno sam morao prekinut gledat, ovo je samo neka moja kvazi usporedba, ali to se događa s dosta serija.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
A buuMistrija wrote:Ako ćemo po stripu,SpoilerShowbar negdje od polovine ako ne i ranije, pa na dalje, samih zombija je generalno sve manje i manje....šro ne znači da je sama radnja nezanimljiva ili loša, naprotiv.

SpoilerShow
A mene to baš drži, recimo, u ovoj epizodi nismo viđali baš zombije pa me to nabrijava na slijedeću u kojoj moraju malo više bit..i tako..
- Mistrija
Nije tolika sapunica ne brini.Bub wrote:Ma naravno, nisam ni rekao da je radnja loša, ali eto kako kažeš u postu iznad, znači...
SpoilerShow...ja ne bih volio da zombiji budu samo usputna priča, a da se vrti oko njihovih života, ljubavi ili šta ti ja znam...tko se s kim jebe, tko kome puši etc...
SpoilerShow
Više je ala gdje naći novo skrovište, hranu, oružje, te susreti sa drugim grupama ljudi od kojih mnoge nisu friendly, te međusobne peripetije, ali daleko od nivoa sapunice, pa čak i na "late prison break" nivou. Bar je u stripu tako, malo ovdje zbog formata TV-a generalno nezgodno jer i najbezazlenija scena u stripu, na TV seriji automatski više vuče na sapunicu
Ali biće to OK 100%.

- Bub
Mistrija wrote:Nije tolika sapunica ne brini.SpoilerShowViše je ala gdje naći novo skrovište, hranu, oružje, te susreti sa drugim grupama ljudi od kojih mnoge nisu friendly, te međusobne peripetije, ali daleko od nivoa sapunice, pa čak i na "late prison break" nivou. Bar je u stripu tako, malo ovdje zbog formata TV-a generalno nezgodno jer i najbezazlenija scena u stripu, na TV seriji automatski više vuče na sapunicuAli biće to OK 100%.
SpoilerShow
Vidio sam u najavi za sljedeću epizodu da će biti nekih latinosa i jedva čekam da dođu u zatvor, vjerujem da će tamo biti odlično. Sviđa mi se takav štih, pa da klasični survival, samo šteta je ne iskoristi zombije što više.
De da te odmah pitam, skinuo sam si stripove i ima ih 36 komada, jel to sve?
De da te odmah pitam, skinuo sam si stripove i ima ih 36 komada, jel to sve?

-
Dobra je treca epizoda,meni kao da je prosla za 10 min-proletila... Ceka se opet nedelju dana.... 

- Mistrija
Ako se navučeš možeš sigurno pola do iduće epizode sigurno, (što je više nego će stati vjerovatno u prve dvije sezone TV-a) brzo to ide, zarazno, a kratke su epizode u stripu generalno.Bub wrote: EDIT: Vidim sad 78 komada, pa kad ću to pročitat?![]()