Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- remike2
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Bringing Out the Dead (1999) - 7/10
King Ralph (1991) - 8/10
King Ralph (1991) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Ašow
- Info
Ne mogu se ne složitiWendigo wrote:napuhan, precijenjen film i dosadan pred kraj (kao većina nolanovih filmova). batman the begining mi je daleko bolji.Asfodel wrote:Meni je Dark Knight na dnu tog Nolan popisa![]()
Nolanovi su totalno upropašteni bez one atmosfere. Odlični oboje Jokera, ali Jack je Jack.
Blood Simple - dobar Coenov film na kojeg sam sasvim slučajno naišao. Nisam ni znao da je njihov sve do samog kraja, lol
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- remike2
Wild Bill (1995) - 9/10, jedan od najboljih western filmova zadnjih 15-20 godina sa uvijek odličnim Jeff Bridgesom.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- john_constantine
The One-Armed Swordsman - definitivno najbolji film u radionici Braće Shaw. Prekrasni prizor borbe na snijegu, zanimljiva priča, kung fu borbe, borbe s mačevima, karizmatični glavni lik, odlična završnica, zanimljivi glavni negativac i moćna tematika o osveti i vjernosti s nekoliko zanimljivih ideja i sjajnih scena za pamćenje. 5/5
Michel puši karu.
- Bub
The Last Airbender (2010) - 5/10
Dobri efekti zato ova moja ocjena, sve ostalo tak-tak, kraj glupav i dosadnjikav.
Dobri efekti zato ova moja ocjena, sve ostalo tak-tak, kraj glupav i dosadnjikav.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
harry potter and the deathly hallows part 1 6/10
super početak filma, potjera death eatera za harryjem i družinom, sve žari i pali, baš se nabriješ, al onda do kraja filma zatišje...uglavnom se hermiona, ron i harry muvaju po nekakvim šumama i selendrama i skrivaju od nekakvih tragača...ne znam, nisam to tražio od nečeg što se zove harry potter...previše podsjeća na LOTR u nekim segmentima (prsten je ekvivalent nekakvoj ogrlici koju furaju, pa onda kako su orke ulovile froda i sama i strpali ih u zatvor tako su slično napravili s harryjem i ekipom pa taj neki feeling fellowship of the ring dok se skrivaju po šumama, itd)
ipak, kraj je obečavajuć i mislim da je ovo blaga uvertira za pravi show koji slijedi, tj nadam se, nisam pročitao knjigu niti namjeravam, nek me iznenade
super početak filma, potjera death eatera za harryjem i družinom, sve žari i pali, baš se nabriješ, al onda do kraja filma zatišje...uglavnom se hermiona, ron i harry muvaju po nekakvim šumama i selendrama i skrivaju od nekakvih tragača...ne znam, nisam to tražio od nečeg što se zove harry potter...previše podsjeća na LOTR u nekim segmentima (prsten je ekvivalent nekakvoj ogrlici koju furaju, pa onda kako su orke ulovile froda i sama i strpali ih u zatvor tako su slično napravili s harryjem i ekipom pa taj neki feeling fellowship of the ring dok se skrivaju po šumama, itd)
ipak, kraj je obečavajuć i mislim da je ovo blaga uvertira za pravi show koji slijedi, tj nadam se, nisam pročitao knjigu niti namjeravam, nek me iznenade

This is the Zodiac speaking.
- remike2
The Maltese Falcon (1941) - 10/10, jedan od zlatnih bisera 40-ih sa briljantnim Bogartom, klasik i jedan od najboljih, ako ne i najbolji film noir.
- dragonheart
john_constantine wrote:The One-Armed Swordsman - definitivno najbolji film u radionici Braće Shaw. Prekrasni prizor borbe na snijegu, zanimljiva priča, kung fu borbe, borbe s mačevima, karizmatični glavni lik, odlična završnica, zanimljivi glavni negativac i moćna tematika o osveti i vjernosti s nekoliko zanimljivih ideja i sjajnih scena za pamćenje. 5/5
Dobar je definitivno i fascinantno mi je koliko je na neki način ne pregažen vremenom,no najbolji ipak nije.Pogledaj ovih par naslova : Eight Diagram Pole Fighter,Come Drink With Me,Dirty Ho,36 Chambers Of Shaolin,5 Deadly Venoms,Heroes Two,The Cave Of The Silken Web,Opium And The Kung Fu Master te Chinese Boxer.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
odličan.dragonheart wrote:john_constantine wrote:The One-Armed Swordsman - definitivno najbolji film u radionici Braće Shaw. Prekrasni prizor borbe na snijegu, zanimljiva priča, kung fu borbe, borbe s mačevima, karizmatični glavni lik, odlična završnica, zanimljivi glavni negativac i moćna tematika o osveti i vjernosti s nekoliko zanimljivih ideja i sjajnih scena za pamćenje. 5/5
Dobar je definitivno i fascinantno mi je koliko je na neki način ne pregažen vremenom,no najbolji ipak nije.Pogledaj ovih par naslova : Eight Diagram Pole Fighter,Come Drink With Me,Dirty Ho,36 Chambers Of Shaolin,5 Deadly Venoms,Heroes Two,The Cave Of The Silken Web,Opium And The Kung Fu Master te Chinese Boxer.

Last edited by john_constantine on 17 Nov 2010, 21:55, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Scarface
Pogleda san otprilike 90 % Shaw bros. produkcije, i Killer Constable mi je uvjerljivo najbolji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
The Sorcerer's Apprentice - solidna akcijska fantastična zabava koja predugo traje. Prvih sat vremena dobar, ali kasnije postaje lagano zamoran s tom patetičnom romantikom i predvidljivom klišejiziranom radnjom. Nicolas Cage je dobar kao čarobnjak kao što je Alfred Molina dobar kao negativac, ali glavni lik previše naporan i nezanimljiv, a ostatak "negativaca" ništa posebno. Film jedino spašava simpatičan humor i magija uz dobar, ali naporan završetak. 3/5
Michel puši karu.
-
the other guys 7/10
komedija koja ima svoje trenutke, al bez ferrella bi to bilo 2 ocjene niže
komedija koja ima svoje trenutke, al bez ferrella bi to bilo 2 ocjene niže
This is the Zodiac speaking.
- Asfodel
From Paris with Love - mješavina lagane zabave, predvidljivosti, prosječnosti, nedostatka napetosti i Travoltinog lika koji je bio baš fora kuler ajd. Prolazan film. Za razliku od Takena kojeg se i sada sjećam i koji je bio inteligentno napet. Jednom pogledati i dobro.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Asfodel wrote:From Paris with Love - mješavina lagane zabave, predvidljivosti, prosječnosti, nedostatka napetosti i Travoltinog lika koji je bio baš fora kuler ajd. Prolazan film. Za razliku od Takena kojeg se i sada sjećam i koji je bio inteligentno napet. Jednom pogledati i dobro.
SpoilerShow
ona scena tijekom večere kada joj puca u glavu je bila baš brutalna i neočekivana. Dobar preokret.
Michel puši karu.