da, stvarno, kakva je to privilegija bila s njim popričat o filmovima, čovjek koji je pogledao vjerojatno sve što iole valja u cijelom svijetu...sad neki dan sam pročitao kako je došao na filipine i pričao im o nekim njihovim redateljima iz 70-ih koji su mu bili veliki uzori

čini se ko da je prvih 28god života gledao samo filmove dok nije dobio priliku raditi ih
inače, njegova priča je jako čudna i zapravo ga je splet slučajnosti doveo do redateljske stolice...navodno je upoznao bendera na nekakvoj zabavi pa ga je on okolo preporučivao i predstavljao scenarij za reservoir dogs pa je upalo više producenata (među njima monte hellman i keitel) i ostalo je povijest...ali mi nikad neće biti jasan skok od onog sranja my best friend's birthday do reservoir dogsa...mislim, vidi se da je ovaj prvi tarantinov uradak, ali je razlika nebo i zemlja jer reservoir dogs izgleda poprilično iskusno za nekog ko ima prvi pravi debi u toj branši
ma pravi ljubitelj filmova i za mene daleko najbolji redatelj ikada...ne da su ostali loši već je njegova genijalnost priča za sebe
This is the Zodiac speaking.