Ženski kutak
- Jane Doe
Re: Ženski kutak
eto super, ovdje kod nas očito da, jebote koja smo mi država....
ok, znaći, ja to mogu kod svog zubara napravit.... prekrasno, a kad sam pitala za to, sestra se čudila kao da tražim neznam što, da ona za to nikad čula (mlada ženska, da je neka pred penziju, nebi se čudila)
i, ajde da se do kraja onesvijestim, koliko to kod vas košta ??
ok, znaći, ja to mogu kod svog zubara napravit.... prekrasno, a kad sam pitala za to, sestra se čudila kao da tražim neznam što, da ona za to nikad čula (mlada ženska, da je neka pred penziju, nebi se čudila)
i, ajde da se do kraja onesvijestim, koliko to kod vas košta ??

- callac
mi smo privatna ordinacija tak da ako ti ideš prek socijala nije ni čudo što se zabezeknu kad ih to tražiš
a za cijenu, hmmm, nisam ziher, al oko 500 kn dođe tim da ja frendicama radim tako da samo tehničara plate pa je to skoro za duplo manja cijena, baš mi sutra ujutro dolazi frendica iz siska po udlagu 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
znači, ni kod vas nebi niš bolje prošla
a jebiga... ja znam da sve ima svoju cijenu, i kad ti nešto zbilja treba, jebiga, pljuneš pa imaš, ali... kad to ona meni tak napravi da progrizme za manje od 2-3 mj., e pa jebga stara, ti si ortodont, i gledaš me i moj zagriz i sve ostalo već 3,4 godine, možda i više i da još neznaš napravit to kak se spada, pa jebemu sve... i svaki puta je bilo priče kak ima neki još jači i bolji materijal... samo neznam zakaj ja nisam dobila onda od toga, nego svaki puta nekaj eksperimentira na moj račun....
niš, kad i ovo sjebem kaj sad idem, idem u sportsku opremu po onu gumicu za zube (nisu ni one više ogromne ko kad smo rokija gledali
) bude poslužila, jer, od kad samo ja radim... ovo mi je neizdrživo... a i općenito je blesvo...
a najjači mi je bio komentar, kao kad me za novi otisak i tu udlagu tražila 1300 kuna i još napomenula da nije ni skupa kolko sam ja dala za te đavle po sebi... ono, stara, al da to tvoje traje bar 1/4 vremena koliko će mene ti moji đavli, nebi niš rekla...
a nedaj bože da kaj krivo kažeš ili da se vidi da ti je više pun k toga svega, postaje se ekstremno neugodo raspoložena prema meni, da se kulturno izrazim.... jebeni monopolisti
a jebiga... ja znam da sve ima svoju cijenu, i kad ti nešto zbilja treba, jebiga, pljuneš pa imaš, ali... kad to ona meni tak napravi da progrizme za manje od 2-3 mj., e pa jebga stara, ti si ortodont, i gledaš me i moj zagriz i sve ostalo već 3,4 godine, možda i više i da još neznaš napravit to kak se spada, pa jebemu sve... i svaki puta je bilo priče kak ima neki još jači i bolji materijal... samo neznam zakaj ja nisam dobila onda od toga, nego svaki puta nekaj eksperimentira na moj račun....
niš, kad i ovo sjebem kaj sad idem, idem u sportsku opremu po onu gumicu za zube (nisu ni one više ogromne ko kad smo rokija gledali
a najjači mi je bio komentar, kao kad me za novi otisak i tu udlagu tražila 1300 kuna i još napomenula da nije ni skupa kolko sam ja dala za te đavle po sebi... ono, stara, al da to tvoje traje bar 1/4 vremena koliko će mene ti moji đavli, nebi niš rekla...
a nedaj bože da kaj krivo kažeš ili da se vidi da ti je više pun k toga svega, postaje se ekstremno neugodo raspoložena prema meni, da se kulturno izrazim.... jebeni monopolisti

- Asfodel
Sad me ovo podsjetilo da me sestra jednom probudila usred noći zbog tog škripanja zubima.
Spavali smo na raširenom kauču u dnevnom boravku, jer su nam došli gosti.
Inače, ja imam prirođene podočnjake, svaki dan svoga života, ljubičaste. I to na bijelu kožu. Nije da mi specijalno smetaju, jer ih prekrivam korektorom, jedino ako sam baš mrtva umorna (dakle, u situaciji kad se normalnim ljudima tek počinju stvarati podočnjaci) e onda ih ne mogu nikako prekriti
..staviš korektor - a oni se ljubičaste ko ludi.
Pretpostavljam da ih imam zbog loše cirkulacije..
Inače, ja imam prirođene podočnjake, svaki dan svoga života, ljubičaste. I to na bijelu kožu. Nije da mi specijalno smetaju, jer ih prekrivam korektorom, jedino ako sam baš mrtva umorna (dakle, u situaciji kad se normalnim ljudima tek počinju stvarati podočnjaci) e onda ih ne mogu nikako prekriti
Pretpostavljam da ih imam zbog loše cirkulacije..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
ja imam podočnjake od blejanja u komp i priodno su mi oči onako.. "duboke" i uvučene i uz to tamne. pa si ti sad misli... 
manijak.
manijak.
- Jane Doe
ma uopće niste fora sa tim svojim podočnjacima. fora je imat ispupčene oči (hrenovkaste), pa možeš dirat njima ljude, ko puž

- Asfodel
Sad će svi dečki doć i nabrajat svoje mane 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
Ja se ne mogu riješiti podočnjaka.Wendigo wrote:ja imam podočnjake od blejanja u komp i priodno su mi oči onako.. "duboke" i uvučene i uz to tamne. pa si ti sad misli...
manijak.
-
John_Ryder
- Jane Doe
mislim da sam se službeno unakazila, pa to pokušavam prikrit nekim repićem i razbarušenom frizurom... a i dovoljno je hladnoza kapu. nekak me zadnja dva dana djeca gedaju čudno na autobusnoj
opet sam se sama šišala i nije da sam nešto krivo napravila, nego sam nepovratno odrezala šiške koje definitivno idu samo na dugu ili na ultra kratku frizuru (Betty Page tip šiški)... , a ja imam nešto ni kratko ni poludugo stepenasto
......ipak se nemože spojit nespojivo.
al mi se neda ić sad to popravljat, mislim da ću srezat sve do kraja i bit na miru..
nekako se osjećam lakše kad imam kratku kosu, ono, mislim na način da odrežem kosu i osjćam se oslobođeno, kaj god to značilo, al osjećaj je dobar... još samo da neđem neku crvenu farbu koja vuče na žarko pink... jupi šubi dubi
opet sam se sama šišala i nije da sam nešto krivo napravila, nego sam nepovratno odrezala šiške koje definitivno idu samo na dugu ili na ultra kratku frizuru (Betty Page tip šiški)... , a ja imam nešto ni kratko ni poludugo stepenasto
al mi se neda ić sad to popravljat, mislim da ću srezat sve do kraja i bit na miru..
nekako se osjećam lakše kad imam kratku kosu, ono, mislim na način da odrežem kosu i osjćam se oslobođeno, kaj god to značilo, al osjećaj je dobar... još samo da neđem neku crvenu farbu koja vuče na žarko pink... jupi šubi dubi

- metallicat
- Bub
Pa jel može kraće neg' što je?
btw ona slika na face-u di imaš plavu dužu kosu mi je super. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- alecto
- Decadentor
- metallicat