Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
sandi

Re: Tattoo & Piercing

Post by sandi » 10 Nov 2010, 18:57

MA idem ja šegrtu, pa mora znati mrezu nacrtati....a na lijevo rame plava JNA tatuuu!!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Jane Doe

Post by Jane Doe » 10 Nov 2010, 19:38

Ja si pasem kad će Miro Tomas ponovno u lijepu našu, bio je, ja mislim, prošle godine i lik fantastično radi. Nadam se da ću ga sljedeći puta uhvatit, jer bi baš rado jedan njegov rad na sebi.
Osim Tomasa i Zeleta još bi Brane Dorčić došo u obzir, ali neznam dal će on uopće gostovat u bilo kojem salonu u Zagrebu. To su tri lika koja rade old school najsličniji onom izvornom klasičnom stilu koji ja volim.
Šteta, vani je puno veći izbor takvih tetovirača.
Stela iz Gandalfa lijepo radi, ali njen old school je Disney like i naginje new school-u, tako da niš od toga.
Ostali su mi nezanimljivi, osim eventualno Errora, ali kod njega bi išla jedino po neki japanese tattoo, on ga radi perfektno.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Nov 2010, 07:11

meni error najbolje crta od svih ZG tattoo majstora. kad bih se tetovirao, išao bih kod njega.

sandi

Post by sandi » 15 Nov 2010, 19:04

ooou je...tipovi iz OS otvaraju u Pž salon....eto sada barem necu morati putovati 200 km po tatuu...

Image

Image

ovo su mu radovi...ima jos dobrih, ali da ne stavljam sada ovdje previse toga...

elrania

Post by elrania » 15 Nov 2010, 21:07

baš mi i nije neš super ovo. ne bih im se dala pod iglu.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Nov 2010, 07:07

elrania wrote:baš mi i nije neš super ovo. ne bih im se dala pod iglu.
+1
Image

sandi

Post by sandi » 16 Nov 2010, 11:41

ma dobro te su vise tematske za forum :P ...a ovi radovi?

Image

Image

Image

Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 16 Nov 2010, 13:12

prva i druga su jako dobre.
ma nije važna tematika... baš se po reznim "tematikama" vidi koliko je tko zapravo vješt... al ti barem nećeš tražit ni portret ni fantasy , pa neće moć fulat :wink:

... eto, ja svakodnevno pogledam po par desetaka tetovaža (a sve skupa do sada, mislim da je brojka tu negdje od oko 6-7 znamenki sigurno), tako da ja već imam poprilično oštro oko i kad gledam i ocjenjujem, radim to na malo drugačiji naćin...
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Nov 2010, 14:17

ja si dugo vremena pikiram ovo istetovirti ali nikako da se odlučim daki zbilja želim tetovirat,
Image
samo nebi to baš na vrat stavio nego na rame, da mogu po potrebi tetovažu prekriti majcom
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 10:52

znači definitivno ako mi ostane u 12 mj para ću si napravit novu. e sad, znam da u zg-u ima poznatih tatuista, al dal netko zna dal ima takvih u rijeci i okolici? čak sam i ja čula za ove iz zg, ali za rijeku ništa posebno, samo za one lošije..
napravit ću si nešto vezano uz glazbu, vjerovatno violinski ključ. čak mislim da je to već isfurano, ali mi se toliko sviđa da ipak bi. samo moram nać neku predobri sličicu. također nisam sigurna gdje da ju stavim, sviđa mi na ruci iznad zapešća, samo s unutranje strane ili negdje iznad lopatice, rame...šta mislite :D?
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Nov 2010, 11:45

znam ti ja jednog dobrog, jaaako dobrog. zove se Brane Dorčić, sad, neznam točno di mu je salon (znam da je, recimo, ovu srijedu u Umagu i da tamo gostuje u jednom salonu), al imam ti njegov mail i mob pa ga možeš kontaktirat. a i ja ti mogu malo popratit tokom 12-om mj. i mogu ga i ja pitat dal će u to doba bit negdje u blizini i di je on trenutno uopće (ali mislim da je tu negdje oko Rijeke). stvarno mi nije bed.
branimird@gmail.com
958060088
a što se pozicije tiće, ja bi takvu tetovažu stavila na zapešće. a dosta motiva ima jako puno ljudi, uvijek se da dodat nešto tako da bude unikatna. a svaki dobar majstor ti to bude nacrtao da izgleda i lijepo i orginalno.
bdw, sviđa mi se ideja :D
Image

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 11:51

ako ti nije problem, možeš pitat dal je u 12.-tom u blizni :D
čak mi je sinula jedna ideja; napravila bi ju 12.12 jer sam tog istog datuma napravila i prvu :D ali to je brzo, a nemam gotovu ideju. i meni se više sviđa zapešće, jer bi jednom možda onu na vratu produživala pa da joj ništa ne smeta iza :lol:
sad sam guglala i našla par ok ključa, ali ništa extra. da vidim neku koja odskače, možda bi mi palo na pamet što bi mogla dodat i sl ali ovako teško. kad sam vidjela ovu koju imam, odmah sam znala što želim dodat, trenutak inspiracije :mrgreen:
kako prva ništa ne znači, samo je slika, pa rekla ajd nek ova i znači nešto :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Nov 2010, 11:55

ma nemaš problema uopće, sve vezano uz tetoviranje je moja opsesija i guštanje. čim nešto saznam javim ti ovdje ili na PM :wink:
Image

metallicat

Post by metallicat » 18 Nov 2010, 11:58

i ako naletiš na koje dobre muzičke tetovaže :mrgreen:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Nov 2010, 12:05

metallicat wrote:i ako naletiš na koje dobre muzičke tetovaže :mrgreen:
naravno :D
eto, da ja stavljam ključ ili notu ja bi npr. napravila ključ s odatkom neke mini lubanjice ili zvjezdice s nekim krilom (negdje sam vidjela krilatu notu i prejebena mi je bila) ili bi ga produžila u neku ružu ili slično. stvarno se svašta može skombinirat, ovisi što voliš.....
ak na letim na nekaj zgodno, pospremim sličku pa ju nakeljim tu.
Image

Post Reply