Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
john_constantine

Re: Igre, konzole i slično

Post by john_constantine » 31 Oct 2010, 17:19

Odigrao prvi level Star wars force unleashed. Meni je prvi dio bila solidna i užasno repetitivna igra slabe radnje koja je obećavala. Ali najviše mi je zasmetalo što glavni lik nije bio dovoljno evil. A drugi dio ima stvarno debilan početak. Igra je kao i prošla, s nekoliko novih poteza. Telekineza je i dalje nespretno napravljena. Kontrole za PC su dobre, ali nisu ugodne kao u slučaju drugih igara. Nisu nespretne, ali s obzirom da je riječ o potezima, nije baš najbolje izvedeno za razliku od ninja blade. Akcija repetitivna i često pretjerana. Filmići mi niti ne rade, a nije me niti briga, s obzirom da je loše... Kao što sam i mislio, kopija originala, samo više atraktivnije s debilnim forsiranjem na padove s velikih visina poput neke loše arkade. Zato je i dobro da igra traje samo pet sati...

Inače, i ja bi isti čas odmah otpustio sve ove koji su radili na nastavku igre, a treći nastavak, ne daj bože... :facepalm:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 31 Oct 2010, 19:19

Siguran san da svi već znate za piratske ps3 igrice i taj famozni crack priko usb-a. Ja eto još nisan nijednu igricu skinija i tako odigra. Možda san debil, al jednostavno želin igrat samo originale na trici, ionako mi je plan kupit svega 5-6 igrica godišnje, i to je nekih 1000 kuna. Baš opet igran GoW 3 i guštan, a za skidanje bi se tribalo i načekat, budući je velika 40 GB.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2010, 20:49

Scarface wrote:Siguran san da svi već znate za piratske ps3 igrice i taj famozni crack priko usb-a. Ja eto još nisan nijednu igricu skinija i tako odigra. Možda san debil, al jednostavno želin igrat samo originale na trici, ionako mi je plan kupit svega 5-6 igrica godišnje, i to je nekih 1000 kuna. Baš opet igran GoW 3 i guštan, a za skidanje bi se tribalo i načekat, budući je velika 40 GB.
Da... Kada ih ne možeš piratizirati, onda cijeniš ove igre koje igraš i odigraš ih do kraja, pa onda istražiš da li imaš još što, pa challenge i što sve igra pruža. A za ps2, imaš 70 igara i završiš jedva 10.. Tako i za PC. Bar se ovako usredotočuješ na žanrove koje ti najviše odgovara. Ako ne voliš FPS, nećeš niti nabavljati sada killzone 2 ili Call of duty...

A odustao sam od Star wars force unleashed 2, tako da nisam niti izdržao do prvog bossa. Jednostavno, tako debilnu igru nisam igrao već duže vremena. Naročito me iznervirao onaj dio kada moraš trčati po stazi okrenutom prema igraču dok se most ruši. Samo što se ne trči, već se koristi dash (ono, ubrzanje) što postane prilično iritatno... A da ne govorimo o užasnoj repetitivnosti od neprijatelja do copypaste lokacija iz prvog dijela, samo u novijem obliku. Grafika je odlična, ali čemu kada je priča jednostavno loša i nezanimljiva. Ćak mi je i glavni lik postao antipatičan.

A Shank, he, koja brutalna arkada. Sada sam našao gamepad, pa će njime biti lakše igrati.

A to za piratskim ps3 usb - om, zadnje sam čuo da novi firmware blokira taj usb, tako da se može igrati samo starije igre. Još uvijek nije piratstvo u pogonu za ps3...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Nov 2010, 13:20

john_constantine wrote:
Scarface wrote:Siguran san da svi već znate za piratske ps3 igrice i taj famozni crack priko usb-a. Ja eto još nisan nijednu igricu skinija i tako odigra. Možda san debil, al jednostavno želin igrat samo originale na trici, ionako mi je plan kupit svega 5-6 igrica godišnje, i to je nekih 1000 kuna. Baš opet igran GoW 3 i guštan, a za skidanje bi se tribalo i načekat, budući je velika 40 GB.
Da... Kada ih ne možeš piratizirati, onda cijeniš ove igre koje igraš i odigraš ih do kraja, pa onda istražiš da li imaš još što, pa challenge i što sve igra pruža. A za ps2, imaš 70 igara i završiš jedva 10.. Tako i za PC. Bar se ovako usredotočuješ na žanrove koje ti najviše odgovara. Ako ne voliš FPS, nećeš niti nabavljati sada killzone 2 ili Call of duty...

A odustao sam od Star wars force unleashed 2, tako da nisam niti izdržao do prvog bossa. Jednostavno, tako debilnu igru nisam igrao već duže vremena. Naročito me iznervirao onaj dio kada moraš trčati po stazi okrenutom prema igraču dok se most ruši. Samo što se ne trči, već se koristi dash (ono, ubrzanje) što postane prilično iritatno... A da ne govorimo o užasnoj repetitivnosti od neprijatelja do copypaste lokacija iz prvog dijela, samo u novijem obliku. Grafika je odlična, ali čemu kada je priča jednostavno loša i nezanimljiva. Ćak mi je i glavni lik postao antipatičan.

A Shank, he, koja brutalna arkada. Sada sam našao gamepad, pa će njime biti lakše igrati.

A to za piratskim ps3 usb - om, zadnje sam čuo da novi firmware blokira taj usb, tako da se može igrati samo starije igre. Još uvijek nije piratstvo u pogonu za ps3...
a i način na koji taj USB funkcionira je taj da ti moraš prvo imat orginal igru, pa je kopiraš na HDD u PS3-u i onda ti taj USb omogućuje da tu igru igraš kasnije bez da moraš ubciti u PS3 orginal dvd te igre
Tako da ti svejedno prvo moraš posuditi od nekoga orginal.
ALi čujem od ljudi da se u inozemstvu, oni su našli neku britansku stranicu, nešto tipa second spin, di su našli igre, jednom odigrane za par funti
I may be an idiot, but i am no fool.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Nov 2010, 12:07

ja uspio doć do prvog šefa u star wars,preloše preloše... :roll: žali bože te grafike...
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Nov 2010, 18:08

John_Ryder wrote:ja uspio doć do prvog šefa u star wars,preloše preloše... :roll: žali bože te grafike...
jelda? :) Ja nisam niti izdržao, odustao sam nakon po četvrti put blesavog trčanja po stazi i onog hvatanja svemirskih letjelica u zraku...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 03 Nov 2010, 11:05

Jel igrao tko R.U.S.E. ? Zanima me kakva je i dojmovi.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Nov 2010, 21:21

Završio opet Batmana... ah, tko će dočekati jesen kada će izaći novi nastavak. :( Najočekivanija igra uz Witcher 2...

Probao Front mission evolved - loša priča, monotona borba, slaba grafika, odustao nakon prve misije...

Singularity - solidan FPS zanimljive priče. Ne čudi me što su poslije dobili otkaze...

I ovaj James Bond: blood stone - drski komentar od tvoraca da im se jebe za PC igrače, pa smo na kraju dobili neoptimiziranu igru. Nije strašno, ali moglo je i bolje. solidne komande, repetitivna mlaka akcija, solidna radnja, slaba grafika, iritatna vožnja. Ništa posebno, ali završiti ću je. Igranje na normal težini je svejedno prelagano...
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Nov 2010, 19:16

Rijesio sam se xboxa;ostalo 6 orginalnih igara i joystick,pa ako je tko zainteresiran...Vrlo povoljno.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

borntodie

Post by borntodie » 10 Nov 2010, 00:19

Prosao sam black ops SP mod, sad cekam da mi orginal sa amazona stigne do ponedjeljka pa krecem u pohod na MP !
Btw, igra je fenomenalna
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

Clayman

Post by Clayman » 11 Nov 2010, 21:30

Ima netko možda zainteresiran za Starcraft 2. Prodajem za 190 kn account i igru u kutiji.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Nov 2010, 21:47

borntodie wrote:Prosao sam black ops SP mod, sad cekam da mi orginal sa amazona stigne do ponedjeljka pa krecem u pohod na MP !
Btw, igra je fenomenalna
E o čemu se radi u igri i da li je zapravo nastavak Modern warfare 2? Mislio sam po slikama da će to biti u Vijetnamu, ali tek kada sam vidio snijeg i pročitao neke SF elemente...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 11 Nov 2010, 23:13

Ako netko ima problema s "Amnesia The Dark Descent" zbog ATI kartica, napravili su patch i radi sve normalno...napokon radi.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Nov 2010, 09:40

damn.. skinem novi AVP, krenem ga instalirati i... error/virus/sranje/nešto... :axe:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 Nov 2010, 12:14

Bub wrote:Ako netko ima problema s "Amnesia The Dark Descent" zbog ATI kartica, napravili su patch i radi sve normalno...napokon radi.
meni je sve ok radilo,baš prešao igru prije par dana :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply