Što mi je maknulo smješak danas?
- Ašow
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Frend koji je položio ispit mi kaže da je mačji kašalj.
Ok, znam da je taj profesor ok, ali brate mili 179 pitanja u skripti je za samoubit se.
Ok, znam da je taj profesor ok, ali brate mili 179 pitanja u skripti je za samoubit se.
- alecto
činjenica da za ponedjeljak trebam spremit dvije usmene prezentacije.
we are such stuff as dreams are made on
- Wendigo
puno toga, dobio sam dobar reality slap sinoć.
sad treba "nekako" isplivati iz govana u koje sam se uvalio zbog svoje lijenosti...
sad treba "nekako" isplivati iz govana u koje sam se uvalio zbog svoje lijenosti...
- boyko
pomisao da moram ić radit za cca 3 sata
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
posao ili privatno?Wendigo wrote:puno toga, dobio sam dobar reality slap sinoć.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
posao. idiot sam, samo kaj sam to prekasno shvatio..callac wrote:posao ili privatno?Wendigo wrote:puno toga, dobio sam dobar reality slap sinoć.
nwm.
- alecto
previše svjetla za gledat filmove kak spada, ne vidim pol toga.
- Ašow
Čitao sam do pol 7 ujutro. Nisam oka sklopio.
I legnem u krevet znajući da se ne moram bar do 16:00 ustati.
U pol 11 me bude da odem u pekaru. Nebo se spojilo sa zemljom. Poludit.
Vratim se nazad, kao da kiša nije ni padala.
A jebem ti led.
I legnem u krevet znajući da se ne moram bar do 16:00 ustati.
U pol 11 me bude da odem u pekaru. Nebo se spojilo sa zemljom. Poludit.
Vratim se nazad, kao da kiša nije ni padala.
A jebem ti led.
- alecto
razgovor o nekim životnim planovima.
- Ašow
Jebem ti kontenjer na kraju ulice i smetlare koji neće pokupiti vreće ako nisu od komunalnog poduzeća.
Krutenedo, nije problem nositi te vreće nego su pokisle i razjebane su i gnjecave.
I ajde idi odnesi ih u kontenjer. Jebem ti susjeda kad mu kolica posudiš, a neće ti popraviti bicikli nit posudit motorku kad ti treba.
Koji kurac kontenjer na kraj ulice stavljaš? Zapravo... koji kurac mi ne pokupiš vreće nego staviš kontenjer?
Krutenedo, nije problem nositi te vreće nego su pokisle i razjebane su i gnjecave.
I ajde idi odnesi ih u kontenjer. Jebem ti susjeda kad mu kolica posudiš, a neće ti popraviti bicikli nit posudit motorku kad ti treba.
Koji kurac kontenjer na kraj ulice stavljaš? Zapravo... koji kurac mi ne pokupiš vreće nego staviš kontenjer?
- Jane Doe
- Ašow
Pa ne, nije stvar u tome nego mu plaćam da odnese smeće ispred moje kuće. I svake srijede ga kupe. I ovo sranje s vrećama jučer što ih nisu pokupili jer moram kupiti SLUŽBENE VREĆE KOMUNALNOG PODUZEĆA??? WTF??? Grad u kurcu, nema posla, nema ničeg i ti češ meni jebenu vreću naplaćivat?
Pa jesi li ti jebeno normalan? ma konji. I sad... pošto je naravno jučer kiša rokala su te vreće i teže i mokrije i blatnije i sad sam zablatio cijelu vestu i psovo sve po spisku svemu i još velečasni koji mi je susjed prolazi a ja se kreveljim jer buraz zajebava i smije se i zabija se u mene da padnem. Pa boli me kurac što si velečasni, urgiraj na smetlare mater ti jebem. I ti imaš lišća po parku. Sigurno ga ti neš pokupit konjino đubretarska jedna usrana mater ti jebem bezobraznu koji kurac me gledaš, neće se to lišće samo odnijeti.
Ah.
I uz to, kojeg vraga nije ljeto nego usrani jebeni studeni.
Bio sam isti švarcika iz komandosa kad je nosio balvan na početku filma. Dva put.
Pa jesi li ti jebeno normalan? ma konji. I sad... pošto je naravno jučer kiša rokala su te vreće i teže i mokrije i blatnije i sad sam zablatio cijelu vestu i psovo sve po spisku svemu i još velečasni koji mi je susjed prolazi a ja se kreveljim jer buraz zajebava i smije se i zabija se u mene da padnem. Pa boli me kurac što si velečasni, urgiraj na smetlare mater ti jebem. I ti imaš lišća po parku. Sigurno ga ti neš pokupit konjino đubretarska jedna usrana mater ti jebem bezobraznu koji kurac me gledaš, neće se to lišće samo odnijeti.
Ah.
I uz to, kojeg vraga nije ljeto nego usrani jebeni studeni.
Bio sam isti švarcika iz komandosa kad je nosio balvan na početku filma. Dva put.
- Wendigo
cccc... psuješ u prisustvu velečasnog. to ti je 1st class karta za eternal damnation.
zajebavam se, ofc.
razumijem te skroz. smetlari koji kupe smeće u mojoj ulici također znaju slackati. ima dana kada uopće ne dođu, a redovno ostavljaju ispražnjene kante nasred ceste. mislim, ono...
zajebavam se, ofc.
razumijem te skroz. smetlari koji kupe smeće u mojoj ulici također znaju slackati. ima dana kada uopće ne dođu, a redovno ostavljaju ispražnjene kante nasred ceste. mislim, ono...
- Ašow
Al pazi koliko ti sitnica razjebe cijeli dan.
I onda kad mislis da te ne moze nista gore sjebati dobiješ takav sms da ne vjeruješ.
A boli me kurac za velečasnog, bio sam mu ministrant kao klinac 3 godine, onda me izbacio. Tad sam još vjerovao da bog postoji i bio nerazuman i tak to. Otkad me/sam se krizmao, rekoh ciao.
Bilo je to prije skoro 10godina.
ah
al imam predivan pogled iz dvorišta na crkvu e. mogu pics stavit ili gtfoisat.
I onda kad mislis da te ne moze nista gore sjebati dobiješ takav sms da ne vjeruješ.
A boli me kurac za velečasnog, bio sam mu ministrant kao klinac 3 godine, onda me izbacio. Tad sam još vjerovao da bog postoji i bio nerazuman i tak to. Otkad me/sam se krizmao, rekoh ciao.
Bilo je to prije skoro 10godina.
ah
al imam predivan pogled iz dvorišta na crkvu e. mogu pics stavit ili gtfoisat.
- elrania
puno literature, malo vremena i neko neugodno saznanje.