a nekako mi se ne čini preupadljiv pirs. meni prije upada u oči sve što se nalazi oko nosa i usana.... sad će ispast da ne gledam ljude u oči
Tattoo & Piercing
- Jane Doe
Re: Tattoo & Piercing
eto, sad već počinjem razmišljat o tome kao nećem zbilja mogućem, a to i je prvi korak
a nekako mi se ne čini preupadljiv pirs. meni prije upada u oči sve što se nalazi oko nosa i usana.... sad će ispast da ne gledam ljude u oči

- Asfodel
Meni su najneupadljiviji za vidjeti nos i sićušni monroe..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- sandi
idem ubrzo baciti jedan tatuuuu...to sam vidio u 'sinovima anarhije' a radi se o paukovoj mreži na laktu...mene sad zanima dali je to previse 'seljački'?
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- elrania
meni je takva tetovaža baš simpa. skroz psychobilly 
i nije niš seljački...vid samo ovo:

SpoilerShow

- sandi
That's me!...a niš' onda ide to...elrania wrote:meni je takva tetovaža baš simpa. skroz psychobilly![]()
- Jane Doe
kaj seljački... to je bad ass madafaka tattoo. ja osobno bi se okrenula za tipom s takvom tetovažomsandi wrote:idem ubrzo baciti jedan tatuuuu...to sam vidio u 'sinovima anarhije' a radi se o paukovoj mreži na laktu...mene sad zanima dali je to previse 'seljački'?
samo odi negdje di će ti to napravit onako, vrh vrhova iliti špica, kak bi se reklo, i bit će so fine mmmmmmm m
da, usput, sviđa mi se izbor
i naravno, ima da postaš tu sliku kad bude gotovo...
i pretpostavljam da si proučio povijest spiderweb tetovaže...

- sandi
ma bacim fotku cim napravim...(btw ako sam u pravu to je old school simbol da je osoba bila u zatvoru?)
- Jane Doe
je, u pravu si... ali, to je vrijedilo nekada kao znak raspoznavanja, kao i broojne druge old schoo tetovaže po kojima si mogo raspoznat članove određenih bandi, zatvorenike, vojnike i mornare ( a među spomenutima se po tetovažama moglo ocjenit njihovo iskustvo na moru i u plovidbi )sandi wrote:ma bacim fotku cim napravim...(btw ako sam u pravu to je old school simbol da je osoba bila u zatvoru?)
danas se to sve izgubilo i svi sve stavljaju (eto ja imam jednu mornarsku, makar nisam prešla neznam kolko nautičkih milja i oplovila ekvator, a uskoro i još jedna takva stiže), tako da nas niko neče zamijenit za nešto što nismo... mada lijepo je znati povijest old schoola i svakog pojedinog dizajna tog sitla. obožavam old school kao i njihovu povijest i sva praznovjerja vezana za iste.
tako da, slobodno stavljaj tu mrežu

- Asfodel
Meni je to lijepo Sandi
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- Ašow
A ono, kad vidim mrežu na laktu, odma si povežem u glavi da lik sluša hardkor i da je moj igrač
Jebiga
Jebiga
- Andrej
Ova devojka je toliko doooooooooooobra, da mi ne bi smetalo ni da ima istetoviranu WC šolju na laktu.elrania wrote:meni je takva tetovaža baš simpa. skroz psychobilly
SpoilerShow
We're all mad here...
- elrania
i onda još nadopuni nadlakticuJane Doe wrote: tako da, slobodno stavljaj tu mrežu
rado bih sama stavila takvu mrežu, možda u crvenoj boji, al malo mi je prenisko to što seže i ispod lakta.
- Decadentor
- Jane Doe
elrania, zato imaš rame, isto je zglob i okruglasto je i tamo možeš natifterit jednu. ja si desno rame čuvam za tak nešto u kombinaciji s onim old school cvijetom ili ružom (onim prastarim Sailor Jerry dizajnom)
dekadentor, a koji svi, ja još nisam srela ni jednog da hoda okolo s mrežom na laktu, daj reci di se takvi nađu, da dođem vidit
šala mala, al sad ozbiljno; općenito je rijetko za vidjet ljude da imaju neki veći komad onako pošteno odrađen, a o starom old schoolu da ne govorimo (ne mislim sad na ekipu iz tattoo salona
)
a od onog što sam vidjela, najviše se stavljaju tribal-ovi i to 1 do 2 tipa, pa domoljubne i religijske, a što se tiće old schoola, pa nema on baš neograničen izbor motiva (pogotovo ako se radi o onom izvornom obliku) tako da neznam kolko ljudi sigurno šeće okolo s lastavicom ili ružom ili sidrom ili nautičkom zvjezdom .... , a jebga, kad bi na to gledali, teško da bi mogli bit nešto orginalni ako se gleda na izbor motiva, ali kombiniranjem, bojama i dizajnom, naravno da možemo biti. (npr. teško da ću naleit na identične ruže kakve ja imam, pogotovo jer su free hand)
eto, npr. mom mužu je slabo od onih pantera (jer ih kao svi imaju, mada ja isto nisam još naletila na ni jednu, a u galerijama domaćih salona sam vidjela samo jednu - Gandalf, Marinov rad, na potkoljenici je i jebački je napravljna
) u onoj "penjačoj" poziciji, a meni je to prejebeno, pogotovo ko ju zna napravit kako se spada, tako da, možda jednog dana i ona osvane negdje.
dekadentor, a koji svi, ja još nisam srela ni jednog da hoda okolo s mrežom na laktu, daj reci di se takvi nađu, da dođem vidit
šala mala, al sad ozbiljno; općenito je rijetko za vidjet ljude da imaju neki veći komad onako pošteno odrađen, a o starom old schoolu da ne govorimo (ne mislim sad na ekipu iz tattoo salona
a od onog što sam vidjela, najviše se stavljaju tribal-ovi i to 1 do 2 tipa, pa domoljubne i religijske, a što se tiće old schoola, pa nema on baš neograničen izbor motiva (pogotovo ako se radi o onom izvornom obliku) tako da neznam kolko ljudi sigurno šeće okolo s lastavicom ili ružom ili sidrom ili nautičkom zvjezdom .... , a jebga, kad bi na to gledali, teško da bi mogli bit nešto orginalni ako se gleda na izbor motiva, ali kombiniranjem, bojama i dizajnom, naravno da možemo biti. (npr. teško da ću naleit na identične ruže kakve ja imam, pogotovo jer su free hand)
eto, npr. mom mužu je slabo od onih pantera (jer ih kao svi imaju, mada ja isto nisam još naletila na ni jednu, a u galerijama domaćih salona sam vidjela samo jednu - Gandalf, Marinov rad, na potkoljenici je i jebački je napravljna