Što ste zadnje kupili??
- Asfodel
Re: Što ste zadnje kupili??
@Bub - pa i rekla sam da ti nije bila namjera, al kad mi je tako je zazvučalo, niš ne brini, sve pet
..I generalizirao si ako ponovno promotriš post
kad sljedeći put ne budeš htio zvučati tako (jer očito ne želiš i kužim sve što kažeš
) pokušaj upotrijebiti recimo riječ "većina"
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Hvala Elrania 
Već sam mislio da će sve djevojke ovog foruma reći kako ne vole i počeo sam shvaćati da sam glup što sam uopće išta rekao, a nije mi bila namjera nikoga uvrijedit.
@Asfodel - dobro ja sam prvi post pisao kroz malo šale i ne znam zašto si se osjećala prozvanom...da možda sam kasno napisao "većina", ali opet i to što sam napisao mislim da nije ništa loše i da si recimo kao elrania koja se pronašla u onome što sam napisao, sve je to normalno dok se ne pretjeruje i ne ide u nemoguće solucije, a bogami ima i takvih ekstrema što ženskih, što muških.
Opet vjerujem da te ponekad lupi šoping groznica
šala
Već sam mislio da će sve djevojke ovog foruma reći kako ne vole i počeo sam shvaćati da sam glup što sam uopće išta rekao, a nije mi bila namjera nikoga uvrijedit.
@Asfodel - dobro ja sam prvi post pisao kroz malo šale i ne znam zašto si se osjećala prozvanom...da možda sam kasno napisao "većina", ali opet i to što sam napisao mislim da nije ništa loše i da si recimo kao elrania koja se pronašla u onome što sam napisao, sve je to normalno dok se ne pretjeruje i ne ide u nemoguće solucije, a bogami ima i takvih ekstrema što ženskih, što muških.
Opet vjerujem da te ponekad lupi šoping groznica
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
dva para za po 3 kn, jedne za 5knmetallicat wrote:10 kn par? toliko sam ih ja platila
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
e i da se nadovežem na ostatak priče, moj fetiš su traperice i hlače uglavnom(elri može posvjedočiti
), a odnedavno se zaljubih u jednostavnost haljina i još kad ih nalazim po stvarno smiješnjim cjenama, diš bolje...
ont: colu i cigare, koštice
ont: colu i cigare, koštice
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Svaki put kad želim nekoj devojci da priserem kako ide kostantno u šoping i kupuje tonu bezveznih stvari, milion cipela koje će jednom obuti, glupe haljinice i nakit, setim se koliko sam para potrošio na idiotsku tehniku s kojom se igram kao dete, ugrizem se za jezik i ućutim.Bub wrote:Nisam ja rekao svaka, normalno da ima iznimaka, kao što ima muških što ne vole nikakav sport, ali to su manjine. Sad moram opet objasnit da ja takvog muškarca ili pak sad tebe da se uhvatim, ne gledam drugim očima zato što ti ili on niste kao "većina", mislim normalno da ne mogu tako generalizirat, ljudi se razlikuju "100 ljudi 100 ćudi". Možda ti je tako zvučalo jer sam pisao kroz šalu.Asfodel wrote:Ovo gore što kažeš je točno za puno žena, ali nije džentlemnski skroz generalizirati. Ima žena koje ne vole šoping (npr. ja) i takvima zbilja smiješno zvuči rečenica da ne možemo a da ne potrošimo na krpice jer se bolje osjećamoZapravo me malo to i vrijeđa (iako ti to nije bila namjera)
Ne vidim nigdje u mom post-u di bi se ti mogla uvrijedit, ali dobropa i ja se osjećam bolje kad si nešto priuštim, pa za koji klinac radim. Samo sam rekao da je to kod vas žena izraženije i teško mi je povjerovat da djevojka ne voli šoping i odjeću/obuću, jer dosta su vam važne takve stvari.
We're all mad here...
- metallicat
callac wrote:dva para za po 3 kn, jedne za 5knmetallicat wrote:10 kn par? toliko sam ih ja platila

-
John_Ryder
čips,2x marsa,2x vruća bijela čokolada
- Josef K
2x Somersby, 2x čips, 3x kokice, kolu
- Ašow
oho, vidim da nisam jedini koji ce vecer provesti uz filmove 
Evild Ed i 13HRS kod mene na repertoaru
Evild Ed i 13HRS kod mene na repertoaru
- DrugsBunny
Ja sam si baš skinuo nekolko zombie filmova za večeras. 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Bub
Koje?DrugsBunny wrote:Ja sam si baš skinuo nekolko zombie filmova za večeras.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DrugsBunny
Flight of the Living Dead (koji je loš btw
), Zombie Strippers (što se upravo gleda), Wild Zero, Bio Zombie, Devil's Playground i Zombies of Mass Destruction
...I wrapped our love in all this foil,
- elrania
printanje nekih radova i prezentacija, jelo, colu, kavu
- alecto
gdje?John_Ryder wrote:čips,2x marsa,2x vruća bijela čokolada
we are such stuff as dreams are made on
- Ašow
U trgovini.alecto wrote:gdje?John_Ryder wrote:čips,2x marsa,2x vruća bijela čokolada