Zna se da je meni bolji Defendor nego Kick-Ass, mislim da smo bili već i to prodiskutiraliJohn_Ryder wrote:baš me zanima jel si i kick ass isto tako popljuvao za koji se isto može reći da je za klince..
Hvala.
Zna se da je meni bolji Defendor nego Kick-Ass, mislim da smo bili već i to prodiskutiraliJohn_Ryder wrote:baš me zanima jel si i kick ass isto tako popljuvao za koji se isto može reći da je za klince..
Meni se zbog par jebenih scena sviđa, al ovaj film mi je krš. Ili ga ne shvaćam kao vi.DrugsBunny wrote:Big Lebowski se isto svima sviđa.
meni je big lebowski naporan i dosadan filmAšow wrote:Meni se zbog par jebenih scena sviđa, al ovaj film mi je krš. Ili ga ne shvaćam kao vi.DrugsBunny wrote:Big Lebowski se isto svima sviđa.
John_Ryder wrote:meni je big lebowski naporan i dosadan filmAšow wrote:Meni se zbog par jebenih scena sviđa, al ovaj film mi je krš. Ili ga ne shvaćam kao vi.DrugsBunny wrote:Big Lebowski se isto svima sviđa.
Potpis na komentar i ocjenu.Sammy wrote:Scott Pilgrim vs. the World (2010) - bezvezan film, nije mi se svidio...mislim da sam mogao bolje utrošiti tih skoro pa 2 sata. Cijeli film sam odgledao s jednakim izrazom lica (-.-), dobro ajd, jednom sam se nasmijao. Cera mi je strasno iritantan, al zato je Ramona bombončić
. Efekti videoigara su mi whatever, glazba u filmu loša, ali ideja o 7 evil exes mi je odlicna. Kad sve zbrojim i oduzmem. - 6/10
Bub wrote:Bitno da se mene napalo.
Ašow wrote:Bub wrote:Bitno da se mene napalo.![]()
ja sam stao uz tebe haha