Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
john_constantine

Re: Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Post by john_constantine » 14 Sep 2010, 17:15

Ghostface wrote:Ni ja ne mogu virovat da je propa na kino blagajnama. Pa ono, koji je vrag kino publici, šta točno u traileru može nekog ne privuć? :roll: Bit ću jako tužan ne bude li ovog u nas. :cry:
Baš to. Trailer predstavlja totalnu zabavu već u prvoj sekundi, i vidi se da će biti genijalnih scena za pamćenje, pa stripovski stil, hrpa specijalnih šarenih efeketa, cool igra koja je izašla uz film i prezabavan naslov. Vjerojatno većinu odbija činjenica da su glavni likovi djeca/tinejdžeri. Kakvi sam se sve naslušao za Kick ass - očekivali dječji film, novine pišu da je riječ o dječjem filmu i onda se poslije iznenade i oduševe i žale što su tako dugo odugovlačili. Ništa, čekati će se dvd rip.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 29 Oct 2010, 21:18

Film simpatican i zabvan, ali nista posebno... Najbolje fore u trailleru....
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2010, 13:47

Scott Pilgrim vs. the World - vrhunsko, zabavno akcijsko glazbeno fantastično ludilo od filma. Odličan soundtrack, seksi cure, simpatičan humor, cool likovi, 7 evil exes, geekovske fore, animirani stripovski efekti, zabavna soundtrack animirana borba protiv blizanaca, napeta završnica, odlične scene tučnjava i akcije. Iako traje 2 sata, to vrijeme brzo preleti, s obzirom da niti u jednom trenutku ne postaje dosadan. Predobar film. 5/5

+ više nije na imbd listi. :zubifale:
Michel puši karu.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 01 Nov 2010, 13:58

ja sam baš zadovoljan film je predug ali baš brzo proleti i nimalo nije dosadan - nije mi jasno zašto je ovo flopnulo uopće....

plus ramona je bombon :mrgreen:

preporuka 8/10
:supz: :supz:

Bub

Post by Bub » 01 Nov 2010, 16:05

Scott Pilgrim vs. the World (2010) - 4/10

Bože koja je ciljana publika ovog filma?! 12 - 15 godišnjaci kojima su igrice glavna stvar u životu i sanjaju o prvom poljupcu i zaluđeni su takvim stvarim, dok malo ne odrastu i shvate da nije ništa kako im se čini. WTF!! Mislim da mi je ovo najgorih uzalud potrošenih 2h.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 01 Nov 2010, 19:36

pa sta si očekivao od tog filma..... ja nisam nista - bas je ispao solidna zafrkancija

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Nov 2010, 20:02

Bub wrote:Scott Pilgrim vs. the World (2010) - 4/10

Bože koja je ciljana publika ovog filma?! 12 - 15 godišnjaci kojima su igrice glavna stvar u životu i sanjaju o prvom poljupcu i zaluđeni su takvim stvarim, dok malo ne odrastu i shvate da nije ništa kako im se čini. WTF!! Mislim da mi je ovo najgorih uzalud potrošenih 2h.
WTF? Kakvi 12 - 15 godišnjaci? Većina likova ima više od 20 godina, znači, adolescenti. A drugo, to se zove biti frik. Kao što na forumu ima dosta filmskih frikova, tako i ovih koji su "gameri". :zubifale: A treće, to se zove borba za pravu ljubav. :mrgreen: A ionako, istini za volju, svima nama treba vremena da shvatimo da nije ništa kako se čini i da nismo odrasli niti kada imamo 54 godina...

A jbt, a akcija? Specijalni efekti? Evil exes? Animirana borilačka sekvenca? Soundtrack? To niti ne spomeneš... :facepalm: :butthead:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 01 Nov 2010, 20:13

Wheel Smith wrote:pa sta si očekivao od tog filma..... ja nisam nista - bas je ispao solidna zafrkancija
Nisam ništa pametno očekivao, ali da će biti toliko djetinjast :facepalm: i da taj Michael Cera mi već ide na onu stvar. U svakom filmu glumi istog lika, pederkastog, plačka koji je uz to šlampav i usudio bi se reći pičkica na kojeg padaju ribe. :facepalm:
john_constantine wrote:A jbt, a akcija? Specijalni efekti? Evil exes? Animirana borilačka sekvenca? Soundtrack? To niti ne spomeneš... :facepalm: :butthead:
Znaš i sam da volim i ja igrati igre, vjerojatno ću ih igrati i kad mi bude 40 god, ali ovo mi nebi bio dobar film ni da imam 18, 20 god. Boldano nisam spominjao, ali otud ta moja ocjena, da nije toga bila bi još niža. Ne znam, ali jednostavno mene ne privlače takvi filmovi, čak mi neke pošalice uopće nisu bile smješne. Dobro si rekao ovo je film za velike gamer-e i ja nadodajem ili djecu.

Scarface

Post by Scarface » 01 Nov 2010, 21:23

Bub, jednostavno ne kužiš šta je prava poanta filma, tj. stripa po kojem je sve ovo nastalo. Sve skupa je to jedna velika parodija moderne pop kulture, od igrica do istrošenih stereotipova, te je baš zbog toga strip posta planetarno popularan. Ne slijedi nikakvu logiku, ne spada ni u jedan "univerzum", već jednostavno ubacuje u mikser sav šljam današnjeg stripovskog/filmskog stvaralaštva i miksanjem stvara jednu prelijepu i jako ukusnu kašu. Ne, ovo nije film za dicu, ovo nije film ni za gamere, ovo je film kojeg mogu gledat dica i gameri i uživat, ali ovo je prije svega film za svakog ko je posta rob modernog šunda, te nudi tračak slobode od istoga. Mislin da bi prije nego šta tako popljuješ neko djelo triba malo razmislit o istome.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Nov 2010, 22:02

Scarface wrote:Bub, jednostavno ne kužiš šta je prava poanta filma, tj. stripa po kojem je sve ovo nastalo. Sve skupa je to jedna velika parodija moderne pop kulture, od igrica do istrošenih stereotipova, te je baš zbog toga strip posta planetarno popularan. Ne slijedi nikakvu logiku, ne spada ni u jedan "univerzum", već jednostavno ubacuje u mikser sav šljam današnjeg stripovskog/filmskog stvaralaštva i miksanjem stvara jednu prelijepu i jako ukusnu kašu. Ne, ovo nije film za dicu, ovo nije film ni za gamere, ovo je film kojeg mogu gledat dica i gameri i uživat, ali ovo je prije svega film za svakog ko je posta rob modernog šunda, te nudi tračak slobode od istoga. Mislin da bi prije nego šta tako popljuješ neko djelo triba malo razmislit o istome.
Dobro rečeno. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 01 Nov 2010, 23:34

Scarface wrote:Bub, jednostavno ne kužiš šta je prava poanta filma, tj. stripa po kojem je sve ovo nastalo. Sve skupa je to jedna velika parodija moderne pop kulture, od igrica do istrošenih stereotipova, te je baš zbog toga strip posta planetarno popularan. Ne slijedi nikakvu logiku, ne spada ni u jedan "univerzum", već jednostavno ubacuje u mikser sav šljam današnjeg stripovskog/filmskog stvaralaštva i miksanjem stvara jednu prelijepu i jako ukusnu kašu. Ne, ovo nije film za dicu, ovo nije film ni za gamere, ovo je film kojeg mogu gledat dica i gameri i uživat, ali ovo je prije svega film za svakog ko je posta rob modernog šunda, te nudi tračak slobode od istoga. Mislin da bi prije nego šta tako popljuješ neko djelo triba malo razmislit o istome.
Ne kužim zašto si se ti našao prozvanim, mislim da mogu reći svoje mišljenje o filmu, bilo ono dobro ili loše. Nisam znao da je ovo uopće po stripu rađeno i ja osobno nikad ne bih čitao takav strip, ako je bar 50% preneseno na film. Što se tiče poante mislim da sam ju jako dobro shvatio i da ne moraš biti nešto ekstra bistar da bi ju skužio.

Igrao sam takove stare igrice. Išao kod nas na sajam i ubacivao žetone, komp imam od svoje 12 god i da igrice su u današnje vrijeme odlične grafike, ali ni jedna nema duh i priču, rijetko koja dok se prije više baziralo na priči jer je grafika bila loša. Svaka čast na efektima i svemu i volim ih pogledat, ali ipak priča mi je ono glavno i mogu efeketi biti najbolji ali ako je priča loša, sucks.

Nisam baš toliko slijep i sad ispada da sam neuk, ali shvačam ja da je ovo parodija (so, awesome, tottaly etc.) i njene fore, te današnjih modernih gluposti koje mi idu na živce. Priča je djetinjasta, zaboli me za njonjavog lika koji se obračunava s 7 bivših dečkiju od sadašnje cure i da ne želim gledati u filmovima kako se ljudi pretvaraju u novčiće nakon što ih netko "ubije", ako to žellim uzet ću igru ili strip i uživat.

Uzmi nasumično 10 ljudi i pusti im ovaj film i možda će se naći jedan do dva kojima će se svidjet, pogotovo starijim ljudima neće. Sad pošto je meni film loš, a tebi dobar okay, meni si i dalje isti čovjek i ne gledam te drukčije, jer svako ima svoj ukus za film, ali nuz sve što si gore napisao do mene taj film ne dopire i još mislim da se ovakav film može svidjet ciljanoj publici, onoj što sam naveo gore..

Scarface

Post by Scarface » 02 Nov 2010, 00:12

Ne kužim zašto si se ti našao prozvanim, mislim da mogu reći svoje mišljenje o filmu, bilo ono dobro ili loše.
Odakle ti dojam da san se ja "naša prozvanim"? Zar se meni triba neko osobno obratit u svakom postu da bi ja argumentira svoj stav o nekom filmu ili reagira na tuđi stav? Obratija ti se i john pa njemu nisi ovako nešto napisa.
Uzmi nasumično 10 ljudi i pusti im ovaj film i možda će se naći jedan do dva kojima će se svidjet, pogotovo starijim ljudima neće.

Eto vidiš zbog ovakvih rečenica jednostavno ti se moran obratit. Zašto si ti tako siguran u tu svoju tvrdnju? Jer meni je 20 od 20 prijatelja reklo da im je film super, a svi su u rasponu 20-30 godina, ne virujen da si ti puno stariji. Ti si zapravo prva osoba kojoj ne samo da se film nije svidija (šta je u redu) nego još samouvjereno tvrdi da je ovo za dicu i nezrele likove te da će se rijetkima van te grupe svidit. E to već nije u redu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 02 Nov 2010, 04:21

meni je ovo jedan od boljih filmova sto sam pogledao u zadnje vrijeme - pravo osvježenje.... valjda je to sve stvar ukusa

Bub

Post by Bub » 02 Nov 2010, 10:16

Scarface wrote:Odakle ti dojam da san se ja "naša prozvanim"? Zar se meni triba neko osobno obratit u svakom postu da bi ja argumentira svoj stav o nekom filmu ili reagira na tuđi stav? Obratija ti se i john pa njemu nisi ovako nešto napisa.
Ček pa nisam ništa loše napisao niti ikoga uvrijedio. Diskutiramo o filmu, jelda? Naravno da možeš i ti iznjeti svoj stav, ali ja kad se ne slažem s nekim za film pitam zašto i onda taj drugi lijepo objasni i poštujem njegov/njen stav o filmu iako se neslažem. Nikad nisam nikome rekao da nije skužio poantu, jer pogotovo u ovom filmu je poanta jasna, ali meni je poanta ovoga filma nebitna i nikakva. Ako neko i popljuje film meni to ne znači da ga ja neću pogledat, a nije da nema ljudi koji ne pljuju po filmovima i u tu kategoriju spadaš i ti (nhf).
Scarface wrote:Eto vidiš zbog ovakvih rečenica jednostavno ti se moran obratit. Zašto si ti tako siguran u tu svoju tvrdnju? Jer meni je 20 od 20 prijatelja reklo da im je film super, a svi su u rasponu 20-30 godina, ne virujen da si ti puno stariji. Ti si zapravo prva osoba kojoj ne samo da se film nije svidija (šta je u redu) nego još samouvjereno tvrdi da je ovo za dicu i nezrele likove te da će se rijetkima van te grupe svidit. E to već nije u redu.
Nisam rekao nezrele likove, a niti pomislio. Rekao sam gamer-e i djecu. Ako si mislio da pod gamer-e mislim nezrele, ne nije tako. Primjer, da pustim ovaj film mome malom bratiću koji ide u 4 razred o.š. njemu bi to bio odličan film i nebi skužio ništa u filmu. Možda sam i u krivu, ali tvojih 20 frendova su vjerojatno u istom điru kao i ti (sad se opet moram opravdat da nebi krivo shvatio, ne mislim ništa loše pod tim) i eto baš me zanima donjeo sam film u firmu pa kad ga ljudi pogledaju, a ima nas od 22 do 40 god i svi su u tome điru jer nam je struka informatika, pa me baš zanima njihovo mišljenje. Da tvrdim da izvan te grupe se neće svidjet ljudima jer dosta ljudi ne zna koristiti komp i ovaj film će im loše izgledati. Znači da se ponovim film će se svidjeti samo određenoj/ciljanoj publici, nije ovo film za svakoga.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Nov 2010, 12:20

meni je film NAJBOLJI od svih koje sam ove godine pogledao,i bmk jel za djecu od 12 godina ili što već,ja imam 21 godinu i uživao sam od prve do zadnje minute,preporuka svima :wink: btw bub malo si pretjerao,baš me zanima jel si i kick ass isto tako popljuvao za koji se isto može reći da je za klince..
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply