Ženski kutak
- Pandemonium
-
John_Ryder
Re: Ženski kutak
Ašow wrote:Ne, ne pokusavam te zajebati niti je ovo offtopic.
- elrania
evo ga, metallicat, to ti je ovo. ovdje su (bar na mom ekranu) nešto manje jarke neg što su bile tamo u katalogu.
- metallicat
- metallicat
- Decadentor
- metallicat
- elrania
il moš doć u zg i kupit jednu dve u onom dućanumetallicat wrote:iss koje bojesve bi ih. al šta, moram naručit bar 50 tuba
?
- Andrej
- Ašow
A malo da ubacim u feministicki kutak osobe koje su dobre u duši.
A to sto ti nest tu o cumtenjerima pricas, to ja sad ne bi znao.
A to sto ti nest tu o cumtenjerima pricas, to ja sad ne bi znao.
- Info
Cure, da vas pitam nešto. Što vam znači kada se ne javljate po par dana dečku?
Naime, moja bivša - ljubav iz mladosti
možda ćemo biti opet zajedno, čujemo se redovito, pričamo makar trenutno smo dosta udaljeni. Znam da želi pokušat, znam da još osjeća nešto prema meni. Uglavnom, od srijede se ne javlja. Šaljem joj poruke, zašto? Koji je razlog? Nešto se desilo? I nema odgovora. Na faceu je bila zadnji put u petak. Danas je nedjelja, a ja čekam ko zadnja budala da vidim hoće mi se javiti. Buraz joj je na faceu svaki dan, a to znači da se nije ništa njoj teško dogodilo
A opet ako želi me izbaciti iz svog života, a zbilja ne vidim razloga za to, onda mi može to reći jer ako je tako, ovo bi bio totalno kukavički potez. Zbilja ne znam što da mislim. Možda igra igru lovac-lovina, ali opet zašto? Pa dovoljno smo zreli da to zaobiđemo. Ali ja ludim
Naime, moja bivša - ljubav iz mladosti
A opet ako želi me izbaciti iz svog života, a zbilja ne vidim razloga za to, onda mi može to reći jer ako je tako, ovo bi bio totalno kukavički potez. Zbilja ne znam što da mislim. Možda igra igru lovac-lovina, ali opet zašto? Pa dovoljno smo zreli da to zaobiđemo. Ali ja ludim
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- elrania
znači da pred sobom vjerojatno imaš jednu nezrelu curu koja valjda ne prepoznaje svoje postupke ko nepotrebna poigravanja.
možda ima nešto u životu sada što je koči da tebi pristupi kako se spada pa izbjegava na ovaj način dok to svoje ne sredi, ako ima ili misli što srediti.
meni to prvo pada na pamet, ostalo nemam pojma što bi moglo biti toliko bitno da tebi ne odgovara na poruke.
uglavnom, dosta glupo od nje što se ne javja.
možda ima nešto u životu sada što je koči da tebi pristupi kako se spada pa izbjegava na ovaj način dok to svoje ne sredi, ako ima ili misli što srediti.
meni to prvo pada na pamet, ostalo nemam pojma što bi moglo biti toliko bitno da tebi ne odgovara na poruke.
uglavnom, dosta glupo od nje što se ne javja.
- callac
za razliku od muškaraca koji ako se žele javiti-jave se, ako ne žele-ne jave se, kod žena je to uglavnom obrnuto, ne pitajte zašto, jaaako smo komplicirane
poanta je da može biti tisuću i jedan razlog zaš se ona sada ne javlja, a magičan odgovor nećeš dobit od cura na forumu, samo budi strpljiv ili radi po difoltu gore napisanom- ako ju želiš čut-javi se ti njoj! ne porukom, nazovi, kucaj na vrata i obori je s nogu (ne doslovno da ne misliš kako podržavam nasilje nad ženama
)
eto, niš ti nije jasno, al to je i bit nas žena
eto, niš ti nije jasno, al to je i bit nas žena
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Info
Hehe, hvala vam na odgovorima
Kažem, udaljeni smo trenutno tako da ne mogu joj doći pokucati makar uskoro idem kod nje, tako smo se dogovorili. Zvao je jesam, ali pretpostavljate što je bilo... nije se javila. Ne znam, zbilja ne znam. Evo, jučer joj uopće nisam poslao poruku sve do danas navečer. Mislio sam možda sam joj dosadan ili nešto
Vidjet ćemo...
Kažem, udaljeni smo trenutno tako da ne mogu joj doći pokucati makar uskoro idem kod nje, tako smo se dogovorili. Zvao je jesam, ali pretpostavljate što je bilo... nije se javila. Ne znam, zbilja ne znam. Evo, jučer joj uopće nisam poslao poruku sve do danas navečer. Mislio sam možda sam joj dosadan ili nešto
Vidjet ćemo...
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"