Ženski kutak
- Ašow
- Josef K
Re: Ženski kutak
Ima dvije al nešto mi je čudno bilo mislim da treču skriva u kaputu.Ašow wrote:de mi reci, jel ima mačku?
- Ašow
Znao sam da se loži na underground cat fightove.
Et. My mission is over.
Et. My mission is over.
- Pandemonium
Poznajem obe, doduše Deni više pa možda zato imam bolje mišljenje o njoj nego o Rafaeli. Barem šta se tiće osobnosti. Znam i Anđelu jer smo išle u istu srednju školu, ali sam svejedno do sad pogledala jednu jedinu epizodu jer me iskreno ne interesira kokodakanje i glumatanje ispred kamera.elrania wrote:rafaela konačno došla do izražaja i još mi se više sviđa.
tako mi jako svojim izgledom baca na žene i stil ranih devedesetih i predobra mi je zbog toga.
- Ellie White
Asfodel wrote:Meni je Mada tamo najkvalitetnija kao osoba i najpametnija, najrealnija. Drugim riječima, kad drugi budu glupi ko kurac ona je tu da osvjetla obraz. Normalna je i jedina bez greške ispunjava zadatke. Kad su ikad tamo nekome pljeskali?
Ali nije za modela. Neki drugi posao.
Potpis.
If you want to be my friend, put my dick in your hand.
- Asfodel
To to nove žene, nanjušile ste uvjerljivo najboljii topic

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Ašow
- Andrej
Počela grejna sezona Ašowe. Sad radijatori imaju multipraktik ulogu. Mogu i da greju.Ašow wrote:Nek se izjasne o radijatorima prvo.
We're all mad here...
- Pandemonium
Nemoj me podcjenjivat, brat mi je instalater klimatizacije i grijanja što govori da sam prilično potkovana znanjem o takvin stvarima. Protiv svoje volje, al eto.Ašow wrote:Nek se izjasne o radijatorima prvo.
- Asfodel
A-ha!Andrej wrote:Počela grejna sezona Ašowe. Sad radijatori imaju multipraktik ulogu. Mogu i da greju.Ašow wrote:Nek se izjasne o radijatorima prvo.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
ašow se vjerojatno grije uz pomoć dobre lomače usred stana koju kasnije upotrijebi za žrtvovanje djevica koje su bile zavezane za radijator
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Devica? Mislim da je satanizam propao u nedostatku istihcallac wrote:ašow se vjerojatno grije uz pomoć dobre lomače usred stana koju kasnije upotrijebi za žrtvovanje djevica koje su bile zavezane za radijator
We're all mad here...
- Ašow
Imaš li radijator u kuhinji?Pandemonium wrote:Nemoj me podcjenjivat, brat mi je instalater klimatizacije i grijanja što govori da sam prilično potkovana znanjem o takvin stvarima. Protiv svoje volje, al eto.Ašow wrote:Nek se izjasne o radijatorima prvo.
- Pandemonium
Tko kaže da uopće imam kuhinju?
Kidding, naravno, al nemoj me pokušavat zajebat, nekako nisam od volje trenutno.
Uostalom, nekako mi je ovo totalno offtopic, a ako sad slučajno spomeneš da nije s obzirom da kuhinja i žene idu u kompletu onda ćeš me stvarno naljutit, a vjeruj mi, to ne želiš.
Kidding, naravno, al nemoj me pokušavat zajebat, nekako nisam od volje trenutno.
Uostalom, nekako mi je ovo totalno offtopic, a ako sad slučajno spomeneš da nije s obzirom da kuhinja i žene idu u kompletu onda ćeš me stvarno naljutit, a vjeruj mi, to ne želiš.
- Ašow