Ženski kutak
- metallicat
- metallicat
Re: Ženski kutak
callac
SpoilerShow
Kolači s kremom
1L mlijeka --> to dvoje promiješat
30 dkg šećera
6 žlica brašna
2 žlice kakaa ---> to troje posebno zamiješati kao puding pa uliti u mlijeko
2 žlice ruma (ja uvijek dodam malo više
)
- ta smijesa se kuha na paru dok se ne zgusne, već ćeš skužit kad je dosta. mada treba malo duže miješat i stajat nad padelom
u toplo dodat 10 dkg margarina
- u neku dublju tepsiju poslaži petit kekse, onda kremu, i tako oko 4 sloja, tj koliko imaš kreme. u frižideru odstajat, i jako fino bude
1L mlijeka --> to dvoje promiješat
30 dkg šećera
6 žlica brašna
2 žlice kakaa ---> to troje posebno zamiješati kao puding pa uliti u mlijeko
2 žlice ruma (ja uvijek dodam malo više
- ta smijesa se kuha na paru dok se ne zgusne, već ćeš skužit kad je dosta. mada treba malo duže miješat i stajat nad padelom
u toplo dodat 10 dkg margarina
- u neku dublju tepsiju poslaži petit kekse, onda kremu, i tako oko 4 sloja, tj koliko imaš kreme. u frižideru odstajat, i jako fino bude

- callac
i ispade Deni..neka, ionako mi je mala išla opako na živce, baš se vidi na faci da je zločesta.. ovo snimanje mladenki na brijunima mi je bilo fantastično, sve su dobro ispale, a i samoj mi je želja imat takvu fotku (svoju) iako brijem da ako ću ikad bit mladenka, mogla bi tako nekako i izgledati
al ono kad su im rekli da se same slikaju glumeći filmske dive...jao, pa znam da su cure mlade, al zar nisu nikad čule za merlinku, marlene, audrie, nego one izabrale, pazi sad: vlatku pokos
, ninu morić, vanju rupenu i sličnu ekipu..jao, kako jadno
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
rafaela konačno došla do izražaja i još mi se više sviđa.
tako mi jako svojim izgledom baca na žene i stil ranih devedesetih i predobra mi je zbog toga.
tako mi jako svojim izgledom baca na žene i stil ranih devedesetih i predobra mi je zbog toga.
- Asfodel
Jep, jadno za filmske dive
(do neba pohvaljujem Sharon ideju, ona ružna mala je tako dobra bila u tome)
+ imam teoriju
...hahah, kao da pričamo o tome tko će ispasti ubojica u HP
Also, Deni kako god bahata i svakakva bila nije najgora od njih u smislu modela, ima puno jadnjih, glupljih, smotanijih (recimo ona mutava mala koja stalno plače, u njezine ikakve intelektualne sposobnosti također sumnjam) ..aaali, režija je ja mislim napravila malu istragu i otkrila da je Deni stavila žabu pa su je tako onda galantno maknuli. Sasvim zasluženo! Ispali su jako uglađeni, jer da su je javno prozvali, vjerojatno bi shvatili da bi joj time jako naštetetili u životu kojeg ova praktično tek započinje. Nisu dali nikakvo objašnjenje, više manje je bilo iz vedra neba.
Ono poslije što su rekli u kameru (a ne njoj, kako su trebali) da ona nema lice za to je siromašan argument, s obzirom da tamo možda dvije osobe samo imaju lice za to.
Dakle, nisu se trsili objašnjavati, intelektualno ne podcjenjujući gledatelja kojem su stavili bubu u uho i pustili da sam skuži.
Inače, taj čin stavljanja žabe je nešto iznimno podlo i beskrupulozno. Ja bih se instantno maknula od takve osobe u životu, jer je time pokazala koliko zloće ima u sebi i na što je sve spremna.
I Rafaela mi je jako lijepa (prije je nis ni pokazivali previše) tak da sad imam dvije ljepotice . Nju i Anđelu. I to samo što se toga tiče.
+ imam teoriju
Also, Deni kako god bahata i svakakva bila nije najgora od njih u smislu modela, ima puno jadnjih, glupljih, smotanijih (recimo ona mutava mala koja stalno plače, u njezine ikakve intelektualne sposobnosti također sumnjam) ..aaali, režija je ja mislim napravila malu istragu i otkrila da je Deni stavila žabu pa su je tako onda galantno maknuli. Sasvim zasluženo! Ispali su jako uglađeni, jer da su je javno prozvali, vjerojatno bi shvatili da bi joj time jako naštetetili u životu kojeg ova praktično tek započinje. Nisu dali nikakvo objašnjenje, više manje je bilo iz vedra neba.
Ono poslije što su rekli u kameru (a ne njoj, kako su trebali) da ona nema lice za to je siromašan argument, s obzirom da tamo možda dvije osobe samo imaju lice za to.
Dakle, nisu se trsili objašnjavati, intelektualno ne podcjenjujući gledatelja kojem su stavili bubu u uho i pustili da sam skuži.
Inače, taj čin stavljanja žabe je nešto iznimno podlo i beskrupulozno. Ja bih se instantno maknula od takve osobe u životu, jer je time pokazala koliko zloće ima u sebi i na što je sve spremna.
I Rafaela mi je jako lijepa (prije je nis ni pokazivali previše) tak da sad imam dvije ljepotice . Nju i Anđelu. I to samo što se toga tiče.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
potpis ta rafaelu! danas mi je nekako najdraža od svih bila..ona mada me živcira sa onim raširenim nosnicama i uvijek kad priča izgleda puna sebe...i slažem se za teoriju o deni!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni mada izgleda ko da priča s bolesnom djecom pa se onako glupavo krevelji ko da im želi biti simpatična.callac wrote:potpis ta rafaelu! danas mi je nekako najdraža od svih bila..ona mada me živcira sa onim raširenim nosnicama i uvijek kad priča izgleda puna sebe...i slažem se za teoriju o deni!
- callac
ma meni su općenito retardirane ženskice....jebote, kad im vanja ono kaže da treba da glume i da izražu osjećaj, one majke mi kao da su zaostale, koje su to mote, ne znaju pustit glas..još ja mrzim te "bubice" koje kad pričaju zvuče kao da tri dana jele nisu!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Meni je Mada tamo najkvalitetnija kao osoba i najpametnija, najrealnija. Drugim riječima, kad drugi budu glupi ko kurac ona je tu da osvjetla obraz. Normalna je i jedina bez greške ispunjava zadatke. Kad su ikad tamo nekome pljeskali?
Ali nije za modela. Neki drugi posao.
Ali nije za modela. Neki drugi posao.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
e da, nisam podnijela izvještaj sa šišanja...jes me oštrigala, ko ovcu
al tip frizure je ostao isti, pretjerala je definitivno sa šiškama, i sama je priznala grešku jer je jednu stranu odrezala kraće pa je morala ravnati, cccc
sad me opet tamo nema barem dva mjeseca, ako treba sama ću rezati i ostatak kose pojavi li se potreba. i još mi je rekla da kako to ja uvijek imam neke ozbiljne frizure
jebate, ja ne znam neozbiljniju frizuru od ove ili bilo koje druge koju sam ja nosila, al kao, šiške bi trebale bit rzigrane, a ne tak ravne i pravilne kao moje....whateva....
sad me opet tamo nema barem dva mjeseca, ako treba sama ću rezati i ostatak kose pojavi li se potreba. i još mi je rekla da kako to ja uvijek imam neke ozbiljne frizure
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ma šta kenja? nađi si drugu frizerku. bar njih ima mac, pa nedaj da te neka zajebava. ja godinama nisam išla frizeru od straha da me ne ošiša previše, umjesto željenih max 2cm
onda sam našla dobru, i držim je se hehe
btw ako napraviš kad onaj kolač, javi kakav je
btw ako napraviš kad onaj kolač, javi kakav je

- Scarface
Znan i tu Deni i Rafaelu iz viđenja, ovako po kafićima u Trogiru. Tek san skužija da su čak 2 ženke odavde kad su mi prijatelji to rekli prije par dana. Uglavnom, obje su mi nula karizme i ovako po sjećanju i dojmovima uživo nula karaktera. Izgled prosječan. Zanimljivo je koliko je puno tih sudionika na ovom showu odavde, pa šta je to ode, neka manekenska mafija, jebote, koji sjeban mentalitet.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
javim za kolač svakako, super zvuči i jednostavan je što je najbitnije
a ne mjenja mi se frizerka jer sam generalno zadovoljna i konačno sam ju malo pripitomila, živcira me što manje više niti jedna im frizura nije po guštu ako se ne radi o plavim pramenovima i dugoj isfeniranoj kosi... kad sam se farbala u crno i narančasto, svako šišanje je bilo predavanje o tome kako mi to ne stoji... al kad bih se ja obazirala na njih, izgledala bih kao svaki klon koji izlazi iz tog i ostalih salona.
jedino što super feniraju i imaju odlične proizvode. taman sam isprobala novo revlon ulje i odmah ga naručila
jedva čekam da stigne 
a ne mjenja mi se frizerka jer sam generalno zadovoljna i konačno sam ju malo pripitomila, živcira me što manje više niti jedna im frizura nije po guštu ako se ne radi o plavim pramenovima i dugoj isfeniranoj kosi... kad sam se farbala u crno i narančasto, svako šišanje je bilo predavanje o tome kako mi to ne stoji... al kad bih se ja obazirala na njih, izgledala bih kao svaki klon koji izlazi iz tog i ostalih salona.
jedino što super feniraju i imaju odlične proizvode. taman sam isprobala novo revlon ulje i odmah ga naručila
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Vidio sad u busu crvenu iz top modela.
Dobra!
Dobra!