The Walking Dead (2010-)
- Bub
Re: The Walking Dead (2010)
Ma odlično izgledaju i na slikam i na videu, a mogu mislit reakciju od matoraca
nebi me čudilo da su neki zvali policiju, kao krvavi ljudi šetaju ulicama 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
upravo bila najava na fox crime, al je pisalo The LIVING dead....
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- The Undertaker
Na njihovom sajtu foxcrime.foxchannels.rs piše da u ponedeljak (01.11.) u 22:20h ide "Okružen mrtvima", to je bar srpski prevod. 
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!
- Decadentor
- HorrorHR
- Site Admin
- dr_gonzo
The Walking Dead (2010)
Pilot je odličan, zombiji prejebeni, gluma odlična kao i radnja, a kraj pilota (odličan je i početak) je pre pre jeben...onoliko zombija na jednom jestu nisam vidio već duže vrijeme...
I neka mi sad netko kaže da su spori zombiji sranje...zadnja scena u pilotu to zorno daokazuje da nisu

I neka mi sad netko kaže da su spori zombiji sranje...zadnja scena u pilotu to zorno daokazuje da nisu
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- DrugsBunny
Upravo to, dobro si rekao, vuče na sapunicu. Osim tog, ne sviđa mi se cgi na par mjesta.Bub wrote:SpoilerShowjedino mi je malo zasmetalo što je njegova žena sad s njegovim partnerom, ako to bude bitnija strana priče neće valjati, jer mi to vuće na sapunicu.
No generalno govoreći, ovo je više nego mnogo dobro. Povratak korijenima i standardima koje je stvorio Romero.
Mislim da se ovako šta nije napravilo već jedno dobrih 10-15 godina, ako ne i više.
Kraj je presavršen, post apokaliptična atmosfera i više nego na razini.
Sve u svemu, mislim da nas čeka jedna jako jako dobra serija i ne mogu dočekati iduću epizodu.
SpoilerShow
Također mi se svidjelo što nije objašnjen početak infestacija - upravo se u tom segmentu dosta zombi filmova zajebe.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Bub
Nisam čitao stripove pa ne znam, ali koliko sam skužio Scarface-a, on je rekao da neće biti tipični ljubavni trokut. Sad vidjet ćemo mada mi se ta ideja uopće ne sviđa, ali dobro neću to uzimat kao nešto loše.
- borntodie
Ok,isprike adminu za dupli topik no nisam gledao u HOROR FILMOVI U GLOBALU iz razloga sto to nije film nego serija pa sam pogledao u SERIJE i temu OSTALO U HORROR STIHU 
Btw, odlicna serija,upravo pogledao 1 dio i fascinirao me.
Btw, odlicna serija,upravo pogledao 1 dio i fascinirao me.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
- HorrorHR
- Site Admin
borntodie wrote:Ok,isprike adminu za dupli topik no nisam gledao u HOROR FILMOVI U GLOBALU iz razloga sto to nije film nego serija pa sam pogledao u SERIJE i temu OSTALO U HORROR STIHU.
Horror filmovi u globalu
Diskusija o svim tipovima horror filmova i serija.
- HorrorHR
- Site Admin
- Mistrija
Sada i ja zavidim onima koji nisu čitali strip, ali ko se mogao suzdržati prije par godina pa ga ne početi čitati? U već prvih nekoliko epizoda stripa automatski mi se nametnula misao “ovo bi bila fanstastična serija” ali sam zbog dužine stripa pomislio da se niko neće usuditi snimiti je. Na svu sreću, grdno sam pogrijesio.
Iz ugla nekoga je ko čitao (tj. i trenutno čita) strip, moram reći da mi je par detalja u pilotu, manje efketno nego u stripu (naravno neću ih spoilati) i malo je redoslijed događaja čudan te su neke stvari prerano otkrivene možda (po meni je sasvim nepotreban i intro kojeg u stripu i nema, vejrovatno je samo tu da zadrži gledaoce koji su tek upalili TV) tako da je sve to vjerovatno samo neka nepotrebna paralela koja vam dodje nesvjesno, jer upravo po reakcijama ljudi koji nisu čitali strip stvar je jasna. Ovo je bravurozna TV serija, ako ne i najbolja adaptacija bilo kojeg stripa koju sam do sada vidio uopšte.
Ako ništa, ne pamtim kada sam zadnji put žurio kući iz grada da ne propustim emitovanje neke serije, dobri stari osjećaj
Vjerovatno izgubljen u 80-im na epizodama TwinPeaks-a ili Zone Sumraka...
Iz ugla nekoga je ko čitao (tj. i trenutno čita) strip, moram reći da mi je par detalja u pilotu, manje efketno nego u stripu (naravno neću ih spoilati) i malo je redoslijed događaja čudan te su neke stvari prerano otkrivene možda (po meni je sasvim nepotreban i intro kojeg u stripu i nema, vejrovatno je samo tu da zadrži gledaoce koji su tek upalili TV) tako da je sve to vjerovatno samo neka nepotrebna paralela koja vam dodje nesvjesno, jer upravo po reakcijama ljudi koji nisu čitali strip stvar je jasna. Ovo je bravurozna TV serija, ako ne i najbolja adaptacija bilo kojeg stripa koju sam do sada vidio uopšte.
Ako ništa, ne pamtim kada sam zadnji put žurio kući iz grada da ne propustim emitovanje neke serije, dobri stari osjećaj
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."
- Bub
Valjd' ću i ja jednom pročitat strip, koliko debelih knjiga sam pročitao u zadnjih 5god za struku i još me čeka dosta
(imam dvije trenutno), jednostavno nemam vremena, a baš bi čitao nešto za opuštanje. Valjd' mi neće biti loše ako budem pročitao strip poslije serije.
- HorrorHR
- Site Admin
Ekstatični sa gledanošću u amer'ci
http://www.horrorhr.com/odlicna-gledano ... king-dead/
http://www.horrorhr.com/odlicna-gledano ... king-dead/