Sto se zadnje jeli/pili
- remike2
Re: Sto se zadnje jeli/pili
Sendvič.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- metallicat
u zadnjih 5 sati: 4 banane, mandarina, šupalj kroasan sa brdo sjemenki, euforija jogurt

- boyko
kavu
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania
neki kebab koji to uopće nije, čikburger iz meka i cool pitu
- Josef K
To mi se zgadilo kad sam čuo da ima rok trajanja 1 dan i da oni drugi dan samo promjene kutijuelrania wrote:neki kebab koji to uopće nije, čikburger iz meka i cool pitu
Nadam se da ti to ne radiš
- elrania
ne znam koliko traje, al ovi ih nikad ne rade toliko da ostaje za drugi dan.
a ni ne možeš je podgrijavati, a ni prodavati baš da su hladne skroz. tj, ne znam gdje bi ih uopće podgrijavali i prodavali ko nov proizvod. možda cat zna više o tome
a ni ne možeš je podgrijavati, a ni prodavati baš da su hladne skroz. tj, ne znam gdje bi ih uopće podgrijavali i prodavali ko nov proizvod. možda cat zna više o tome
- Nejtn
- metallicat
znam nešto više o tome
pita kad je gotova se spakira, i sekundarni rok joj je sat i pol, i kad to prođe se baca. mada je i tad još dobra, ali kao standardi 
ot: tost i activiu.
mogu samo rećZadro wrote:To mi se zgadilo kad sam čuo da ima rok trajanja 1 dan i da oni drugi dan samo promjene kutijuelrania wrote:neki kebab koji to uopće nije, čikburger iz meka i cool pitu![]()
Nadam se da ti to ne radiš
ot: tost i activiu.

- elrania
znam za to, al kod nas ima još i vrijeme nakon toga koje se mijenja i dopiše se novo, al to sam možda jednom dosad radila. khm.metallicat wrote: i sekundarni rok joj je sat i pol, i kad to prođe se baca. mada je i tad još dobra, ali kao standardi
al uglavnom ide sve na taj sekundarni od sat i po.
- metallicat
mislim da je to ono što se sa strane napravi, znači treba se bacit ali mi ne bacimo i samo dopišeš novo vrijeme, tj produžiš. to se naravno radi, ali opet ona valja, jer više manje nema šanse da se neće profat za dva sata. a ovo što je zadro rekao, nakon dan da se prodaje
ionako kad se zatvori restoran, sve se baca što je ostalo.

- Bub
Pizzete, kolača i piva preko nekoliko...sejin rođendan. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- alecto
- metallicat
ajme svašta. zadnje sam neku šniclu, svinjsku u indexu i mogu reć da je dobra, pogotovo za 2-3 kn

-
filmofil
pa jebemu, u čem je problem da ja dođem i pokupim to što bi vi bacili?metallicat wrote:ionako kad se zatvori restoran, sve se baca što je ostalo.[/color]
This is the Zodiac speaking.
- metallicat