Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Decadentor

Re: Glazba.

Post by Decadentor » 20 Oct 2010, 15:58

Asfodel wrote:
Decadentor wrote:Od danas sam na rob zombie-u, misfitsima i Wednesday-u (neki halloween stih) :supz:
Čitaš mi misli, planiram se tako ponašati tjedan pred Halloween, samo horrorpunk/psychobilly shema itd. :D
great minds think alike :zubifale: (osim sto trnutno slusam sepulturu :oops: )
Image

Ašow

Post by Ašow » 20 Oct 2010, 17:57

I ja kontam si nest slicno odraditi.
Premda mixomatosis trenutno dere, al dobro.
Sepulturu sam danas na mobu slusao dok sam iso do grada.
Malo da se podsjetim.
--------
Last.fm

borntodie

Post by borntodie » 24 Oct 2010, 23:50

Hatebreed - Destroy everything
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

Ašow

Post by Ašow » 25 Oct 2010, 15:17

borntodie wrote:Hatebreed - Destroy everything
za čaganje taman.
lakat u glavu, koljeno u nos, noga u sljepočnicu.
--------
Last.fm

Scarface

Post by Scarface » 25 Oct 2010, 22:36

E ovo su bubnjari. Čisto savršentsvo!

http://www.youtube.com/watch?v=XGk-zvLgujY
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

artist

Post by artist » 26 Oct 2010, 14:57

inače slušam svakakvu vrstu glazbe, sve što mi se sviđa...od klapa, tamburica, abbe, elvisa, cock sparrer, areosmitha itd itd...ali volim također poslušat pavarottia, mozarta i ostalih umjetnika koji su ostavili veliki trag u umjetnosti glazbe...nemam ništa protiv niti jedne vrste glazbe, također ni protiv narodnjaka...jesta da ih ne volim, pogotovo ove nove, al normalno da volim poslušat miroslava ilića, halida bešlića ili takve glazbenike koji nisu plastični izvođači i kojima tekstovi imaju smisla i može se normalno poslušat pjesma...

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Oct 2010, 15:58

artist wrote:inače slušam svakakvu vrstu glazbe, sve što mi se sviđa...od klapa, tamburica, abbe, elvisa, cock sparrer, areosmitha itd itd...ali volim također poslušat pavarottia, mozarta i ostalih umjetnika koji su ostavili veliki trag u umjetnosti glazbe...nemam ništa protiv niti jedne vrste glazbe, također ni protiv narodnjaka...jesta da ih ne volim, pogotovo ove nove, al normalno da volim poslušat miroslava ilića, halida bešlića ili takve glazbenike koji nisu plastični izvođači i kojima tekstovi imaju smisla i može se normalno poslušat pjesma...
Ja to razlikujem tako da ove tvoje nabrojane nazivam narodnom glazbom, a one druge (Cece razne i ostale ubi bože novokomponovane koji prakticiraju disko podlogu na pjesme) - turbofolk. Lakše je tako nekako. :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

artist

Post by artist » 26 Oct 2010, 17:01

Asfodel wrote:
artist wrote:inače slušam svakakvu vrstu glazbe, sve što mi se sviđa...od klapa, tamburica, abbe, elvisa, cock sparrer, areosmitha itd itd...ali volim također poslušat pavarottia, mozarta i ostalih umjetnika koji su ostavili veliki trag u umjetnosti glazbe...nemam ništa protiv niti jedne vrste glazbe, također ni protiv narodnjaka...jesta da ih ne volim, pogotovo ove nove, al normalno da volim poslušat miroslava ilića, halida bešlića ili takve glazbenike koji nisu plastični izvođači i kojima tekstovi imaju smisla i može se normalno poslušat pjesma...
Ja to razlikujem tako da ove tvoje nabrojane nazivam narodnom glazbom, a one druge (Cece razne i ostale ubi bože novokomponovane koji prakticiraju disko podlogu na pjesme) - turbofolk. Lakše je tako nekako. :)
slažem se hehe samo što neki ne razlikuju ''cajke'' od narodne glazbe pa sam onda tako naveo hehe

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Oct 2010, 17:49

artist wrote:
Asfodel wrote:
slažem se hehe samo što neki ne razlikuju ''cajke'' od narodne glazbe pa sam onda tako naveo hehe
Aha, kužim. A tko ih šiša kad su neuki. :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

artist

Post by artist » 26 Oct 2010, 18:10

:lol: a vjerujem da ih to previše ni ne zabrinjava :D

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Oct 2010, 11:09

Mrzim i narodnu glazbu i cajke.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Ašow

Post by Ašow » 27 Oct 2010, 15:38

John_Ryder wrote:Mrzim i narodnu glazbu i cajke.
Oh ti jedan mrzitelje.
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 Oct 2010, 16:03

Ašow wrote:
Oh ti jedan mrzitelje.

Awesome.

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Nov 2010, 11:34

ni ja ne volim to dvoje.
eh da, i ne volim mahune na salatu..

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 Nov 2010, 11:36

Wendigo wrote:
ni ja ne volim to dvoje.
eh da, i ne volim mahune na salatu..
+poriluk

Image
Image

Post Reply