Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Ašow

Re: Avatar 2 (2014)

Post by Ašow » 25 Oct 2010, 15:13

Zadro wrote:Vi koji ne shvačate oduševljenje jeste gledali film u kinu?
Ako jeste sve bi vam trebalo bit jasno. Film je vizualno savršenstvo kakvog nema i zaslužuje oduševljenje bez obzira kolko je glup.
Definitivno.
Ali kao covjek koji voli lošu glumu, lošu produkciju, lošu priču, loše sve ti odgovorno tvrdim da to vizualno savršenstvo si cameron može showati up in the ass kad mu priča saka kak.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Oct 2010, 15:38

Gledala sam u kinu i svidio mi se većinom. Melem za oči. Doživljaj sui generis.
I sve je to kul, shvatili smo da je vizualno savršenstvo i kad sljedeći put budem htjela uživati u običnom prosječnom filmu koji se odlikuje time - svakako ću posegnuti za Avatarom. Dotle, gledam lijepe slike na kompu.
Svaka dala onim stručnjacima koji su odgovorni za tehnički vizualni izgled napravljen na račulu. Ali to je jedina komponenta filma koja zaslužuje nevjerojatnu hvalu. One dobre stare stvari poput priče, režije, glume itd. (znate ..um.. ono od čega bi se film zapravo trebao sastojati) su preprosječne.
Već smo sve rekli prije na prvom Avataru, vi ljubitelji znate što drugi spočitavaju filmu i ne treba otkrivati toplu vodu i iznova ovdje se čuditi čudom i tražiti nove rasprave na temu zašto i kako.
Peace&Love
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Josef K

Post by Josef K » 25 Oct 2010, 15:43

Andrej wrote:
Zadro wrote:Film je vizualno savršenstvo kakvog nema i zaslužuje oduševljenje bez obzira kolko je glup.
I ovaj opis treba da objasni to isto globalno oduševljavanje filmom?
Ipak ne.
"2012" je vizuelno savršenstvo. I sranje.
A Avatar je toliko medijski prenapucan i na silu forsiran film da je postao greh reći bilo šta negativno o njemu.
Mislim da je ovo puno vizualno bolje od 2012 i mislim da je logično da film od poznatog redatelja koji ga sprema 10 godina bude ovako popularan.
Postoje niskobuđetni filmovi koji su genijalni zbog priče ili glume itd. Ali ovo je potpuna suprotnost i nije mi ništa čudno da ljudi žele to pogledat.

remike2

Post by remike2 » 25 Oct 2010, 17:34

Original je po meni strašno precijenjen film, od nastavka ne očekujem niš specijalno, možda i pogledam, no nisam nešto baš nabrijan.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2010, 20:28

Zadro wrote:Vi koji ne shvačate oduševljenje jeste gledali film u kinu?
Ako jeste sve bi vam trebalo bit jasno. Film je vizualno savršenstvo kakvog nema i zaslužuje oduševljenje bez obzira kolko je glup.
Ja nisam neki fan filma, ali nikad nisam kužio ljude koji pitaju šta je posebno u Avataru. Mislim da to možeš zaključit samo po slikama.
filmofil wrote:slažem se, ni ja ne kužim čemu tolko pljuvanja...film je prava zabava i divota za oči, nisu valjda ljudi očekivali ne znam kakav breakthrough...jedino loše oko ovog filma je preveliki hajp koji se stvorio, ko zna kako bi uža publika prihvatila film da je došao na mala vrata, ovako mi se čini da ga je jako popularno pljuvati
ma baš to... Ja nisam tip koji sada, dok igra igre, gleda tu savršenu grafiku u igri i onda promatra detalje i slično. Meni je važna priča, likovi, akcija i slično. A ionako, dosada mi niti jedan 3D animirani film nije najbolje sjeo još od Beowulfa. Tako i ovaj, nekako mi je sve ono patetično. Meni je došlo da ja spalim cijeli taj njihov univerzum. :zubifale:

Ono, vizualno je lijep, ali ostalo klišej. A niti knjiga o tom univerzumu me nije previše oduševila...
Michel puši karu.

Post Reply