IMDB“Part of my focus in the second film is in creating a different environment — a different setting within Pandora,” he told the newspaper. “And I’m going to be focusing on the ocean on Pandora, which will be equally rich and diverse and crazy and imaginative, but it just won’t be a rain forest. I’m not saying we won’t see what we’ve already seen; we’ll see more of that as well.”
“We created a broad canvas for the environment of film. That’s not just on Pandora, but throughout the Alpha Centauri AB system,” he said. “And we expand out across that system and incorporate more into the story — not necessarily in the second film, but more toward a third film.”
- Josef K
Director: James Cameron
Last edited by Josef K on 24 Oct 2010, 22:39, edited 1 time in total.
-
filmofil
Re: Avatar (2014)
ovo bi mogla biti neka nova star wars trilogija našeg doba
This is the Zodiac speaking.
- Ašow
-
filmofil
- metallicat
Re: Avatar 2 (2014)
ja se nadam samo da će bit bolji od prvog, i da će se više fokusirat na priču, a ne toliko na vizualan izgled (ne fali tome ništa, ali da ne zapostave ostalo).

- Scarface
Ma, unatoč pozitivnim dojmovima nakon netom odgledanog prvog dijela u kinu, kasnije san shvatija da je taj film zapravo sranje, i jednostavno me zaboli kurac za buduće nastavke.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Vjerojatno ću zbog nagovaranja morat gledat u kinu kad dođe, al to sve prek k..ca.
Nemam nekako živaca za to.
Nemam nekako živaca za to.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
+1Ašow wrote:Failogija. AL ok.
Nikad nisam razumeo globalno oduševljenje ovim filmom.
We're all mad here...
-
Wheel Smith
treba cameron novog terminatora zakuhat a ne bavit se sranjima od filmova
:supz: :supz:
- john_constantine
+ 1. A i 2014. godina da bi dočekali nastavak s odličnom tehnologijom, a slabom pričom i patetičnim likovima? Pfff...Andrej wrote:+1Ašow wrote:Failogija. AL ok.
Nikad nisam razumeo globalno oduševljenje ovim filmom.
Michel puši karu.
- Josef K
Vi koji ne shvačate oduševljenje jeste gledali film u kinu?
Ako jeste sve bi vam trebalo bit jasno. Film je vizualno savršenstvo kakvog nema i zaslužuje oduševljenje bez obzira kolko je glup.
Ja nisam neki fan filma, ali nikad nisam kužio ljude koji pitaju šta je posebno u Avataru. Mislim da to možeš zaključit samo po slikama.
Ako jeste sve bi vam trebalo bit jasno. Film je vizualno savršenstvo kakvog nema i zaslužuje oduševljenje bez obzira kolko je glup.
Ja nisam neki fan filma, ali nikad nisam kužio ljude koji pitaju šta je posebno u Avataru. Mislim da to možeš zaključit samo po slikama.
-
filmofil
slažem se, ni ja ne kužim čemu tolko pljuvanja...film je prava zabava i divota za oči, nisu valjda ljudi očekivali ne znam kakav breakthrough...jedino loše oko ovog filma je preveliki hajp koji se stvorio, ko zna kako bi uža publika prihvatila film da je došao na mala vrata, ovako mi se čini da ga je jako popularno pljuvati
This is the Zodiac speaking.
-
John_Ryder
film je super,probajte igricu pa ćete vidjet šta je fail 
- Andrej
I ovaj opis treba da objasni to isto globalno oduševljavanje filmom?Zadro wrote:Film je vizualno savršenstvo kakvog nema i zaslužuje oduševljenje bez obzira kolko je glup.
Ipak ne.
"2012" je vizuelno savršenstvo. I sranje.
A Avatar je toliko medijski prenapucan i na silu forsiran film da je postao greh reći bilo šta negativno o njemu.
We're all mad here...
- Scarface
Ja jesan. I kužin sve. Samo me jednostavno zaboli za ovaj film.Zadro wrote:Vi koji ne shvačate oduševljenje jeste gledali film u kinu?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.