Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
-
john_constantine
Zadro wrote:elrania wrote:jako mirna epizoda, a opet dobra i dosta intimna.
očekujem da sljedeća bude bila malo opakija.
Sljedeča je s vampirima tako da
I ako sam dobro pročitao Dean postaje vampir.

Jebeno.
Inače, odlična i zabavna epizoda. Prejako ono s susjedom.

A Crowley je preodličan lik, uvijek me nasmije za svojim forama.

Michel puši karu.
-
John_Ryder
dobra epizoda,u isčekivanju nove
ah..bobby se zajebao,mogao je napokon ševit

ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
john_constantine
peta epizoda, vrlo zabavno. A i serija je konačno krenula. Iduće epizode obećavaju.
Michel puši karu.
-
Josef K
Peta jedna od boljih epizoda u seriji
Čitao sam negdje teoriju da je kao netko izvadio Sama i Samuela iz pakla, ali im uzeo dušu i sad oni traže alfe za njega da bi dobili dušu nazat i to mi zvuči odlično.

-
john_constantine
Zadro wrote:Peta jedna od boljih epizoda u seriji
Čitao sam negdje teoriju da je kao netko izvadio Sama i Samuela iz pakla, ali im uzeo dušu i sad oni traže alfe za njega da bi dobili dušu nazat i to mi zvuči odlično.

A i tako se sprema nešto velikoga s tim alfama. Da li to čudovišta namjeravaju zavladati svijetom? Osim toga, izgleda da će i te alfe biti vrlo moćni protivnici...
Michel puši karu.
-
Scarface
Alphe su prema jednoj teoriji pali anđeli poput Gabriela/Trickstera šta bi značilo da je njihovo vrime postapokalipsa. Sam je izgleda podvojena ličnost (jer se ne sića razgovora sa Samuelom, a mislin da nije laga o tome) šta lako može bit posljedica Lucifera u njemu. Ne kažen da Lucifer i dalje ima ikakve veze s ovim, jer Kripke je reka da je s njim gotovo, ali posljedice su već moguće. Velika je enigma i Adam. A kolko san vidija po preview-u za iduću, Sam ima i neke supermoći (šta se vidilo i u ovoj epizodi kad onako brzo ubije vampira). Lako je moguće da je on sklopija neki deal da pobigne iz kaveza, šta bi objasnilo zašto je Adam još uvik tamo (ili negdje drugdje). Al već će se puno odgovora dobit u iduće dvi epizode.
PLUS: ta teorija o razmjeni alpha za duše mi je sranje- lame, neoriginalno, loše.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
john_constantine
Scarface wrote:Alphe su prema jednoj teoriji pali anđeli poput Gabriela/Trickstera šta bi značilo da je njihovo vrime postapokalipsa. Sam je izgleda podvojena ličnost (jer se ne sića razgovora sa Samuelom, a mislin da nije laga o tome) šta lako može bit posljedica Lucifera u njemu. Ne kažen da Lucifer i dalje ima ikakve veze s ovim, jer Kripke je reka da je s njim gotovo, ali posljedice su već moguće. Velika je enigma i Adam. A kolko san vidija po preview-u za iduću, Sam ima i neke supermoći (šta se vidilo i u ovoj epizodi kad onako brzo ubije vampira). Lako je moguće da je on sklopija neki deal da pobigne iz kaveza, šta bi objasnilo zašto je Adam još uvik tamo (ili negdje drugdje). Al već će se puno odgovora dobit u iduće dvi epizode.
PLUS: ta teorija o razmjeni alpha za duše mi je sranje- lame, neoriginalno, loše.
e ovo već puno bolje zvuči.
A to s palim anđelima, to se već od ove epizode s vampirima naslućivalo s obzirom na scenu koja se dogodila u njihovoj jazbini. A i vidi se da je riječ o zbilja nešto velikome. Za Sama i njegovu situaciju bi morali uskoro doznati u idućih par epizoda.
+ zbilja odlična scena s Deanom kao vampir, s zabavnim dijalozima. A tek ona brutalna scena ubijanja vampira u jazbini s mačetom, to je pravi supernatural štih.

Michel puši karu.
-
Josef K
Omg sad kad sam ovo pročito nemrem čekat sljedeču epizodu!
Genijalno ko god da je smislio.
-
Scarface
Zadro wrote:Omg sad kad sam ovo pročito nemrem čekat sljedeču epizodu!
Ja san smislija dio, pa ono, fala.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Josef K
Scarface wrote:Zadro wrote:Omg sad kad sam ovo pročito nemrem čekat sljedeču epizodu!

Aha. Napisao si "prema jednoj teoriji" pa sam mislio da si pročitao negdje.
Svaka čast!
-
Scarface
Zadro wrote:Scarface wrote:Zadro wrote:Omg sad kad sam ovo pročito nemrem čekat sljedeču epizodu!

Aha. Napisao si "prema jednoj teoriji" pa sam mislio da si pročitao negdje.
Svaka čast!
Ma samo to za alphe (al to je meni već bilo u glavi pa san se pridružija takvom mišljenju). Ne znan stvarno šta bi drugo mogla bit ta bića. Ovo ostalo mi je palo napamet, al ko zna kolko san u krivu, i ko zna šta zapravo oni planiraju.
-
John_Ryder
ovo samo može supernatural

ajde subota požuri....
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

-
Raging Demon
Scarface wrote:Alphe su prema jednoj teoriji pali anđeli poput Gabriela/Trickstera šta bi značilo da je njihovo vrime postapokalipsa. Sam je izgleda podvojena ličnost (jer se ne sića razgovora sa Samuelom, a mislin da nije laga o tome) šta lako može bit posljedica Lucifera u njemu. Ne kažen da Lucifer i dalje ima ikakve veze s ovim, jer Kripke je reka da je s njim gotovo, ali posljedice su već moguće. Velika je enigma i Adam. A kolko san vidija po preview-u za iduću, Sam ima i neke supermoći (šta se vidilo i u ovoj epizodi kad onako brzo ubije vampira). Lako je moguće da je on sklopija neki deal da pobigne iz kaveza, šta bi objasnilo zašto je Adam još uvik tamo (ili negdje drugdje). Al već će se puno odgovora dobit u iduće dvi epizode.
kolko san skuzija iz zadnje ep:
te alphe nisu nista drugo nego neki stari vampiri koji imaju puno vampira koje su preobratili ala kralj il nes slicno, iz nekog razloga Sam i dida love tog Alpha vampa kako su oni rekli, i zato je vjerojatno i pustija da Deana pretvori u vampira, sad pitanje je jedino zasto oni love tu alphu, pretpostavljan da in triba krv za vratit nekoga koga je ugriza, mozda Sama s obziron da kazes da ima supermoci, iako mi ono ubijanje vampira nije bilo nista posebno brzo,
neznan, vidit cemo u sljedecin epizodama. al mislin da nece bit nista prekomplicirano oko toga
Gloria Satanas, et Belial et Spiritui maloso.
-
Scarface
Raging Demon wrote:Scarface wrote:Alphe su prema jednoj teoriji pali anđeli poput Gabriela/Trickstera šta bi značilo da je njihovo vrime postapokalipsa. Sam je izgleda podvojena ličnost (jer se ne sića razgovora sa Samuelom, a mislin da nije laga o tome) šta lako može bit posljedica Lucifera u njemu. Ne kažen da Lucifer i dalje ima ikakve veze s ovim, jer Kripke je reka da je s njim gotovo, ali posljedice su već moguće. Velika je enigma i Adam. A kolko san vidija po preview-u za iduću, Sam ima i neke supermoći (šta se vidilo i u ovoj epizodi kad onako brzo ubije vampira). Lako je moguće da je on sklopija neki deal da pobigne iz kaveza, šta bi objasnilo zašto je Adam još uvik tamo (ili negdje drugdje). Al već će se puno odgovora dobit u iduće dvi epizode.
kolko san skuzija iz zadnje ep:
te alphe nisu nista drugo nego neki stari vampiri koji imaju puno vampira koje su preobratili ala kralj il nes slicno, iz nekog razloga Sam i dida love tog Alpha vampa kako su oni rekli, i zato je vjerojatno i pustija da Deana pretvori u vampira, sad pitanje je jedino zasto oni love tu alphu, pretpostavljan da in triba krv za vratit nekoga koga je ugriza, mozda Sama s obziron da kazes da ima supermoci, iako mi ono ubijanje vampira nije bilo nista posebno brzo,
neznan, vidit cemo u sljedecin epizodama. al mislin da nece bit nista prekomplicirano oko toga
Sumnjiv mi je onaj strop i cila aura tog alpha vampira koja vuče na nekog anđela. Zarazija je one blizanke i tako je vjerojatno učinija na par mista u svitu. A i ostaju problem ostale alphe, nisu izgleda samo vampiri bitni, već svi, uskoro dolazi i epizoda sa shapeshifterima koji isto imaju svog alphu. Dakle, svaka rasa ima svog Oca. Znamo odakle su anđeli nastali, demoni i ljudi, ali je još enigma odakle su svi ovi monsteri potekli, i to je cilj ove sezone. Meni je cili storyline predobar, baš se radujen razrješenju ovoga.
-
Nejtn
oke serija..gledo ju par puta kod deca

I don't like the drugs but the drugs like me!