Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
hm, nikad nisam igrao pictionary, ali djeluje mi zabavno. A i baš nemam s kime. 
Michel puši karu.
- Asfodel
Pa tko zna jesi ti tad radila? Onda nisam prasica
15.11. --> šanse nula..
Bit ću 9-og samo.
Jbg, žao mi je dat toliko novaca da dođem bzvz u Zg, jer ih sad stvarno nemam (nit ću imat do daljnjega, ovo mi je financijski najteže razdoblje u životu, ne meni, nego nama -obitelji) ..kao što sam već rekla na tattoo topicu. Propali planovi za 2 tetovaže, korzet, epilator
Dovoljno za reć da neću ić sljedeći tjedan u Zg na rođ. tulum od frendice, tak da ono..
15.11. --> šanse nula..
Bit ću 9-og samo.
Jbg, žao mi je dat toliko novaca da dođem bzvz u Zg, jer ih sad stvarno nemam (nit ću imat do daljnjega, ovo mi je financijski najteže razdoblje u životu, ne meni, nego nama -obitelji) ..kao što sam već rekla na tattoo topicu. Propali planovi za 2 tetovaže, korzet, epilator
Dovoljno za reć da neću ić sljedeći tjedan u Zg na rođ. tulum od frendice, tak da ono..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
a ne sjećam se dal sam radila, a da sam bila u kuhinji ne bi me vidjela
a šteta, valjda ćemo se jednom poklopit..
a šteta, valjda ćemo se jednom poklopit..

- Asfodel
I tako fino ja se zaboravila spremat, opet ću morat trčat

- metallicat
- callac
kad smo kod financija, pridružujem se nedostatku istih..danas na šišanju mi falilo 10 fakin kuna, jedva ih iskopala u kovanicama koje su razbacane po torbi...
a dok mi plaća ne sjedne, seka mi pozajmila neš sitno para i kupila šta sam trebala za ručak..nije mi se to dogodilo ne pamtim!! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
@Cat -Nisi ti kriva, lol
Ugl, možda ove god bude plan da opet nas 10-11 ode u Ri partijat za Novu, al ja neću moć zbog $$
..tek toliko da znaš haha
Aj bok
Ugl, možda ove god bude plan da opet nas 10-11 ode u Ri partijat za Novu, al ja neću moć zbog $$
Aj bok
- metallicat
uopće ne želim pričat o parama jer se iznerviram + rastužim. mama mi recimo ne radi godinama i ne dobivam nikakvu alimentaciju, + što mjesečno plaćam poreznoj upravi da nam ne uzmu stan i auto. toliko o tome
asf, onda neću zamjerit. lijep provod
asf, onda neću zamjerit. lijep provod

- john_constantine
kasni mi novac za prijevoz, a to samo znači da će mi i plaća kasniti. Ali imam love i svejedno sam lijen dati 30 kn za šišanje...
Michel puši karu.
- Ašow
obrijem ti ja glavu za par piva.john_constantine wrote:kasni mi novac za prijevoz, a to samo znači da će mi i plaća kasniti. Ali imam love i svejedno sam lijen dati 30 kn za šišanje...
- Andrej
- callac
- Andrej
- callac
a evo, zalegla sa pasom ispod dekice (cijeli dan je prestrašena i samo me prati..) i malo švrljam po netu. niš od izlaska večeras, momci nisu zvali pa pretpostavljam da se nikud ne ide..što znači da ću, dok mi se ne prispava, večer/noć provesti u ovoj egzaktnoj poziciji 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
je, bar sada ima hills have eyes remake, da ga po drugi put pogledam i osvježim si pamćenje... ali ne znam da li je to unrated verzija ili ona osakaćena?
makar nije niti bitno, ne mogu gledati. Snimam dva filma istovremeno na dva različita kanala i samo mi piše "brzina uređaja je vrlo premala", pa ne mogu mijenjati kanale. Baš sranje...
makar nije niti bitno, ne mogu gledati. Snimam dva filma istovremeno na dva različita kanala i samo mi piše "brzina uređaja je vrlo premala", pa ne mogu mijenjati kanale. Baš sranje...
Michel puši karu.