Predators (2010)
- Andrej
Re: Predators (2010)
Definitivno rađen u slavu orginala uz blagi osvrt na priču iz stripa. Neću se osvrtati na kvalitet, pošto sam blago rečeno veoma nerealan i pristrasan kad je u pitanju franšiza o predatorima, te sam ona životinja kojoj je dovoljno pokazati Predatora na dve sekunde, pa da se odmah upiški od sreće. 

We're all mad here...
- Mitch_Connor
Royce: [to Noland who is wearing a Predator mask] What... the fuck are you?DrugsBunny wrote:Evo pogledao sam. Film je blago rečeno, bezveze! Dajem mu 5/10.
Ima naprosto previše čizi dijaloga, scena i gluposti![]()
![]()
poput recimo ovog dijaloga:
-Who are you?-
-I am alive.-
Noland: [Removes mask] I'm alive! You talk too loud....
Također:
SpoilerShow
Isabelle: [Royce wants to booby trap Edwin] This isn't right, he's one of us.
Royce: He is, it wants you to feel something for this man, to be human.
Isabelle: And what are you!
Royce: Alive.
Royce: He is, it wants you to feel something for this man, to be human.
Isabelle: And what are you!
Royce: Alive.
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
- DrugsBunny
Odvratno 

...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
pa solidno je ovo, malo preumjetno i premoderno (od čega pati i avp serijal), ali nisam ni očekivao da će vratiti atmosferu iz p1 i p2...odlične su mi i reference na prvi film (kad ženska priča o gvatemali i pjesma za vrijeme odjavne špice)
nemre meni film u kojem se pojave predatori biti loš
najborbe su đapanezer s katanom vs predator u polju i predator vs predator...šteta samo što se nisu dotakli više njihove kulture kad su već stavili film na njihov planet, da im barem bolje objasne povijest i npr kako se razmnožavaju ili hrane
adrien brody možda i nije bio najbolji izbor za glavnu ulogu, ali je to solidno odradio, ostatak glumačke postave je više manje okej...što se tiče budućnosti franšize, ne znam, možda je vrijeme za neke velike promjene i novosti jer od avp 1 do predatorsa sve je to već viđeno, ništa novog nam ne daju...ajde, stavili su ih na njihov planet, samo kaj izgleda kao bilo koja džungla na zemlji pa nemaš uopće osjećaj da su negdje u nekoj svemirskoj vukojebini
nemre meni film u kojem se pojave predatori biti loš

adrien brody možda i nije bio najbolji izbor za glavnu ulogu, ali je to solidno odradio, ostatak glumačke postave je više manje okej...što se tiče budućnosti franšize, ne znam, možda je vrijeme za neke velike promjene i novosti jer od avp 1 do predatorsa sve je to već viđeno, ništa novog nam ne daju...ajde, stavili su ih na njihov planet, samo kaj izgleda kao bilo koja džungla na zemlji pa nemaš uopće osjećaj da su negdje u nekoj svemirskoj vukojebini
This is the Zodiac speaking.
- Decadentor
film moze proc, nije los, ima dosta rupa ili je to sve u mojoj glavi, ali nije bitno, bitna je zabava i predatori 

- Scarface
Gleda san ga još u kinu i tolko me nije dojmija da ni komentar nisan ostavija. I ta borba s yakuzom je lame, neš ti scene.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
meni je đapanezer bio glavna faca u toj skupini, valjda jer je najmanje pričao...čovjek je bos hodao cijele vrijeme po toj džungletiniGhostface wrote:I ta borba s yakuzom je lame, neš ti scene.

- DrugsBunny
Mi smo umrli od smjeha u kinu kad je yakuza pokazao da ima 3 prsta.
Odmah su se čuli komentari: "Srbin".
Sorry Andrej.
Sorry Andrej.
...I wrapped our love in all this foil,
- Andrej
DrugsBunny wrote:Mi smo umrli od smjeha u kinu kad je yakuza pokazao da ima 3 prsta.
Sorry Andrej.

We're all mad here...
- darian
Hm, koliko sam ja shvatio to nije njihov planet nego oni tamo dolaze loviti ... to im je i crnjo rekao da dolaze uvijek u skupinama po 3. sa brodom ...filmophil wrote:pa solidno je ovo, malo preumjetno i premoderno (od čega pati i avp serijal), ali nisam ni očekivao da će vratiti atmosferu iz p1 i p2...odlične su mi i reference na prvi film (kad ženska priča o gvatemali i pjesma za vrijeme odjavne špice)
nemre meni film u kojem se pojave predatori biti lošnajborbe su đapanezer s katanom vs predator u polju i predator vs predator...šteta samo što se nisu dotakli više njihove kulture kad su već stavili film na njihov planet, da im barem bolje objasne povijest i npr kako se razmnožavaju ili hrane
What is Life?
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
"It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
-
hmm, ja sam čitao izjavu rodrigueza da su ih u ovom filmu stavili na njihov planet pa mi je to ostalo...makar da, u filmu kažu da to koriste samo kao hunting grounds, al ne sjećam se više točno
- Scarface
Da, to nije njihov planet, već lovište koje ima okoliš šta sličniji onome na planetu lovina.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
Nie loš toliko koliko sam očekivao
7/10 samo zato jer volim predatora.
7/10 samo zato jer volim predatora.
-
Nije da me oduševio. Definitivno sam očekivao nešto bolje, kao što se dalo naslutiti u prvih 45 minuta. Nakon toga film iz minute u minutu gubi na vrijednosti. Mogao je biti puno zahvalniji izbor glumaca, ali eto. Rejting na imdb-u od 6,7 je tu negdje, ali možda malo pretjeran.
- boyko
ma odličan.
dobra radnja, oke glumačka ekipa,krvi kolko očeš..
ja zadovoljan 8/10
dobra radnja, oke glumačka ekipa,krvi kolko očeš..
ja zadovoljan 8/10
SpoilerShow
jedino nisam očekival da bu meksikanac prvi poginul 

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''