Koji je to film?
-
Caba
Re: Koji je to film?
Zanima me jedan film kojeg sam davno vidio u videoteci ali sam ga se uvik bojao pogledati. Sjećam se da je na naslovnici bio simbol "pentagram" na snjegu i neka zajebana živina. Znam da ima neke veze s paklom.
Pomagajte ako znate nešto o tom filmu
- john_constantine
- DrugsBunny
Ak je ovo što je Cons rekao...onda se i ja sjećam da sam to gledao u videoteciCaba wrote:Zanima me jedan film kojeg sam davno vidio u videoteci ali sam ga se uvik bojao pogledati. Sjećam se da je na naslovnici bio simbol "pentagram" na snjegu i neka zajebana živina. Znam da ima neke veze s paklom.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Caba
Ja mislim da je to taj film. Ali ovako po ocjenama,nije nešto.. ali pogledat ću
- HorrorHR
- Site Admin
je taj je sigurnoCaba wrote:Ja mislim da je to taj film. Ali ovako po ocjenama,nije nešto.. ali pogledat ću
- dr_gonzo
HorrorHR wrote:je taj je sigurnoCaba wrote:Ja mislim da je to taj film. Ali ovako po ocjenama,nije nešto.. ali pogledat ću
Definitvni je taj...ja se čak sjećam da sam ga i gledao...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dark_driving
ovo sam gledao pocetkom devedesetih na tv-u znaci da je film 80te ili ranije, mislim zbog neceg da je talijanski, uglavnom, pocinje scenom zabave u bogataskoj kuci na nekom otoku, tjekom zabave neka djevojka je silovana, mislim da cak kcer tog bogatasa, film se nastavlja godinama poslje kad netko dodje na taj otok samo sto je sad sve zapusteno i naizgled napusteno ali onda naravno pocinju ubojstva, mislim da je kao ona rodila nest deformirano ili tako nesto, jos se sjecam da su u tom uvodu pokazivani boksovi sa psima cuvarima i ako se dobro sjecam kod nas je bio preveden kao 'ostrvo pasa'
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- HorrorHR
- Site Admin
dark_driving wrote:ovo sam gledao pocetkom devedesetih na tv-u znaci da je film 80te ili ranije, mislim zbog neceg da je talijanski, uglavnom, pocinje scenom zabave u bogataskoj kuci na nekom otoku, tjekom zabave neka djevojka je silovana, mislim da cak kcer tog bogatasa, film se nastavlja godinama poslje kad netko dodje na taj otok samo sto je sad sve zapusteno i naizgled napusteno ali onda naravno pocinju ubojstva, mislim da je kao ona rodila nest deformirano ili tako nesto, jos se sjecam da su u tom uvodu pokazivani boksovi sa psima cuvarima i ako se dobro sjecam kod nas je bio preveden kao 'ostrvo pasa'

http://www.imdb.com/title/tt0082537/
- dark_driving
jeeeeeeeeeeeeeeeeee to je to!
fulao sam, nije talijanski
trazio sam torent ali nema nista kvalitetno, statri i bez seedova pa ako neko ima da ima ovo jaaaako bi bio zahvalan da obavimo neku razmjenu
trazio sam torent ali nema nista kvalitetno, statri i bez seedova pa ako neko ima da ima ovo jaaaako bi bio zahvalan da obavimo neku razmjenu
https://www.facebook.com/pages/Dark_Driving-Torrents/686406401480443
- HorrorHR
- Site Admin
imaš PM.dark_driving wrote:jeeeeeeeeeeeeeeeeee to je to!
-
leeroy
Callac, mnogo zahvaljujem, Curse of the blue lights je film koji sam tražio!!! Tražio sam ime na valdja 89721398 stranih foruma i niš. Preporučio mi frend da ovdje pitam i zbilja svaka čast!!!
)
ak koga zanima uspio sam ga na jedvite jade i iskopati na netu, skida se upravo, ajel to zbilja to javim kad se skine
Edit HorrorHR - nema linkova na downloade!
ak koga zanima uspio sam ga na jedvite jade i iskopati na netu, skida se upravo, ajel to zbilja to javim kad se skine
-
Ghrall
Bok Saša. Brzo si došel ovdjeleeroy wrote:Callac, mnogo zahvaljujem, Curse of the blue lights je film koji sam tražio!!! Tražio sam ime na valdja 89721398 stranih foruma i niš. Preporučio mi frend da ovdje pitam i zbilja svaka čast!!!)
-
leeroy
i odmah mi nađu film koji tražim već 3 godine neupsješnoGhrall wrote:Bok Saša. Brzo si došel ovdjeleeroy wrote:Callac, mnogo zahvaljujem, Curse of the blue lights je film koji sam tražio!!! Tražio sam ime na valdja 89721398 stranih foruma i niš. Preporučio mi frend da ovdje pitam i zbilja svaka čast!!!)
- DrugsBunny
Serija ili film gdje lik ima restoran i shvati da se u susjedstvu otvara novi restoran koji bi ga mogao totalni izbaciti iz konkurencije.
No nešto prije otvaranja se neki azijat, bez dozvole, pokušava zaposliti kod našeg protagonista, a on mu to odbije.
Idući put tog azijata vidi u tom konkurentskom restoranu i uzpomoću tog ih "uništi".
Zna ko?
No nešto prije otvaranja se neki azijat, bez dozvole, pokušava zaposliti kod našeg protagonista, a on mu to odbije.
Idući put tog azijata vidi u tom konkurentskom restoranu i uzpomoću tog ih "uništi".
Zna ko?
...I wrapped our love in all this foil,
- john_constantine
Michel puši karu.