Tv vodič je sranje. Već sada prije pet minuta u 20 sati pogledam info i pokazuje kraj programa na novi tv. WTF? Ono, vrijeme 00:03... Ili su loše informacije ili teletekst krivo pokazuje. Sada, tv vodič kaže da će biti samo jedna epizoda sinova anarhije danas, a teletekst vodič da će biti normalno kako u jutarnjem piše. Pa kome sada vjerovati? Previše su vremena imali da bi dozvolili takvu nepripremljenost i nebuloze...
Treće - prijamnik. Imam ovaj prijamnik koji nema snimanje, i bar radi solidno. Ali drugi koji ima mogućnost snimanja, prvo se tako smrzavalo da ga je trebalo isključiti iz struje. Pa smo ga odnijeli na popravak i zakasnili 3 - 4 dana, jer da smo odnijeli u roku od 8 dana, dobili bi novoga. Koštao je 400 kn, i sada reklamacija i ta sranja. I nabavili smo od istoga novi model. Ok, sada radi snimanje, ali opet se zna dogoditi da se smrzne...
A mene sada hebe što imam televizor za samo jednim SCART izlazom, pa više ne mogu igrati na ps2. Nema smisla mijenjati jer će se na kraju sve oštetiti, tako da ostaje štednja za novi tv. Ali mislim, stvarno, ta digitalna televizija je takvo sranje.
Imam par novih programa i konačno novu tv. Nova tv, čim okrenem, samo reklama i sapunice. Ćakovska tv, WTF? Varaždinska tv, WTF? Kapital network? sranje na kvadrat. Odnosno, na programu i dalje sve u kurcu zbog čega sam odustao od televizije...
Da čujem vaša mišljenja.