Nip/Tuck

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jan 2009, 11:19

ima stvarno suludih ideja, obrata, trpanja ludosti i sve to, ali jbg... serija je dosadna, stalno sam premotavao epizode do nekih zanimljivih scena.
Michel puši karu.

DEXTER

Post by DEXTER » 17 Jan 2009, 11:56

Ma serija je čak dobro počela, ono mafijaši i ubojstva, ali sve su usrali 2. sezonom pojavom onog rezača koji je bio naprosto iritantan. Onda su još više usrali tipičnim soap sranjima poput zamjenjivanja djece, varanja žene s dadiljom, varanje muža s patuljkom, borenja oko skrbništva djeteta, ljubomore, incesta, šokantnim završnicama sezone, da bi se u drugoj epizodi taj šokantan kraj ispostavio da je samo san glavnog lika, itd... Izgleda da sad Christian ima rak dojke :?: :ncool: :shajse:
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

john_constantine

Re:

Post by john_constantine » 13 Oct 2010, 23:34

DEXTER wrote:Ma serija je čak dobro počela, ono mafijaši i ubojstva, ali sve su usrali 2. sezonom pojavom onog rezača koji je bio naprosto iritantan. Onda su još više usrali tipičnim soap sranjima poput zamjenjivanja djece, varanja žene s dadiljom, varanje muža s patuljkom, borenja oko skrbništva djeteta, ljubomore, incesta, šokantnim završnicama sezone, da bi se u drugoj epizodi taj šokantan kraj ispostavio da je samo san glavnog lika, itd... Izgleda da sad Christian ima rak dojke :?: :ncool: :shajse:
e to sam htio pitati. :mrgreen: Je, trash serija, kako je krenula druga sezona, ali zarazno je. Makar mi je grdo gledati scene kirurških operacija...
Michel puši karu.

john_constantine

Re: Nip/Tuck

Post by john_constantine » 16 Oct 2010, 17:26

za krepati, završetak šeste epizode druge sezone u vezi "sina". :prayer: :prayer: :zubifale:
Michel puši karu.

john_constantine

Re: Nip/Tuck

Post by john_constantine » 19 Oct 2010, 18:15

john_constantine wrote:za krepati, završetak šeste epizode druge sezone u vezi "sina". :prayer: :prayer: :zubifale:
razočaran sam onakvim obratom. :(

A Ripper, nadam se nekom kvalitetnom obratu u vezi tog lika....
SpoilerShow
Da ne ispadne da je to sadašnji Julienin dečko

Znam, gotova je serija već odavno, ali baš guštam u seriji. :mrgreen:

Zadnja epizoda, ma ja ću krepati. :prayer: :prayer: Treba imati stvarno mašte za takve scenarije. :mrgreen:
Michel puši karu.

Post Reply