Kućni ljubimci - objavite slike
- Andrej
- callac
Re: Kućni ljubimci - objavite slike
mislim da se nitko na forumu neće pretjerano bunitiAndrej wrote:callac wrote:asfi, da, to joj je omiljena igračka![]()
andrej, kolko god je miško sladak, ja bi gledala onaj gornji dio zadnje slike![]()
Ja sam čovek koga je jako teško naterati da pocrveni. Nisam ni znao da to toliko prija.
Vi ostali samo zezajte, lako vam ja otmem Callac, samo rasteram sve kod kuće, za ruku i beži...
Evo, za tebe, zavoleću i tvog dečka ako trebaNičega ne moraš da se odrekneš
hmmm taman fali malo mjesta u krevetu i za tebe, onda se treba dogovoriti tko će spavat na podu, pas ili dečko
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Ménage à trois 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Evo, ja ću za početak. Ionako se u zadnje vreme budim na poducallac wrote: mislim da se nitko na forumu neće pretjerano buniti![]()
hmmm taman fali malo mjesta u krevetu i za tebe, onda se treba dogovoriti tko će spavat na podu, pas ili dečko
Ne bi valjalo da se dečko prehladi
We're all mad here...
- callac
a nema smisla, gost pa na podu da spava...Andrej wrote:Evo, ja ću za početak. Ionako se u zadnje vreme budim na poducallac wrote: mislim da se nitko na forumu neće pretjerano buniti![]()
hmmm taman fali malo mjesta u krevetu i za tebe, onda se treba dogovoriti tko će spavat na podu, pas ili dečko![]()
Ne bi valjalo da se dečko prehladi
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
imam pitanje. dakle, nova maca je došla prije cca mj dana i odmah je išla u pijesak, čak bez da smo joj ga pokazali. i sad, i dalje ide tamo, ali kad nas nema doma obavezno se popiša na tepih. prije na jedan jako mali u kuhinji, a evo od danas i na pseći tepih
zbilja to već iritira što se stalno mora tepih prat, a i mama već lagano puca pa ako ne prestane, odnijet će ju. do sada apsolutno ništa nije htjela naučit ni zapamtit. svagdje ide, a i ako ju lupimo ništa joj to ne znači.. (a ja mislila da je ovaj moj stariji mačak glup
) znači pitanje je dal ima netko iskustva s tim problemom?

- Jane Doe
ovak, imala sam ja jako sličnu situaciju sa svojom. uglavnom moja Boni, starija mica, od malena je išla u pijesak i sve obavljala tamo i onda, kad je već narasla, jednog dana ju je nešto puklo i znala se posrat van kutije s pieskom, ne svki puta, ali tu i tamo (popišala se nije nikad van pijeska) i nikako ju odučit. kutija velika, pijesak uvijek isti, pa smo mislili možda je zdravstveni problem kakav (jer to mice znaju radit, obavljat nuždu van pijeska, kad ih nešto boli), ali nije ni to bilo.
a od kad smo nabavili malu micu, Boni ju je gledala kako ide u pijesak i zdušno kopa i zakopava svoje i oda tad i ona ide u pijesak i čak i zatrpava, što prije nije, jer ak ne zakopa, dođe mala Lili i zakopa njeno
tako, mala ju je naučila ponašanju.
sad, koliko sam skužila, to je nova mica i imaš micu od prije. sad, dali imaju svaka svoj pijesak ili idu u istu kutije, jer nekim micama smeta dijelit. može bit da ju velika mica tuče i ganja onako kako se ne smatra igrom, pa radi toga, ili ju muči mjehur ili nešto s mokraćnim putevima, pa radi bolova ili smetnji ide van kutije. trebaš vidit to kod vetrinara. zadnji razlog je ovaj koji je imala moja Boni, čista napast
eto, iskustva s mačijom nuždom sam prošla dosta, tako da se nadam da ti je ovaj post od neke koristi.
sretno s malom,nadam se da će se sve riješit sretno i da ju nećete morat dat nikuda.
a od kad smo nabavili malu micu, Boni ju je gledala kako ide u pijesak i zdušno kopa i zakopava svoje i oda tad i ona ide u pijesak i čak i zatrpava, što prije nije, jer ak ne zakopa, dođe mala Lili i zakopa njeno
tako, mala ju je naučila ponašanju.
sad, koliko sam skužila, to je nova mica i imaš micu od prije. sad, dali imaju svaka svoj pijesak ili idu u istu kutije, jer nekim micama smeta dijelit. može bit da ju velika mica tuče i ganja onako kako se ne smatra igrom, pa radi toga, ili ju muči mjehur ili nešto s mokraćnim putevima, pa radi bolova ili smetnji ide van kutije. trebaš vidit to kod vetrinara. zadnji razlog je ovaj koji je imala moja Boni, čista napast
eto, iskustva s mačijom nuždom sam prošla dosta, tako da se nadam da ti je ovaj post od neke koristi.
sretno s malom,nadam se da će se sve riješit sretno i da ju nećete morat dat nikuda.

- Andrej
Da nije možda mužijak u pitanju. Ako jeste, onda je alfa i želi da ukloni sve tuđe mirise po kući, ako je ženka onda vas zajebavametallicat wrote:imam pitanje. dakle, nova maca je došla prije cca mj dana i odmah je išla u pijesak, čak bez da smo joj ga pokazali. i sad, i dalje ide tamo, ali kad nas nema doma obavezno se popiša na tepih. prije na jedan jako mali u kuhinji, a evo od danas i na pseći tepihzbilja to već iritira što se stalno mora tepih prat, a i mama već lagano puca pa ako ne prestane, odnijet će ju. do sada apsolutno ništa nije htjela naučit ni zapamtit. svagdje ide, a i ako ju lupimo ništa joj to ne znači.. (a ja mislila da je ovaj moj stariji mačak glup
![]()
) znači pitanje je dal ima netko iskustva s tim problemom?
We're all mad here...
- metallicat
Jane Doe wrote:jer ak ne zakopa, dođe mala Lili i zakopa njeno![]()
veterinaru još nemogu jer ko zna kakve preglede će radit i doć će me preskupo, a to jednostavno nemogu si priuštit. sa psom moram bar 1 u 2mj jer je dosta bolestan i tu me već odere za lovu.
maca je preživahna, premazasta, a da je bolesna valjda bi bar 1 simptom bio vidljiv.. (tj nadam se)
imam recimo stan, ali imam i velik balkon i velik vrt, tako da moj mačak normalno izlazi van, doma je recimo 1-2x na dan da poždere i odspava malo, tako da on sve negdje vani obavlja od malena. znači maca ima svoj pijesak i nitko joj ga ne dira. prvi tj dana je samo tamo išla, i onda počela na tepih.
@andrej - da, ženka je

- Jane Doe
a kužim za vetrinara kad sve živo naplačuje, jebga, ko danas ima viška novaca.
mene moja ne naplačuje za pregled samo cijepljenje i to on redovno godišnje. jednom je Boni imala neku virozu i išla na injekcije, vitaminske valjda i nisu mi to naplatili uopće
, ajd super.
valjda imam sreće ššto imam tak dobru veterinarku u gradu
jedino da probaš stavit taj pijesak u hodnik i zdjelice s hranom i vodom, tak da ima sve u hodniku, pa kad vas nema, zatvoriš ju u hodnik, pa barem neće moć na tepih. lakšte ti je pločice pobrisat nego tepih prat.
neznam drugo, stvarno nisam dosta pametna što se tiće situacije.
a ako nisi primjetila da se glasa dok vrši nuždu, onda joj najvjerojatnije nije ništa, jer obično kad ih nešto boli glasaju se dok pišaju.
eto, sretno!
mene moja ne naplačuje za pregled samo cijepljenje i to on redovno godišnje. jednom je Boni imala neku virozu i išla na injekcije, vitaminske valjda i nisu mi to naplatili uopće
valjda imam sreće ššto imam tak dobru veterinarku u gradu
jedino da probaš stavit taj pijesak u hodnik i zdjelice s hranom i vodom, tak da ima sve u hodniku, pa kad vas nema, zatvoriš ju u hodnik, pa barem neće moć na tepih. lakšte ti je pločice pobrisat nego tepih prat.
neznam drugo, stvarno nisam dosta pametna što se tiće situacije.
a ako nisi primjetila da se glasa dok vrši nuždu, onda joj najvjerojatnije nije ništa, jer obično kad ih nešto boli glasaju se dok pišaju.
eto, sretno!

- Asfodel
Imaš itekakoJane Doe wrote:valjda imam sreće ššto imam tak dobru veterinarku u gradu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Ma eee nekad bi im svašta rekao, bio sam u OS kod njih dosta i svaki put me izađe okolo 150kn više-manje, a moraš doći u 2 tjedna 3 do 4 puta. Sva sreća sad nemam više problema, ali dok mi je pas bio manji bilo je.Asfodel wrote:Imaš itekakoJane Doe wrote:valjda imam sreće ššto imam tak dobru veterinarku u gradu
Lopovi!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
ma meni svaki vet sve naplaćuje, samo pregled mi je oko 50-70 kn
za psa nikad ne prođem ispod 300, jedino zadni put pljunula kod 2 vet u istom tjednu 700
nemam hodnik, a zdjelice stoje u dnevnom pa nemogu tu pijesak stavit. on stoji u jednoj sobi čija vrata vode na balkon. imaš pravo to da ju zatvorim na neko mjesto di nema tepiha, ali ima još jedan problem
ako je zatvorena, doslovno sve skrši. zadnji put je mami polomila cvijeće, a na to je osjetljivija nego na cijelu kuću. tako da nemogu ni to. čudna je ovo mačka, sva je mazasta, ali ni k.... ne sluša niti želi naučit. evo sad mi sjedi na vratu ko ptica, to joj je jedan od fetiša čudnih.
i ne glasa se dok ide na wc, znači samo me gnjavi..
nemam hodnik, a zdjelice stoje u dnevnom pa nemogu tu pijesak stavit. on stoji u jednoj sobi čija vrata vode na balkon. imaš pravo to da ju zatvorim na neko mjesto di nema tepiha, ali ima još jedan problem
i ne glasa se dok ide na wc, znači samo me gnjavi..

- Asfodel
metallicat wrote:samo pregled mi je oko 50-70 kn
Ovdje je 100
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
ajme, još gore..uopće se ne isplati imat kućne ljubimce, a nemožeš bez njih
samo znam da poslije ovog psa više ne kanim imat, jer da opet slučajno dobijem bolesnog, poludila bi ( i bankrotirala). eventualno u 50-tima pa na dalje.