Došli su mi ovi iz deratizacije, našpricali stan i ništa. Bilo sve ok, ali opet su se počeli pojavljivat. Nije problem u jednom žoharu, ni 10, 20, ali pobogu stotine njih, gnijezdo, užas. Rekla mi je frendica da nabavim mačku, ona je tako riješila problem.
Last Post Wins !!!11one
- Info
Re: Last Post Wins !!!11one
Kako se riješiti žohara
Došli su mi ovi iz deratizacije, našpricali stan i ništa. Bilo sve ok, ali opet su se počeli pojavljivat. Nije problem u jednom žoharu, ni 10, 20, ali pobogu stotine njih, gnijezdo, užas. Rekla mi je frendica da nabavim mačku, ona je tako riješila problem.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Decadentor
http://www.youtube.com/watch?v=gB81NmHEHAAInfo wrote:Kako se riješiti žohara![]()

- Info
Decadentor wrote:http://www.youtube.com/watch?v=gB81NmHEHAAInfo wrote:Kako se riješiti žohara![]()
Došli su mi ovi iz deratizacije, našpricali stan i ništa. Bilo sve ok, ali opet su se počeli pojavljivat. Nije problem u jednom žoharu, ni 10, 20, ali pobogu stotine njih, gnijezdo, užas. Rekla mi je frendica da nabavim mačku, ona je tako riješila problem.![]()
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- metallicat
kad smo mi lutali zagrebom pred 2 god ništa nije radilo, i tako se smrzli vaniDecadentor wrote:treba mi nesto sto radi sto duze i da nije neko fensi šmensi sranje

-
GreenHornet
A tek zagrebacki zeljeznicki kolodvor po noci...U 3 sata cekanja nagledao sam se vise ludaka nego u dan i pol u gradu od 3 milje stanovnika... 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Scarface
Upravo san preporučija prijatelju da pogleda Poultrygeist: Night of Chicken Dead. Jandik ni ne zna u šta se upušta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
odoh ja gledat seriju pa u krpe, tako da se valjda vidimo sutra. još ću pogledat forum ako bude kakvih promjena do 11..noć

- Decadentor
jeeeeeeej sad znam sta me cekametallicat wrote:kad smo mi lutali zagrebom pred 2 god ništa nije radilo, i tako se smrzli vaniDecadentor wrote:treba mi nesto sto radi sto duze i da nije neko fensi šmensi sranje![]()

- john_constantine
prava stvarScarface wrote:Upravo san preporučija prijatelju da pogleda Poultrygeist: Night of Chicken Dead. Jandik ni ne zna u šta se upušta.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
ja sa ekipom odustao nakon pola filmajohn_constantine wrote:prava stvarScarface wrote:Upravo san preporučija prijatelju da pogleda Poultrygeist: Night of Chicken Dead. Jandik ni ne zna u šta se upušta.
- John_Ryder
čekam onaj prvi code od paypala,zna netko kad će mi to doć i gdje ga mogu vidit?
"Im gonna touch you now." 
- Scarface
Tribalo bi za 2 dana, ja san ga vidija na stranici banke priko internet bankarstva, al triba bi ga nać u ispisu uplata i isplata koje dobiješ u banci.John_Ryder wrote:čekam onaj prvi code od paypala,zna netko kad će mi to doć i gdje ga mogu vidit?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- John_Ryder
prošlo je već 3 dana,ja sam u zagrebačkoj banci,i imam american e. karticu,taj ispis trebam od tekućeg ili american kartice ?Scarface wrote:Tribalo bi za 2 dana, ja san ga vidija na stranici banke priko internet bankarstva, al triba bi ga nać u ispisu uplata i isplata koje dobiješ u banci.John_Ryder wrote:čekam onaj prvi code od paypala,zna netko kad će mi to doć i gdje ga mogu vidit?
"Im gonna touch you now." 
- Bub
Pa PayPal ti ne tereti tekući račun nego kreditnu karticu, pa prema tome...a taj kod ti je u transakcijama na e-zaba pod kreditna kartica. PayPal da bi ti otvorio račun napravit će neku malu transakciju 1€ +/- i tamo ti piše taj kod, kad pogledaš u kreditne transakcije.John_Ryder wrote:prošlo je već 3 dana,ja sam u zagrebačkoj banci,i imam american e. karticu,taj ispis trebam od tekućeg ili american kartice ?Scarface wrote:Tribalo bi za 2 dana, ja san ga vidija na stranici banke priko internet bankarstva, al triba bi ga nać u ispisu uplata i isplata koje dobiješ u banci.John_Ryder wrote:čekam onaj prvi code od paypala,zna netko kad će mi to doć i gdje ga mogu vidit?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- HorrorHR
- Site Admin
to se može pogledati:
ako imas account na americanexpress.hr pa gledaš tekuće troškove, ili ako to nemas kada ti dodje sljedeći izvadak od americana
ako imas account na americanexpress.hr pa gledaš tekuće troškove, ili ako to nemas kada ti dodje sljedeći izvadak od americana