Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 11 Oct 2010, 16:53

ajme , super :supz:
ma nije ton nikakav, ja ti tak pišem i govorim, znam da je ljudima to čudno na početku. a u živo imam prirodni evil eye :zubifale:
jebiga, zato samo hrabri ostaju uz mene :zubifale:

a zapravo, ja sam ti totalno milo dijete :D
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Oct 2010, 18:27

Jane Doe wrote:ajme , super :supz:
ma nije ton nikakav, ja ti tak pišem i govorim, znam da je ljudima to čudno na početku. a u živo imam prirodni evil eye :zubifale:
jebiga, zato samo hrabri ostaju uz mene :zubifale:

a zapravo, ja sam ti totalno milo dijete :D
Odlično, volim takve ljude :twisted: :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 11 Oct 2010, 20:04

Asfodel wrote:Kužim ak ti se ne da kopat po topicu, al samo zamisliš da dignem kosu i ispod bude crveno :lol:
Kad jednom budem radila ružičastu, ljubičastu, plavu i te takve, onda obvezno sliknem.
jej za ove boje.

uskoro se spremam promijeniti boju kose, al prvo možda krenem na malo tamniju narančastu, a onda na nešto puno drastičnije.

prva stvar koja mi je zapela za oko dok sam malo pretraživala svakakve nijanse je blijeda plastična narančasta (neka candy boja) ili pak ovo gore lavandasto, no kako me opet mame tamnije boje, bit će možda na kraju nešto intenzivno tamnije ljubičasto ili crveno s dodatkom ili jarke žute ili tirkiznog ili svašta aaaaaaaaah :lol:

pronašla sam paletu tih boja u jednom dućanu s frizerskom opremom pa me skroz mami da isprobam sve i svašta :D

callac

Post by callac » 11 Oct 2010, 21:13

elrania wrote:
Asfodel wrote:Kužim ak ti se ne da kopat po topicu, al samo zamisliš da dignem kosu i ispod bude crveno :lol:
Kad jednom budem radila ružičastu, ljubičastu, plavu i te takve, onda obvezno sliknem.
jej za ove boje.

uskoro se spremam promijeniti boju kose, al prvo možda krenem na malo tamniju narančastu, a onda na nešto puno drastičnije.

prva stvar koja mi je zapela za oko dok sam malo pretraživala svakakve nijanse je blijeda plastična narančasta (neka candy boja) ili pak ovo gore lavandasto, no kako me opet mame tamnije boje, bit će možda na kraju nešto intenzivno tamnije ljubičasto ili crveno s dodatkom ili jarke žute ili tirkiznog ili svašta aaaaaaaaah :lol:

pronašla sam paletu tih boja u jednom dućanu s frizerskom opremom pa me skroz mami da isprobam sve i svašta :D
jel su to prave boje ili samo dodatci bojama, pojačivači? kakvo je stanje sa ispiranjem? jer ja kad sam se raspitivala za jednu ludu narančastu nijansu, ženska mi je rekla da je to sranje... :?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Oct 2010, 21:20

ima u onom dućanu za frizeraj u west gateu.
dođe 55 kn, a od ženske koja ih koristi čujem da dosta dugo traju i da su njoj super.

vidjela sam jednu jarku narančastu tamo, al malo mi je previše na žuto vukla, a ja sam pak htjela nešto sličnije 5. elementu u slučaju da si ne nađem tu plastičnu nijansu... koje je pak bilo, iako mi ni ona nije skroz zadovoljavajuća.

callac

Post by callac » 11 Oct 2010, 21:26

elrania wrote:ima u onom dućanu za frizeraj u west gateu.
dođe 55 kn, a od ženske koja ih koristi čujem da dosta dugo traju i da su njoj super.

vidjela sam jednu jarku narančastu tamo, al malo mi je previše na žuto vukla, a ja sam pak htjela nešto sličnije 5. elementu u slučaju da si ne nađem tu plastičnu nijansu... koje je pak bilo, iako mi ni ona nije skroz zadovoljavajuća.
Leeloo boju i frizuru sam imala -ravno dva dana :P pa sam se obojala u onu intenzivno narančastu, fora je za onak, vidjet se, al ne i nositi svakodnevno....čim je vikend završio, obojala sam se, ipak moj posao nije za takvo nešto
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 11 Oct 2010, 21:32

meni su sve ove ekstra boje malo scary i sve si mislim kak će to izgledati, jel to ima smisla stavljati bla bla, al najviše me, da ih se dohvatim, potiče činjenica da si takvo nešto sada mogu dopustiti.
vjerujem da bi mi bilo skroz žao da ne iskoristim move svoje mladenačke prilike do maksimuma :D :lol:

metallicat

Post by metallicat » 12 Oct 2010, 00:12

elrania wrote:pronašla sam paletu tih boja u jednom dućanu s frizerskom opremom pa me skroz mami da isprobam sve i svašta :D
napišeš mi koji je to dućan? jer strašno dugo već želim takve neke lude boje ali ovdje toga baš i nema. a u sri sam tamo pa da iskoristim priliku :D
Image

elrania

Post by elrania » 12 Oct 2010, 01:02

metallicat wrote:
elrania wrote:pronašla sam paletu tih boja u jednom dućanu s frizerskom opremom pa me skroz mami da isprobam sve i svašta :D
napišeš mi koji je to dućan? jer strašno dugo već želim takve neke lude boje ali ovdje toga baš i nema. a u sri sam tamo pa da iskoristim priliku :D
dakle, west gate, odeš na kat i trgovina ti je točno preko puta müllera. mislim da piše neš jednostavno tipa 'frizerska oprema'.

btw, imaš dosta crvenih nijansi :D

i zelene su im divne!

metallicat

Post by metallicat » 12 Oct 2010, 01:09

ajme super, hvala :D se lako dođe do west g.?
i ja bi najrađe sve isprobala, al sad na ovu trenutnu bi stavila tako neke žarko crvene..ma i da ne ispadne dobro, bar znam da sam probala :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 12 Oct 2010, 01:11

ahm, ak ideš na bus kod studentskog doma na savi, trebat će ti do pola sata zbog svih stajanja i međustanica. :|

metallicat

Post by metallicat » 12 Oct 2010, 01:13

ma neznam ja di je st dom i sava :lol: od centra se ravnajmo, treba puno i dalje? :lol:
ah, baš bi tamo svratila...
Image

elrania

Post by elrania » 12 Oct 2010, 01:17

ak ideš od trga, sjedneš na 17 il 14 (prečko ili zapruđe) i paziš na displeju stanice.
ima još nekih stajališta, al meni se ovo činilo najpraktičnijim, jer mi je bilo usput taj dan.

mislim da imaš 11 stanica od trga do save.

metallicat

Post by metallicat » 12 Oct 2010, 01:18

ok, super. mislim da ćemo to prvo obavit, ipak kosa je najbitnija :mrgreen:
Image

elrania

Post by elrania » 12 Oct 2010, 01:27

nemojs e izgubiti :lol:

kad izađeš na savi, stanica za bus ti je s te iste desne strane ceste, samo kojih 20 metara dalje, vidjet ćeš stajalište.

Post Reply