-vaše osobno mišljenje- stop-motion animacija(pogotoyo Ray i njegova čudovišta) protiv kompjutorskih efekata
- za mene pobijeđuje stara škola
Dragonrage wrote:Ja sam za kombinaciju...sa kombinacijom minijatura, live footagea i CGI-a se može napraviti čudo...posebice u low budžet produkciji...
E da...zaboravio sam još nadodati...problem je jedino u tome što se današnji redatelji i producenti previše isfuravaju na CGI...nije to zato loša tehnika, samo ju ljudi ne znaju pametno rabiti...dr_gonzo wrote:Dragonrage wrote:Ja sam za kombinaciju...sa kombinacijom minijatura, live footagea i CGI-a se može napraviti čudo...posebice u low budžet produkciji...
I sa ovim se slažem
I je i nije...kako gdi...ali u tom filmu nisu glavni problem toliki CGI efekti...već nekaj drugo, ritam, priča, pa čak pomalo i gluma (recimo lik koji Draculu glumi )...hmmm...vidiš, vidiš...baš sam sam dobio neku želju da ga ponovno pogledam hehe...john_constantine wrote:A baš sam se sjetio Van helsing - film je pravi primjer bacanja novca na hrpu nepotrebnih CGI scena.
Pa recimo vampirice - one divovske čeljusti više ispadaju smiješno, nego jezovito.Dragonrage wrote:I je i nije...kako gdi...ali u tom filmu nisu glavni problem toliki CGI efekti...već nekaj drugo, ritam, priča, pa čak pomalo i gluma (recimo lik koji Draculu glumi )...hmmm...vidiš, vidiš...baš sam sam dobio neku želju da ga ponovno pogledam hehe...john_constantine wrote:A baš sam se sjetio Van helsing - film je pravi primjer bacanja novca na hrpu nepotrebnih CGI scena.
Ma mislim da taj film nije niti imao namjeru da bude jezovit već zabavan...i svojevrsni homage filmovima o Frankenstainu, Draculi i Vukodlaku iz 30ih ili 40ih...tak da kao takav funkcionira...samo je mjestimično malo prespor...ritam ga jebe neko najviše...uz naravno priču...john_constantine wrote:Pa recimo vampirice - one divovske čeljusti više ispadaju smiješno, nego jezovito.Dragonrage wrote:I je i nije...kako gdi...ali u tom filmu nisu glavni problem toliki CGI efekti...već nekaj drugo, ritam, priča, pa čak pomalo i gluma (recimo lik koji Draculu glumi )...hmmm...vidiš, vidiš...baš sam sam dobio neku želju da ga ponovno pogledam hehe...john_constantine wrote:A baš sam se sjetio Van helsing - film je pravi primjer bacanja novca na hrpu nepotrebnih CGI scena.A glavni glumac koji glumi drakulu, ma uvijek se upišam od smijeha kada izgovori predstavljam vam Van helsinga pred vampirima. Taj naglasak, i sama scena.