10 mjesec - mjesec vampira na HorrorHR
- HorrorHR
- Site Admin
Re: 10 mjesec - mjesec vampira na HorrorHR
je na imdbu je očito krivo. kopiram naslov + godine uvijek od tamo
- metallicat
svaka čast za topic
već vidim hrpu matrijala za gledat, i'm in
btw bilo bi super da svaki par mj imamo tako neki mjesec određene tematike

- elrania
ovo bi bilo skroz dobro. mjesec nekon određenog podžanra, redatelja...metallicat wrote:
- metallicat
tako bi se (bar ja) natjerali da pogledamo nešto što nikako do sad nije išlo ili bilo slučajno izostavljeno.

- HorrorHR
- Site Admin
e pa to je to, zato sam otvorio ovo sa vampirima, jedini način da se primoram gledati vampiro-horroremetallicat wrote:tako bi se (bar ja) natjerali da pogledamo nešto što nikako do sad nije išlo ili bilo slučajno izostavljeno.
- john_constantine
#2 - Let the right one in (2008)

Movieworld recenzija

Movieworld recenzija

Zbog povremeno dugih kadrova, film može biti u određenim dijelovima dosadan, ali ionako je riječ o filmu za malo zahtjevniju publiku koja će uživati u svakoj sceni prikaza mjesta, prirode i snijega. Fantastično s emocijama prikazanog odnosa između dječaka koji želi pobjeći od „normalnog“ svijeta i vampirice, kojemu čak niti ne smeta što ona nije prava djevojčica. Crnohumorna završnica odlično začinjava film uz sjajne filmske scene u kojima se može samo uživati kao očevo žrtvovanje za svoju kćer ili kada Oskar uzvrati nasilniku zbog čega, naravno, on ispada krivac. Zbilja, film spada u jedan od najboljih vampirskih filmova desetljeća koji zaslužuje da ga se pogleda više puta godišnje.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
sa ovim se donekle slažem, malo mi je bio dosadnjikav u nekim situacijama, ali sve u svemu vrlo dobar film. oni rijetki elementi horrora su perfektno odrađeni.Zbog povremeno dugih kadrova, film može biti u određenim dijelovima dosadan,
naletio sam sada u španjolskoj na odlično DVD izdanje filma, box set neki sa 2 ili 3 dvda, sa svim mogućim extrasima i nekim ranim filmovima (kratkim) autora. nažalost samo što nije bilo engleskog titla.
-
Wheel Smith
- HorrorHR
- Site Admin
oh yes, ovo nisam gledao od VHS ere ide čak možda odmah na gledanje, taman frend došao do mene da nešto pogledamoWheel Smith wrote:
ko želi dobar trash nek ne traži dalje
- Scarface
Preporučam Vampire Chicks with Chainsaw. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ovo čak imam dvd - u. Mah, bio bi dobar da nema te užasno loše kamere koja se stalno trese tijekom akcijskih scena...HorrorHR wrote:oh yes, ovo nisam gledao od VHS ere ide čak možda odmah na gledanje, taman frend došao do mene da nešto pogledamoWheel Smith wrote:
ko želi dobar trash nek ne traži dalje
Michel puši karu.
- john_constantine
ovo se iduće gleda, samo 45 minuta i jedva sam ga pronašao. Nacisti i vampiri, moja omiljena kombinacija.

Michel puši karu.
- hitman_4
nisam baš ljubitelj vampirskih filmova,From Dusk Till Dawn je jedini koji baš volim 

- Info
Vampiri su mi možda i najdraži uz razne monster/animal horore. Znam da su većini slasheri najbolji podžanr, ali meni su oni samo za zabavu makar ima ih par odličnih za koje se može reći da su remek djela
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Scarface
Kod mene prednjače slasheri i vampirski filmovi, zato san i prije dolaska na ovaj forum bija dobro potkovan na oba polja.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.