Ženski kutak
- Andrej
Re: Ženski kutak
NIkako. Možeš uvek. Kao što rekoh, kad se skinete već joj je kasno. 
We're all mad here...
- Bub
Uuuu još nijednom nije bio takav horror, ali šta su ovi morali popit...ipak sam kolko tolko svjestan.Andrej wrote:AhaBub wrote: Ja kad pijem nekako mi te cure sve ljepše i ljepše.![]()
I onda padne buđenje -
SpoilerShowSpoilerShow
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
onda ideAndrej wrote:NIkako. Možeš uvek. Kao što rekoh, kad se skinete već joj je kasno.
I'm not Jesus you can't run away

- Asfodel
Ne ne, nego sorry ti, al nisi baš skužio o čemu sam pisala.Andrej wrote:Izvini, ali stvarno mislim da je lepota dar dovoljan sebi i da je ne treba preterano uzdizati.Asfodel wrote: Na ono što je JaneDoe rekla kako smatra većinu ljudi lijepima, ja smatram većinu ljudi prosječnima - što i jesu. Ni lijepi, ni ružni.
Ljepota mi je ne baš česta stvar za vidjeti i pravu ljepotu gotovo da smatram darom. Uglavnom, nešto što treba cijeniti, slaviti. (lol, ovo sve možda zvuči glupo)
I danas mnogo tog prosječnog se trpa pod ljepotu. Neka random girl next door dobije ulogu u nekoj serijici, poslikaju je za neki cover - i hop, ona je ljepotica. Ma daj.
Možda i zato toliko cijenim ljepotice iz starog Hollywooda i Supermodele 90-ih koje su tad od svih "slavnih profesija" bile najrazvikanije, jer su osim manekenskih proporcija bile lijepe i nije bilo grijeh ako imaju kakvu oblinu.
Većina jako lepih ljudi koje znam(i ovaj put ću se usuditi s razlogom da generalizujem), je toliko samozadovoljno svojom ljušturom, da misle da je dovoljno da se pojave i svi da padnu na dupe.
Lep i glup. Ima tu nešto, bez zajebavanja. To je kad neko pomisli da je sve dobio od boga i da ne mora da radi na sebi nimalo.
E prc!!!! U svakom pogledu prc... Društvenom, zabavnom, seksualnom.....
Može žensko da je lepo ko slika, ali ako legne ko komad sirove ribe i samo smrdi u ćošku....noga u dupe.
Može da je lepo ko grčka boginja, ali ako me pogleda kao tele kad joj nešto pričam....noga u dupe.
Oni koji misle da je lepota ogromnaaaa nagrada, biće veoma tužni kad počnu da sede i siseta i dupeta im se budu oklembesila.
Lepota? To je možda samo prve sekunde i gotovo. Postoji deo psihe, koji nas tera da ljude s kojima provodimo vreme, nam čini sve lepšima i lepšima. Čak nam i ružni ljudi iz okoline postaju sve fizički prihvatljiviji i lepši.
I najlepša žena na svetu je moja devojka, jer ima sjajan ukus za muškarce![]()
Nisam ulazila u poantu onog o čemu ti pišeš. No no. Sve to tvoje potpisujem ako pričamo o takvim stvarima, i biranju partnera i stvarima koje osobno cijenim..(tipa jel bih ja htjela lijepog lika koji osim toga nema ništa drugo, ili nekog ružnijeg koji je kvaliteniji u svim drugim poljima - naravno da ovog drugog).
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Asfodel wrote: Ne ne, nego sorry ti, al nisi baš skužio o čemu sam pisala.Filozofirala sam općenito na temu ljepote kao pojma i moja razmišljanja o poimanju iste u stvarnosti u kojoj se nalazimo.
Nisam ulazila u poantu onog o čemu ti pišeš. No no. Sve to tvoje potpisujem ako pričamo o takvim stvarima, i biranju partnera i stvarima koje osobno cijenim..(tipa jel bih ja htjela lijepog lika koji osim toga nema ništa drugo, ili nekog ružnijeg koji je kvaliteniji u svim drugim poljima - naravno da ovog drugog).
SpoilerShow
Hahaha, šalim se. Nisam pažljivo pričitao tvoj post. U pravu si.

We're all mad here...
- Jane Doe
potpis, Mila je i meni zbilja najljepša ženskacallac wrote: Ako bih morala navesti primjer najljepše žene na svijetu (naravno radi se samo o mom ukusu) bila bi to Milica Jovović. Krhko skoro dječačko tijelo, ali ipak sa nekim sisicama, osmjeh za krepati (iako znam da su sve ljuskice u ustima), pogled koji očarava i sve joj stoji, svaki stil...da mogu, sad bih potpisala da izgledam kao ona.
Andrej, potpis za sve kaj si napisao
dijeli mišljenje totalno

-
John_Ryder
previše se može filozofirat o ovoj temi,netko je nekom zgodan nekom je ružan,itd. sve to ide u krug,ali navažnije je vjerovat u sebe i imat dobro mišljenje o sebi i svima ćeš bit bar prosječan (ako si ružan jel
) i nažalost ono što najviše mrzim,većinu vremena imat osmijeh,i gledat ljude u oči,jer kad neko ima facu ko mrtvi tvor i zuji u jupiter dok pričam s njim,može bit neznam koliko zgodan,tj.u mom slučaju zgodna
- Ašow
Uf, meni se jednom dogodio gornji slucaj, al donji nikad.Bub wrote:Uuuu još nijednom nije bio takav horror, ali šta su ovi morali popit...ipak sam kolko tolko svjestan.Andrej wrote:AhaBub wrote: Ja kad pijem nekako mi te cure sve ljepše i ljepše.![]()
I onda padne buđenje -
SpoilerShowSpoilerShow
Al si ponekad kontam da sam odbojan ženama koje su deblje od mene. (Nisam normalan kad popijem koliko zajebavam, tj. podjebavam). Ali općenito sve. I nekad što sam veći gad to više gabora (gabor=žena) privučem. wtf? zar efekt ne bi trebo biti obrnut?
Al mogu se pohvaliti da sam bio sa curom koja je vislja od mene. I dost je cudan osjecaj bio.
- Ašow
Mrzim kad mi netko kaže da odustanem. Da se nema smisla boriti.
Zasto ljudi ne shvacaju da se ne boris zbog tog da budes "vlasnik" neceg, nego se boris za jedan jedini trenutak zbog kojega sve, ama baš sve... nestane? Postane manje bitno...
O jebem ti pun autobus beskućnika.
http://www.youtube.com/watch?v=lm-AC8Gk ... re=related
Moš se jebat kad je Mogwai u igri. Bog mater i tekstu i post-rocku.
Zasto ljudi ne shvacaju da se ne boris zbog tog da budes "vlasnik" neceg, nego se boris za jedan jedini trenutak zbog kojega sve, ama baš sve... nestane? Postane manje bitno...
O jebem ti pun autobus beskućnika.
http://www.youtube.com/watch?v=lm-AC8Gk ... re=related
Moš se jebat kad je Mogwai u igri. Bog mater i tekstu i post-rocku.
- elrania
ah, jes!! pogledala sada reprizu modela.
dve cure su mi zapele za oko (kristina i anđela, ona cmoljava i ona s lošom kosom
) i jednu nisam uspjela dobro pogledati pa još čekam da sredim mišljenje.
iskreno sam očekivala malo sređenije cure za ovakvu emisiju, dakle, ne da svakoj drugoj vele da treba smršaviti nekoliko kila...skoro je svaka izgledala zdepasto i špekasto uz vanju.
veselim se sljedećoj epizodi i mejkoveruuu!
dve cure su mi zapele za oko (kristina i anđela, ona cmoljava i ona s lošom kosom
iskreno sam očekivala malo sređenije cure za ovakvu emisiju, dakle, ne da svakoj drugoj vele da treba smršaviti nekoliko kila...skoro je svaka izgledala zdepasto i špekasto uz vanju.
- callac
i ja se tome iznimno veselim, obožavam sve emisije tog tipa before/afterelrania wrote:ah, jes!! pogledala sada reprizu modela.
dve cure su mi zapele za oko (kristina i anđela, ona cmoljava i ona s lošom kosom) i jednu nisam uspjela dobro pogledati pa još čekam da sredim mišljenje.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Mislim da im nikakve promjene neče pomoč.
Nema im spasa
Nema im spasa
- Asfodel
Sjećam se kak su u Švabiji mejkoverom znali sjebat njih par, al ono brutalno, baš bude očigledno da je cura duplo ružnija neg prije.
Tak da me gledanje mjekovera još više veseli
Tak da me gledanje mjekovera još više veseli
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
da se vratimo kao na neku ot
napravila kolač napokon, sad se nažalost mora čekat hlađenje u friđ pa da vidimo na što liči.

- dr_gonzo
Ja bih prije izašao sa Lili Taylor
nego sa Megan Fox
i to bez obzira što je Megan od nje ljepša...
Osobnost i karakter i na kraju ono nešto...to je prvo što se kod mene gleda kod žena. Što ti vrijedi da je žena lijepa a ima karakter i osobnost od kurca... (jednom mi se ovo dogodilo da sam nišao na zgodnu curku, ali brate karakter ko u zmije zvečarke...i naravno nisam mogao izdržati....kasnije se svi čudili zašto sam ja prekinuo sa njom)
Nema do žene koja sa tobom može danas otić i u neki portun popit litru crnoga iz plastične 1,5 litrene boce, a već sutra se sa tobom nać u nekom skupom restoranu i derat po Modrom Burgundecu Roseom i listit jastoga...
Imam par prijateljica misica i modela
sa kojima se koji pu nađem onako subotom uvečer pa svi udarimo po žestici (bude i prvoklasnog
, a ne ove gluparije što se vrte zadnjih 3-4 godine) negdje u zavjetrini na skalama (jednom je jedna donjela Chivas Regal al od pustog crnog vina i pivuše nisam imao ikakvih okusa jel dobro il nije al smo se barem urokali)...
Opet sam znao neke misice od kojih je i tava pametnija i koje su samo otkidale na marke...i dilere drogom.
Osobnost i karakter i na kraju ono nešto...to je prvo što se kod mene gleda kod žena. Što ti vrijedi da je žena lijepa a ima karakter i osobnost od kurca... (jednom mi se ovo dogodilo da sam nišao na zgodnu curku, ali brate karakter ko u zmije zvečarke...i naravno nisam mogao izdržati....kasnije se svi čudili zašto sam ja prekinuo sa njom)
Nema do žene koja sa tobom može danas otić i u neki portun popit litru crnoga iz plastične 1,5 litrene boce, a već sutra se sa tobom nać u nekom skupom restoranu i derat po Modrom Burgundecu Roseom i listit jastoga...
Imam par prijateljica misica i modela
Opet sam znao neke misice od kojih je i tava pametnija i koje su samo otkidale na marke...i dilere drogom.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -