Frozen (2010)
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Frozen (2010)
ontopic bitte
-
Truba
dobar film mada je
SpoilerShow
skok na noge glupost...ne znam sta bi bilo da je skocio na ledja, ljuljanje korpe je mozda bolja ideja bila... sta ja znam
www.lasetta.net :axe:
-
filmofil
opet pitam, zašto je to glupost? čini mi se da su ljudi malo prekritični oko ovog filma, a upravo ovdje nude dosta realnih riješenja za razliku od ostalih horora jer baš ovak bi se većina ljudi ponašala i ko zna kakve sve veće gluposti radila u panici
neke stvari su ipak namjerno pretjerane jer je ovo FILM i mora biti nekakvih pokretača radnje
neke stvari su ipak namjerno pretjerane jer je ovo FILM i mora biti nekakvih pokretača radnje
This is the Zodiac speaking.
- Info
Ovo je točno. Mislim, što im drugo preostaje. Morao je netko uzeti rizik na sebe i skočit. Još veće gluposti bi radili od šoka i smrzavanja da su duže ostali.filmofil wrote:opet pitam, zašto je to glupost? čini mi se da su ljudi malo prekritični oko ovog filma, a upravo ovdje nude dosta realnih riješenja za razliku od ostalih horora jer baš ovak bi se većina ljudi ponašala i ko zna kakve sve veće gluposti radila u panici
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Bub
Točno tako, čak sam i ja to bio napisao...nitko se nije našao u takvoj situaciji pa da može reći nebi skočio. Znate i sami kad je vani ispod nule i kad samo pješačite od točke A do točke B pol sata i još piri vjetar sa snjegom pa propizdite, a kamoli sjedit tamo gore satima na tako maloj žičari (klupici), svašta ti prolazi kroz glavu, a nevjerujem da je netko od nas imao tako velike ozebline pa da može reći to nije ništa.Info wrote:Ovo je točno. Mislim, što im drugo preostaje. Morao je netko uzeti rizik na sebe i skočit. Još veće gluposti bi radili od šoka i smrzavanja da su duže ostali.filmofil wrote:opet pitam, zašto je to glupost? čini mi se da su ljudi malo prekritični oko ovog filma, a upravo ovdje nude dosta realnih riješenja za razliku od ostalih horora jer baš ovak bi se većina ljudi ponašala i ko zna kakve sve veće gluposti radila u panici
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- blessa
za ovaj film dajem 8/10, jer je bas jednostavan film, a dodjes u situaciju da razmislis sta bi uradio da si na njihovom mjestu...ostati gore smrznuti se ili riskirati i skociti ili ici preko zice koja ti reze ruke, biraj manje zlo...
SpoilerShow
ali ipak je plavusa na srecu prezivjela 
Last edited by blessa on 07 Oct 2010, 17:45, edited 1 time in total.
- Ašow
E, aj ovo gore zbog ostalih korisnika stavi u spoiler. Hvala.
Ima nas nekih koji nisu gledali film i eto, hvala ti najljepša što si mi uništio kraj.
Ima nas nekih koji nisu gledali film i eto, hvala ti najljepša što si mi uništio kraj.
- Asfodel
Što se tiče skoka i realnosti -
SpoilerShow
je glupo je, ali nije toliko glupo da bi smetalo. Razumljivo je na neki način, da se ne ponavljam, ljudi su rekli iznad. I nije da branim film zato što mi je dobar, al pobogu, ovdje jedan skok predstavlja problem, dok nikome nije problem što smo cijeli život gledali u filmovima skokove u vodu s abnormalne visine gdje su ljudi veselo preživjeli i nastavili se boriti kroz film.
Skok s abnormalne visine čak i kad se napravi po pravilima preživljavanja (ono ukrućivanje tijela, ravno držanje, bla bla) je sreća ako prođe bez lomova ili nečeg goreg. Jesmo li ikad vidjeli u filmu pravilan skok u vodu - nismo.
Sorry na trkeljanju
al to je samo jedan primjer stvari koju smo uzeli zdravo za gotovo, a nije realna.
Skok s abnormalne visine čak i kad se napravi po pravilima preživljavanja (ono ukrućivanje tijela, ravno držanje, bla bla) je sreća ako prođe bez lomova ili nečeg goreg. Jesmo li ikad vidjeli u filmu pravilan skok u vodu - nismo.
Sorry na trkeljanju
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- DrugsBunny
Ono o čemu govoriš je, dakako točno.
No problem s ovim skokom je to što film želi biti ozbiljan i realan.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Asfodel
Pa taj dio su pokrili ljudi iznad sa svojom spikom, al dobro.DrugsBunny wrote:Ono o čemu govoriš je, dakako točno.
Glupo bi bilo da smo svi zadovoljni
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- DrugsBunny
Mislim da je skok ubačen u film tek tolko da bi se probala dočarati nekakva horor gory atmosfera.
Što je, ustvari, u filmu poput ovog totalno nepotrebno.
Al ajd.
Što je, ustvari, u filmu poput ovog totalno nepotrebno.
Al ajd.
- Bub
Vidiš mene je više smetalo što vukova ima na takvom mjestu nego taj skok, al ajd.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- DrugsBunny
Da, i to sam zaboravio spomenuti.
Isto način kako napraviti, moglo bi se reći "jeftinu" horor atmosferu, al ajd (morao sam ovaj puta pošto je i Bub
).
Sve u svemu, film uopće nije strašno loš, čak je originalan, ali to ga ne spašava puno.
Isto način kako napraviti, moglo bi se reći "jeftinu" horor atmosferu, al ajd (morao sam ovaj puta pošto je i Bub
Sve u svemu, film uopće nije strašno loš, čak je originalan, ali to ga ne spašava puno.
-
GreenHornet
- BakaRex
Obožavam takve realne horore bez beštija,baš šta ti se može dogoditi
9,5/10
9,5/10
Coprnjak sam i ni DRIM-KEČER vas nebu spasil !