Ženski kutak
- Decadentor
-
John_Ryder
Re: Ženski kutak
Decadentor wrote:a da si ljep nebi se ni moro trudit
- Bub
Isti Tom CruiseJohn_Ryder wrote:visok,zgodan,fino obučen,lijepa kosa,itd. eto,tolko o mojem fizičkom izgledu![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
nene Cruise nema 170 a ne visokBub wrote:Isti Tom CruiseJohn_Ryder wrote:visok,zgodan,fino obučen,lijepa kosa,itd. eto,tolko o mojem fizičkom izgledu![]()
![]()

- Bub
Znam Dec, to je iz večernje škole "Visok, plav, zgodan isti Tom Cruise".Decadentor wrote:nene Cruise nema 170 a ne visokBub wrote:Isti Tom CruiseJohn_Ryder wrote:visok,zgodan,fino obučen,lijepa kosa,itd. eto,tolko o mojem fizičkom izgledu![]()
![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
-
John_Ryder
e baš sam i na pervana mislio,kak on zgleda a čovjek nije skompleksiran i šali se na svoj račun 
- Ašow
- john_constantine
hm... ma za sebe mislim "nisam zgodan, ali sam frik".callac wrote:Ta mi je cura jedino donekle od svih u ovoj sezoni (već sam bila napisala mislim, ne imenom već opisom)
Istosam se našla u par situacija gdje mi objektivno neka ženska jest lijepa po svim mogućim kriterijima,al mi je odbojna iz nekih meni samo znanih razloga, bilo u svijetu poznatih ili u rl situacijama...nisam baš rigorozna kao elri, al daimam specifičan ukus-imam, dalo se već naslutiti slikama koje sam stavljala..e sad, mene je uvijek mučilo pitanje vlastiteljepote i kako sami sebe doživljavate. Mislite li realno da ste zgodni/lijepi pa po vlastitom navođenju( gledanjem drugih u usporedbi sa sobom)imate kriterije?
Ja sam sebi nekad zgodna, a ima dana kad bih komplet promjenu ličnog opisaal realno i gledano očima drugih, više nisam ljepotica nego što jesam, znalo me se prokomentirati pa po tom iskustvu govorim. aj sad vi!
Michel puši karu.
- Andrej
Elementarna greška Cons.john_constantine wrote: ...makar mi kod nekih zgodnih djevojki smatram da nemam šanse.
To je druže, zato što ih pitaš da li hoće ili neće i daješ im mogućnost izbora. Stavi ispred žene dva para cipela i eto nje zarobljene u sobi ceo dan u premišljanju koje danas da obuje
Dođeš lepo, uhvatiš za ruku - jebiga devojčice, nemaš sreće, sad je gotovo, moja si.
A, ako to ne uspe, uvek ideš sa najstarijim trikom, koji garantovano uspeva -
Priđeš i šapneš na uvo - "Imam nešto na sebi što će te oboriri s nogu...."
Kad pita - "Šta?", ti lepo odgovoriš -
"Čiste gaće i čarape"
We're all mad here...
- john_constantine
ha,ha, brutalaDođeš lepo, uhvatiš za ruku - jebiga devojčice, nemaš sreće, sad je gotovo, moja si.
Ma kako bi dečki kazali, njihov savjet za cure glasi "ma uhvatiš ih tu dolje. Ako te ošamari, nema veze. Ideš dalje."
Michel puši karu.
- Andrej
Taj savet nemoj da slušaš. Uvek ćeš ići daljejohn_constantine wrote:ha,ha, brutalaDođeš lepo, uhvatiš za ruku - jebiga devojčice, nemaš sreće, sad je gotovo, moja si.![]()
Ma kako bi dečki kazali, njihov savjet za cure glasi "ma uhvatiš ih tu dolje. Ako te ošamari, nema veze. Ideš dalje."
Prema ženi treba biti kulturan, vaspitan, lepih manira i naravno ne davati mogućnost biranja.
Nešto kao italijanski ljubavnici -
SpoilerShow

We're all mad here...
- Scarface
Eto onda ću i ja priznat da o sebi mislin jako loše šta se tiče vanjskog izgleda. Nije me briga jesan li zgodan il ne, jer ja sebi nisan. I svačije uvjeravanje u suprotno me samo razbjesni i natjera me da tu osobu mrzin. Zato izuzetno cijenim ljude koji su zgodni i sebi i drugima i zapravo mi većina prijatelja jest manekenskog izgleda, bez pretjerivanja. Jednostavno želin bit u njihovom društvu, i s tim ima veze i moj djelomičćno mazohistički karakter, jer koliko god me zna deprimirat scena u kojoj se cure lijepe za njih dok ja stojim sa strane, toliko i uživam u toj depresiji. To je nešto s čim san se odavno pomirija i začudo, nisan zavidan nikome. Još u Zločinu i Kazni Dostojevski je opisa filozofiju u kojoj dosta ljudi ide iznad sebe i misli previše o sebi. Ljudi koji su ružni toga moraju bit svjesni, i nemaju nikakvo pravo zavaravat se i gurat sebe u vezu ili privlačnost prema nekome. Da se svi znaju kontrolirat i progutat knedlu, te usmjerit svoju energiju na ono u čemu su dobri, ne bi bilo toliko licemjerstva i patnje za druge. Zato mrzin slušat kako ljepota nije važna, jer itekako jest. To je dar od neke više sile, odluka koju niko od nas nije donija, i svaka čast onima koji su taj dar primili, a oni koji nisu, očito nisu s razlogom, i to moraju poštivat. Ovo vam je, ljudi moja, kruta, brutalna, bolna istina. Pa se vi mislite.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Šta je s vama ljudi????Scarface wrote:Eto onda ću i ja priznat da o sebi mislin jako loše....
Ajde da ne serem previše, jednom za svagda -
DEFINICIJA ŽENSKE I MUŠKE LEPOTE JE POTPUNO DRUGAČIJA!!!!!
Tako je bilo od kad smo umileli u pećinu i održavali vatru.
Ženska (fizička)lepota se svodi na opšteprihvaćene principe simetričnosti lica i tela, a muška isključivo na MUŽEVNOST!
Muškarac ne treba da bude lep, da bi bio "LEP" ženama ili okolini.
Muškarac treba da je telesno(makar malo) oblikovan, uredan, da zrači sigurnošću i šarmom.
Jeste, žene vole lepo muško dupe, jake ruke, lepa leđa, oči...a lice..stavka broj 20.
Šarm, šarm, šarm, muževnost, duhovitost, kultura, mangupluk, snaga i inteligencija. To je muškarac.
We're all mad here...
- elrania
slažem seAndrej wrote: Muškarac ne treba da bude lep, da bi bio "LEP" ženama ili okolini.
...
Šarm, šarm, šarm, muževnost, duhovitost, kultura, mangupluk, snaga i inteligencija. To je muškarac.