Koje serije trenutno pratite?
- Bub
Re: Koje serije trenutno pratite?
The Ultimate Fighter S01 - gotovo pogledao, meni osobno odlično. Ovo je stvarno jedini reality koji sam pogledao cijeli.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
Sinoć završila prvu sezonu Californicationa. Super serija, SG je mljac
i sad sam tek skužila da sam par epki i vidjela nekad na tv-u, al nisam povezala sa tom serijom. Večeras idemo dalje
Vampire diaries sam pauzirala, pogledala prve dvije ep. pa taman došle nove epizode starih serija koje pratim i sve palo u vodu...
I sa Scrubsima sam na kraju sedme sezone, jesu ga oni zapetljali majko mila , iako moram priznati da su se dobro održali toliko sezona!
Vampire diaries sam pauzirala, pogledala prve dvije ep. pa taman došle nove epizode starih serija koje pratim i sve palo u vodu...
I sa Scrubsima sam na kraju sedme sezone, jesu ga oni zapetljali majko mila , iako moram priznati da su se dobro održali toliko sezona!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
callac wrote:Sinoć završila prvu sezonu Californicationa.
- HorrorHR
- Site Admin
Trenutno:
Community
The Office
Outsourced
Supernatural (peta)
Fringe (druga)
Top Chef: Just Desserts
Haven
planiram početi
Poltergeist (prva i zadnja ako se ne varam)
Community
The Office
Outsourced
Supernatural (peta)
Fringe (druga)
Top Chef: Just Desserts
Haven
planiram početi
Poltergeist (prva i zadnja ako se ne varam)
- metallicat
pogledala curb your enthusiasm ep1. uglasila sam nakon 20 min koliko mi je grozno bilo...
joan s2 ep13
epizoda u kojoj glumi kraljicu zombija, neznam kada sam se zadnji put na seriju ili film toliko nasmijala
joan s2 ep13

- HorrorHR
- Site Admin
zaboravih:
Apprentice S10, napokon su se makli ća od celebrity apprenticea pa sam nastavio gledati
Apprentice S10, napokon su se makli ća od celebrity apprenticea pa sam nastavio gledati
- Andrej
- metallicat
- Sammy
e da, zaboravih i Chucka pratim..iako neznam zasto jer je sve oslo u PM..Sammy wrote:Supernatural
Dexter
How I Met Your Mother
nemam bas vremena, tako da mi je ovo taman..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Andrej
Prosto je neverovatno, koliko više nemam živaca i želje da pratim serije.Andrej wrote:Konačno skinuo "Heroes" sezonu 4.
We're all mad here...
- callac
Ja ju imam skinutu već godinu dana..uspjela sam pogledati ravno jednu epizodu i ostatak čeka opasnu krizu i nedostatak apsolutvo svih ostalih serija. Al nemoj zbog glupih heroesa odustat od gledanja serija, serije su zakonAndrej wrote:Prosto je neverovatno, koliko više nemam živaca i želje da pratim serije.Andrej wrote:Konačno skinuo "Heroes" sezonu 4.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Ne računajući Heroes, prvih ne znam koliko epizoda(stvarno jako dobro) i naravno Mućki, M.A.S.H....., zadnje što sam sa zadovoljstvom pratio je - Homicide: Life on the Street. Ne znam da li se kod vas emitovala?
Sad me sva ta megadramatika pomalo umara i ponekad iznervira u svojoj naivnosti krivljenja svega.
Mislim da u gadnu babu rastem
Sad me sva ta megadramatika pomalo umara i ponekad iznervira u svojoj naivnosti krivljenja svega.
Mislim da u gadnu babu rastem
We're all mad here...
- callac
ne pratim serije na tv-u pa ni ne znam dal se kod nas prikazivala. a da se pretvaraš u babu, čak bi još više imao potrebu za serijama, tako da nemaš straha! 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- Scarface
Još jedna izvrsna serija koja je ukinuta!metallicat wrote:ipak sad gledam miracles. dosta su mi bile prve dve zanimljive.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.