Zašto ste odabrali baš taj nick?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
John_Ryder

Re: Zašto ste odabrali baš taj nick?

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 12:29

drugs,a nisi možda promislio da je ta izjava bila sarkazam..
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 12:32

John_Ryder wrote:drugs,a nisi možda promislio da je ta izjava bila sarkazam..
Ovo:
Ljudi kao ti vole pametovati ali kao i svaki pas koji laje on ne grize , nema muda.
da je sarkazam...?

Ne znam zašto onda on nije pomislio da je sve moje bilo sarkazam.
Zašto elranija nije pomislila za moje? A ti?

Ironija kako su neka nepisana pravila foruma dvolična i licemjerna tako da mi nikad ne idu u korist 8)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2010, 12:35

DrugsBunny wrote:Ja stvarno ne znam zašto on misli da će nas fascinirat što jebe svoje kolegice i zato ih nema.
pod dojmom sam da čovjeka blago rečeno boli kurac hoće li nekoga fascinirati time i što će netko misliti o izjavi.

a i budimo realni, nije nitko nov tko dođe dužan biti svetac i izigravati pristojnost. nit ga itko zna, nit zna kak izgleda, kak se zove...čovjek može pisati što hoće.
meni je pol ljudi ovdje bilo wtf kad su tek došli i prštali od izjava i komentara, a na kraju su skroz ok osobe pa i više od toga.

a i niš što ti je tip ovdje izjavio nije ni za čuđenje ni analiziranje, jer ti odgovara svojim tonom na ovaj tvoj koji je u ovoj temi bio neprimjeren i djetinjast.

Andrej

Post by Andrej » 04 Oct 2010, 12:38

Glavno pravilo u životu je da si uvek na strani onog koga poznaješ(ako strana postoji, mada je ovo banalizam i sitnica), bio upravu ili ne, a posle mu nasamo ili u ovom slučaju PM-om lepo kažeš - care ukoči. Nije ni čudo što toliko ljudi biva razočarano u drugove i prijatelje.
We're all mad here...

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 12:39

elrania wrote:pod dojmom sam da čovjeka blago rečeno boli kurac hoće li nekoga fascinirati time i što će netko misliti o izjavi.
Al zašto bi onda on to napisao? Samo najednom? U raspravi koja je već bila gotova?
elrania wrote:a i budimo realni, nije nitko nov tko dođe dužan biti svetac i izigravati pristojnost. nit ga itko zna, nit zna kak izgleda, kak se zove...čovjek može pisati što hoće.
meni je pol ljudi ovdje bilo wtf kad su tek došli i prštali od izjava i komentara, a na kraju su skroz ok osobe pa i više od toga.
A da? A meni si jednom prilikom rekla da bih trebao smanjiti psovke?
Ne smatraš li da je ovo tvoje trenutno mišljenje kontradiktorno sa onim prošlim?
elrania wrote:a i niš što ti je tip ovdje izjavio nije ni za čuđenje ni analiziranje, jer ti odgovara svojim tonom na ovaj tvoj koji je u ovoj temi bio neprimjeren i djetinjast.
A kao hrpetina "duhovitih stvari" na forumu nisu neprimjerena i djetinjasta? Ja kad čitam neke postove na koje se svi smiju dobijem rak na mozgu. Smješno je ko hepatitis, al dobro, neka. Editirat ću ja sad svoj post i opet ga postat da svi kuže o čemu je riječ.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 12:40

borntodie wrote:Bok...cinio mi se ok a povezan je samojim tadasnjim nacinima razmisljanja od kojih naravno ni danas nisam daleko odmakao.
Tamo ljudi razmišljaju kako su ljudi rođeni da bi umrli? Kako li su samo došli do tog zaključka. :lol: :lol: :lol:

borntodie wrote:citao sam ovaj forum dosta puta u potrazi za trasherima
Ja sam čuo da ima dosta trashera na koncertu Megadetha. :lol: :lol: :lol:

Evogac, riješeno. Svi sretni?

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 12:44

Jao....

Ovo ode u 3pm vidim ja.
Bugs ti imas kronicnih problema jelda....
Od muhe radis slona.

Nadam se da se neces kasnije ozljediti razmisljajuci cijeli dan jesi li mogao bez svega ovoga.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2010, 12:46

DrugsBunny wrote:
elrania wrote:pod dojmom sam da čovjeka blago rečeno boli kurac hoće li nekoga fascinirati time i što će netko misliti o izjavi.
Al zašto bi onda on to napisao? Samo najednom? U raspravi koja je već bila gotova?
to je na njemu da odgovori, ako mu se raspravlja.
elrania wrote:a i budimo realni, nije nitko nov tko dođe dužan biti svetac i izigravati pristojnost. nit ga itko zna, nit zna kak izgleda, kak se zove...čovjek može pisati što hoće.
A da? A meni si jednom prilikom rekla da bih trebao smanjiti psovke?
Ne smatraš li da je ovo tvoje trenutno mišljenje kontradiktorno sa onim prošlim?
zašto bi bilo?
ovo tjeranje maka na konac i uspoređivanje mojih izjava nema nikakvog smisla, jer su u pitanju stvari koje se meni sviđaju/ne sviđaju (tvoj primjer) i stvari koje svatko ima sebi na raspolaganju (moj primjer). moja je konstatacija realna, a ne pričam o tome što je meni lijepo za vidjeti.
elrania wrote:a i niš što ti je tip ovdje izjavio nije ni za čuđenje ni analiziranje, jer ti odgovara svojim tonom na ovaj tvoj koji je u ovoj temi bio neprimjeren i djetinjast.
A kao hrpetina "duhovitih stvari" na forumu nisu neprimjerena i djetinjasta? Ja kad čitam neke postove na koje se svi smiju dobijem rak na mozgu. Smješno je ko hepatitis, al dobro, neka. Editirat ću ja sad svoj post i opet ga postat da svi kuže o čemu je riječ.
o jao, pa i sam si određenom dijelu foruma u tom košu koji si opisao i što sad?
isto ko što sam ja i kak su nekome moje izjave glupe, tak su ljudima i tvoje itd. nekako bi se čovjek trebao naviknuti na takvo što kad je na ovakvom mjestu, a ne od tog stvarati drame i podbadati novopridošlice kak mu puhne.

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 12:46

Nikada nisam shvaćao svađe na socijalnim mrežama, diskusije da pošto je to i namjena ovakvih sredstava, ali da ja nekog vrijeđam koga ne poznajem mi je totalno bezveze. Ne odnosi se ovo sad na vas dvojicu, ali općenito govoreći koja je svrha toga?! :?

Andrej

Post by Andrej » 04 Oct 2010, 12:48

Bub wrote:Nikada nisam shvaćao svađe na socijalnim mrežama, diskusije da pošto je to i namjena ovakvih sredstava, ali da ja nekog vrijeđam koga ne poznajem mi je totalno bezveze. Ne odnosi se ovo sad na vas dvojicu, ali općenito govoreći koja je svrha toga?! :?
Ko bi drugi nego Bub :supz:
We're all mad here...

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 12:52

elrania wrote:
to je na njemu da odgovori, ako mu se raspravlja.
U potpunosti se slažem, no zašto se ti onda smatraš odabranom da ga braniš ako je ovo između mene i njega?
elrania wrote:zašto bi bilo?
ovo tjeranje maka na konac i uspoređivanje mojih izjava nema nikakvog smisla, jer su u pitanju stvari koje se meni sviđaju/ne sviđaju (tvoj primjer) i stvari koje svatko ima sebi na raspolaganju (moj primjer). moja je konstatacija realna, a ne pričam o tome što je meni lijepo za vidjeti.
Ali opet u neku ruku sama sebi stvaraš dvostruka mjerila.
elrania wrote:o jao, pa i sam si određenom dijelu foruma u tom košu koji si opisao i što sad?
isto ko što sam ja i kak su nekome moje izjave glupe, tak su ljudima i tvoje itd. nekako bi se čovjek trebao naviknuti na takvo što kad je na ovakvom mjestu, a ne od tog stvarati drame i podbadati novopridošlice kak mu puhne.
Šta sad? Razlika je u tome što ako ti napišeš nešto što ja smatram ultraglupim ja ti neću doć i reć: "Hey, elrania, ovo tvoje je bilo ultraglupo." Naprosto ću to ignorirati jer to nema veze sa mnom.
Kao što si ti uostalom trebala napraviti sa ovim razgovorom.
Pa baš zato što je novopridošlica ja smatram da on ne bi trebao pisati tolke totalne idiotarije da ispadne ne znam šta.
I sama si mi jednom rekla (ne uspoređujem izjave tvoje već ovo moram reć) da smo mi pripadnici internetske komune i da se trebaju prihvatiti neka nepisana pravila, a ja dosad nisam vidio da je ITKO (ALI ITKO) kad je došao na forum napisao koga on jebe i zašto.
Sama si rekla da je to debilna izjava.
Zbog te izjave ja njega, u ovom slučaju, idem malo prcat jer volim prcat ljude koji imaju debilne izjave.
Zabavni su sami po sebi i njihove reakcije su smješne.

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2010, 12:55

aaaaaaaaaaaaaa Image

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 12:56

Bub wrote:Nikada nisam shvaćao svađe na socijalnim mrežama, diskusije da pošto je to i namjena ovakvih sredstava, ali da ja nekog vrijeđam koga ne poznajem mi je totalno bezveze. Ne odnosi se ovo sad na vas dvojicu, ali općenito govoreći koja je svrha toga?! :?
Ovo jedva da je svađa...
Svađa je između mene i borntodie-a jer se međusobno pokušavamo uvrijedit, svako na svoj način.
A između mene i elranije je rasprava jer se međusobno ne vrijeđamo već pokušavamo uvjeriti jedno drugog u vlastito mišljenje.

Naravno sad je osnovno pitanje "Zašto se ja svađam sa borntodieom?".
E pa, nekom na forumu je zabavno zezat Consa, nekom isključivo pisat o filmovima, nekom spamat u offtopicu, itd. itd.
Meni je u tom danom trenutku bilo zabavno ić bocnut nekog ko je napisao vrlo debilnu izjavu.

Jel radim od muhe slona? Možda, ali to ne mijenja činjenicu da borntodie-a smatram čudakom. I to iz više razloga, ali da ih idem objašnjavat sad ne bi imalo smisla - opet bi me popljuvali.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 12:56

elrania wrote:aaaaaaaaaaaaaa Image
Dobar argument, slažem se.

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2010, 12:57

DrugsBunny wrote:
elrania wrote:aaaaaaaaaaaaaa Image
Dobar argument, slažem se.
ne mogu drugačije konkurirati svemu onome napisanom.

Post Reply