Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Bub
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Jonah Hex (2010) - 4/10
Možda da sam ga gledao prije 10god, ovako mi uopće nije ništa posebno, doduše nisam čitao stripove ali kao film mi nije ništa posebno. Jedino plus dajem za efekte.
Možda da sam ga gledao prije 10god, ovako mi uopće nije ništa posebno, doduše nisam čitao stripove ali kao film mi nije ništa posebno. Jedino plus dajem za efekte.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
The Girl with the Dragon Tattoo - zanimljiv švedski triler po knjizi. S obzirom da je dosta vjerno pratio knjigu, odgađao sam film, ali je na kraju ispao zanimljiv usprkos tome što su jedino promijenili završetak, i ubacili par nekih scena. Ali vidi se da je bilo teško ekranizirati roman s obzirom da se ostavlja da se prebrzo sve odvija usprkos trajanju od 2 sata i pol. Izostali su psihološki karakteri likovi, neki dijelovi Lisbethine prošlosti nisu spomenuti. A glumačka ekipa je odlično pogođena, iako sam zamišljao Mikaela za naočalima i ne baš toliko tihim glasom. A Erika nije niti razrađena u filmu, samo kratka pojava... Pročitati knjigu i onda tek pogledati film. 4/5
Ostala dva ću pogledati tek kada pročitam knjige čiji drugi dio upravo čitam.
Ostala dva ću pogledati tek kada pročitam knjige čiji drugi dio upravo čitam.
Michel puši karu.
- Bub
Nikako da ga pogledam, a sa svih strana čujem da je odličan.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
ja ga ovaj vikend stavila na skidanje, skupa sa ostala dva filma iz tog serijala i baš ovaj vikend odluče jebati po rapidshareu i ništa od toga.....ajd, sestra ga ima skinutog pa ću od nje uzeti ako ovi ne poprave uskoro. za knjigom su svi ludi, masovna histerija, što me na prvu odbilo od filma da ne bi bio davincijev kod all over againBub wrote:Nikako da ga pogledam, a sa svih strana čujem da je odličan.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- remike2
The Treasure of the Sierra Madre (1948) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- borntodie
Last Airbender
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.
-
fight club - 10/10 remek djelo
500 days of summer - po treći put,odličan film,baš onako poseban 8/10

500 days of summer - po treći put,odličan film,baš onako poseban 8/10
- john_constantine
ma čitajući drugu knjigu, baš i dalje ne kužim tu masovnu histeriju... Zapravo, osim originalnih likova i zanimljivog zapleta, ne izdavaja se po ničemu originalnom ili posebnom od drugih knjiga. Drugi dio je puno deblji, čak 600 stranica, ali uspijeva biti zanimljiv i napet do kraja. Ali treći dio nemaju u knjižnici, morati ću je nabaviti. Ma zabavni betseler, ništa posebno.callac wrote:ja ga ovaj vikend stavila na skidanje, skupa sa ostala dva filma iz tog serijala i baš ovaj vikend odluče jebati po rapidshareu i ništa od toga.....ajd, sestra ga ima skinutog pa ću od nje uzeti ako ovi ne poprave uskoro. za knjigom su svi ludi, masovna histerija, što me na prvu odbilo od filma da ne bi bio davincijev kod all over againBub wrote:Nikako da ga pogledam, a sa svih strana čujem da je odličan.
A sada, kakav će biti onima koji nisu čitali film, ne znam. Meni je knjiga, naravno, bolja od filma s obzirom da je puno stvari izbačeno iz filma, ali to je više psihološki profili likova kao Erika i njezin odnos s glavnim likom koji u filmu nije prikazan. Inače, fukcionira kao dobar triler s zanimljivim preokretom i nešto akcijskih scena. Ako dobro slijede drugu knjigu, drugi dio bi trebao biti puno bolji od originala.
Michel puši karu.
-
The Medallion - Jackie Chan - priglupo ali zabavno
- Bub
Mislim da nema ni jedan konkretan primjer di se knjiga savršeno prenjela na film, to se jednostavno ne može i knjigu svaka osoba doživi na malo drugačiji način. Nikako ne možeš staviti cijelu knjigu u 90, 120 ili 180 minuta i prenjeti svaki detalj. Mene to ne brine i zato knjigu čitaš tjednima, dok film pogledaš u sat i pol vremena.john_constantine wrote:ma čitajući drugu knjigu, baš i dalje ne kužim tu masovnu histeriju... Zapravo, osim originalnih likova i zanimljivog zapleta, ne izdavaja se po ničemu originalnom ili posebnom od drugih knjiga. Drugi dio je puno deblji, čak 600 stranica, ali uspijeva biti zanimljiv i napet do kraja. Ali treći dio nemaju u knjižnici, morati ću je nabaviti. Ma zabavni betseler, ništa posebno.
A sada, kakav će biti onima koji nisu čitali film, ne znam. Meni je knjiga, naravno, bolja od filma s obzirom da je puno stvari izbačeno iz filma, ali to je više psihološki profili likova kao Erika i njezin odnos s glavnim likom koji u filmu nije prikazan. Inače, fukcionira kao dobar triler s zanimljivim preokretom i nešto akcijskih scena. Ako dobro slijede drugu knjigu, drugi dio bi trebao biti puno bolji od originala.
- DrugsBunny
Recimo men je Clockwork Orange film mnogo bolji od knjige.
Knjiga mi je, ustvari, bila tak prosječna.
Knjiga mi je, ustvari, bila tak prosječna.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
My Girl (1991) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Info
Iskupljenje od Kinga. Ok, to nije knjiga već kratka priča, ali ima preko 100 stranicaBub wrote:Mislim da nema ni jedan konkretan primjer di se knjiga savršeno prenjela na film, to se jednostavno ne može i knjigu svaka osoba doživi na malo drugačiji način. Nikako ne možeš staviti cijelu knjigu u 90, 120 ili 180 minuta i prenjeti svaki detalj. Mene to ne brine i zato knjigu čitaš tjednima, dok film pogledaš u sat i pol vremena.john_constantine wrote:ma čitajući drugu knjigu, baš i dalje ne kužim tu masovnu histeriju... Zapravo, osim originalnih likova i zanimljivog zapleta, ne izdavaja se po ničemu originalnom ili posebnom od drugih knjiga. Drugi dio je puno deblji, čak 600 stranica, ali uspijeva biti zanimljiv i napet do kraja. Ali treći dio nemaju u knjižnici, morati ću je nabaviti. Ma zabavni betseler, ništa posebno.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Asfodel
I ja taj DragonTatoo imam skinut, pitanje kad ću gledat..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
ma prvi je dobar, druge već polako dosadan, a treći nisam niti mislim da ću..Asfodel wrote:I ja taj DragonTatoo imam skinut, pitanje kad ću gledat..