Koji je to film?
- Horrorist
Re: Koji je to film?
Hvala majstore!!
1970 ??
Nisam znao da je to tak staro...

1970 ??
Nisam znao da je to tak staro...
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!
- dr_gonzo
Legendaran crtanijohn_constantine wrote:http://www.imdb.com/title/tt0064806/
Evo sam se ja sjetio jednog anime filma. Radnja se događa u svemiru na nekom svemirskom brodu gdje ekipu napada neka beštija nalik na The Thing vanzemaljca (to mi je bio prvi crtani u kojem su napkon ubijani ljudi i koji ej izgledao više kao film nego crtić)... Gledao sam ga davno, ali se jednostavno ne mogu sjetiti ime filma
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
- dr_gonzo
Mislim da bi mogli biti...samo se sjećam scene kad je neki brko (bit će kapetan) počeo se pretvarat (jebena scena) u monstruma..john_constantine wrote:da nisu glavni likovi bili cure?
Crtani me mnogo podsjetio i na The Thing i Aliena, a gledao sam ga u drugoj polovici 80-tih...
Jel ti pta pada na pamet?
p.s. - sličan je po čudovištima Wicked City-ju
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
hm, nije to. Znam da nije bilo nikakvih muških likova.
Hvala za film "wicked city". Stavio sam ga na popis.
Hvala za film "wicked city". Stavio sam ga na popis.
Last edited by john_constantine on 03 Oct 2010, 16:33, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Ipak ako ti je nešto palo na pamet kaži pa ću bacit oko... Glavno da je hororjohn_constantine wrote:hm, nije to. Znam da nije bilo nikakvih muških likova.
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
Hm, ma prijavljen sam na anime forum, pa će valjda tamo znati. Raspitati ću se. Ionako nema previše takvih animiranih horor sf filmova.dr_gonzo wrote:Ipak ako ti je nešto palo na pamet kaži pa ću bacit oko... Glavno da je hororjohn_constantine wrote:hm, nije to. Znam da nije bilo nikakvih muških likova.
Ovo je iz wicked city. Ovako sliče kreature?

Michel puši karu.
- dr_gonzo
Slične su tim beštijama...no tu ima mnogo feormacija, oštrih kandži i zubiju (kao one beštije u Dylan Dogu "Šesto Čulo" što ih je crtao Castellini)
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
primarioops
e ovako,prijatelj trazi film koga se delimicno seca iz detinjstva....rec je o decaku koji zivi u nekoj porodici i gde ga svi maltretiraju. Cale ga tera da gleda kako kolje svinju i slicno. Na kraju se on sveti svima.....cini mu se da se seca da je lik zasio devojcicama usta. pomagajte
- dr_gonzo
Evo mi je Jane Doe našla film... Lily C.A.Tjohn_constantine wrote:da nisu glavni likovi bili cure?
viewtopic.php?f=3&t=5780
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
e super onda.dr_gonzo wrote:Evo mi je Jane Doe našla film... Lily C.A.Tjohn_constantine wrote:da nisu glavni likovi bili cure?
viewtopic.php?f=3&t=5780
Michel puši karu.
- dr_gonzo
- john_constantine
e zna li tko originalni naslov filma "Psi lutalice", alfganistanski film koji su prikazivali na televiziji prije pola godine?
Michel puši karu.
- Studeni
Sag-haye velgard (Stray dogs) http://www.imdb.com/title/tt0423277/john_constantine wrote:e zna li tko originalni naslov filma "Psi lutalice", alfganistanski film koji su prikazivali na televiziji prije pola godine?
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off