Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 02 Oct 2010, 15:16

john_constantine wrote:e, u vezi dead rising, teške su mi borbe protiv bossova. Onaj ludi kuhar ili Chuckov fan koji ga želi ubiti. Je li ima neka taktika ili posebno oružje kojim bi ih bilo lakše srediti?
kombiniraj baseball palicu i sjekiru, to ih sruši na pod i onda iz umlatiš. ili lightsaber
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 16:32

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:e, u vezi dead rising, teške su mi borbe protiv bossova. Onaj ludi kuhar ili Chuckov fan koji ga želi ubiti. Je li ima neka taktika ili posebno oružje kojim bi ih bilo lakše srediti?
kombiniraj baseball palicu i sjekiru, to ih sruši na pod i onda iz umlatiš. ili lightsaber
kako napraviti lightsaber? Našao sam kombinaciju sword training i motor oil, ludilo. Ma već se pojavljuje dosta bossova u igri...
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Oct 2010, 18:34

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:
kako napraviti lightsaber? Našao sam kombinaciju sword training i motor oil, ludilo. Ma već se pojavljuje dosta bossova u igri...
lightsaber ti je baterija i ,mislim, neki dijamanti, drago kamenje isl.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 19:21

aha, flashlight i batery. Da, dobio sam to u combou, ali nisam išao isprobavati. Ma već me polako štišće to s vremenom radi bossova zbog kojih sam odustao + onaj što traži zombiefrex. Ma ionako ću igrati to još jedanput. Čujem da tako igra ima više završetaka...

batery bi morao kombinirati s invalidskim kolicima. :mrgreen: A tek cement saw i saw blade. Samo kada bi našao taj cement saw, ali morati ću u tunel. A kosilica je totalna brutala. :prayer: Samo ga također treba s nečim kombinirati.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Oct 2010, 22:49

john_constantine wrote:aha, flashlight i batery. Da, dobio sam to u combou, ali nisam išao isprobavati. Ma već me polako štišće to s vremenom radi bossova zbog kojih sam odustao + onaj što traži zombiefrex. Ma ionako ću igrati to još jedanput. Čujem da tako igra ima više završetaka...

batery bi morao kombinirati s invalidskim kolicima. :mrgreen: A tek cement saw i saw blade. Samo kada bi našao taj cement saw, ali morati ću u tunel. A kosilica je totalna brutala. :prayer: Samo ga također treba s nečim kombinirati.
kosilica i invalidska kolica, i mislim kosilica i onaj plišani međed
probaj usisavač i one kružne pile-taj je najbrutalniji

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 22:55

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:aha, flashlight i batery. Da, dobio sam to u combou, ali nisam išao isprobavati. Ma već me polako štišće to s vremenom radi bossova zbog kojih sam odustao + onaj što traži zombiefrex. Ma ionako ću igrati to još jedanput. Čujem da tako igra ima više završetaka...

kosilica i invalidska kolica, i mislim kosilica i onaj plišani međed
probaj usisavač i one kružne pile-taj je najbrutalniji
uu... :prayer: Sigurno bolji izbor nego dijamanti, iako su opaki. Naročito kako otkine tijelo, a glava još leti u zraku. Hm, kosilica i invalidska kolica, nisam se uopće sjetio. Ali s time bi trebalo biti brže ubijati. Jep, plišani medvjed, znam gdje ga ima na par lokacija, morati ću isprobati. Najjače oružje mi je boksačke rukavice i noževi, 500 bodova donosi, totalna brutala. A tek grablje i baterija. :mrgreen: Ili onaj pipe i rock thrower, i dobiješ rocket launcher. Jao, baš sam danas spojio novi predmet, sredstvo za gašenje požara i još nešto, pa sam time dobio oružje za pucanje i smrzavanje. I onda samo SHIFT + kick.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Oct 2010, 23:18

probaj rukavice za box i mislim benzin, tako ga gore.

zanima me koji je najbolji dinasty warriors za PS2? htio bih probati ovaj serijal,pa me zanima koji bi mi dio preporučili

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 23:26

maddjuro wrote:probaj rukavice za box i mislim benzin, tako ga gore.

zanima me koji je najbolji dinasty warriors za PS2? htio bih probati ovaj serijal,pa me zanima koji bi mi dio preporučili
hm, da, motor oil.

Dynasty warrior? Hm, ma istini za volju, svaki nastavak ti je skoro isti, jedino što ima nove likove i slično. A najviše sam igrao trojku. No, nikada nisam bio toliko zaintersiram da grindam za sve te likove. Ako ti dosadi, imaš puno zabavniji ripoff čijeg se naziva ne mogu sjetiti.. Ima i anime. Našao, Sengoku Basara. Ali kako je na engleskom, ne mogu se sjetiti...

Slična igra je bila i Samurai warriors, nešto malo sam igrao, ali djeluje dobro. Imaš dva nastavka. I mislim, samurai orrocho, gdje si za tri lika odjednom. A skoro sve igre iz serijala, bilo dynasty warriors ili samurai warriors su ti na istu foru. Imaš samuraja i ubiješ u jednoj mapi 1000 protivnika. A razlika je samo u grafici, priči (nezanimljivoj), potezima i to što neki imaju bossove, a neki nemaju. Kao dead rising 2, samo bez kombinacija oružja i s vojskom umjesto zombija.
Last edited by john_constantine on 02 Oct 2010, 23:35, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Oct 2010, 23:34

samurai wariors?

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 23:35

maddjuro wrote:samurai wariors?
evo, napisao.

e za strane, igram i civilization 5. Nažalost, razočaranje. Previše su razvukli igru, tako da ću morati naći economy mod. Ono, previše praznih turnova u koje nemaš što raditi. A u četvorci si znao imati i do pet workera i više, a ovdje nakon tri pokušaja, samo dva. Ne isplati se imati više jer ne bi imali što raditi. A neprijateljski AL se sporo širi. Čak i u modernom dobu se sve svodi na par gradova i mala područja i na najvišoj težini, dok su u četvorci cijeli kontinent prekrili. Ali da, ima i caka. Visoki unhapinnes ako imate previše gradova. A da ne govorimo o tome kada osvojite grad i ne date da bude samostalan... 220 turna za jednog workera. Wonders previše dugo traje. Ratne građevine neisplative, naročito courthouse. Politika zanimljiva. Diplomacija nekako čudna radi lošeg AL - a. Prije si mogao dati open boards, a ako to napraviš i otkriju da si slab, sjebati će te. A poslije kada ih napadneš, onda je prelagano... Zgodna fora da gradovi imaju obranu. Nervira što više ne možeš grupirati jedinice u jednom hexu. Ma bar je interface dobro napravljen, olakšan i pregledan. Kupovanje područja, i širenje pomoću kulture. Ali problem je što je jednostavno "spor"... A kasnije nije ništa bolje + da je dosta resursi teško pronaći kao iron. A kako je diplomacija zajebana...
Last edited by john_constantine on 02 Oct 2010, 23:41, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Oct 2010, 23:39

john_constantine wrote:
evo, napisao.
thanx, možda i probam, prjeđoh devil may cry 1, i sad planirma malo po al tonelico 2ci prčkat
Last edited by maddjuro on 02 Oct 2010, 23:45, edited 1 time in total.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 23:43

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:
evo, napisao.
thanx, možda i probam, prjeđoh devil may cry 1, i sad planirma malo po al tonelico 2ci prčkat
gle, taj serijal igara... ma možda se navučeš na to. Ali računaj da jedna mapa traje pola sata. Ako izgubiš, moraš sve iznova, a to će ti se dosta puta događati, naročito protiv nekih gadnih bossova. A drugo, s obzirom da je cijeli taj serijal repetitivan, teško da ćeš opet htjeti poslije nekoliko partija na petu mapu i slično. Pa nađi jedan nastavak, odabereš jednog lika, odigraš par mapa i tako dok ti ne dosadi. A to će ti sigurno brzo...

Za ar tonelico 2 nisam imao nikakvih problema, sve radi kao bubreg u loju. Ali ja ionako skidam samo one verzije s japanskim glasovima i engleskim titlovima. Takve više volim. :)
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Oct 2010, 23:46

a dobro. što je tu je sada.

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Oct 2010, 14:43

dead rising 2 pri kraj postaje sve teža igra samo radi tolikih luđaka u igri. Od onih snajperista do ludog šerifa. Ali preodlični likovi. Ajde, tu bar pomaže kombinacija luka i dinamita. Ali trebam i steći par navika da uvijek uzimam neku hranu u inventoryu + uvijek sejvanje kada prolazim kraj wc - a. Nekako nervira kada si uspio steći par levela i onda te takav lik ubije...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 03 Oct 2010, 16:54

Skida se PES 2011 :supz:

Valjd' valja komentari su podjeljeni, ali opet nikad nisam imao problema s RELOADED-om.

Post Reply