Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 30 Sep 2010, 02:04

metallicat wrote:
john_constantine wrote:
metallicat wrote:o kojoj igri pričate?
silent hill: shattered memories. :P
i mislila sam, baš je tako zvučalo. joj baš mi fali ps2 radi toga..
taj čas sam završio s ovom igrom i moram priznati da baš i nisam oduševljen. Zagonetke su jako lagane, samo sam na jednoj imao malo problema, a sve što trebate da bi rješili jednu od malobrojnih zagonetki se nalazi u prvilu u toj istoj prostoriji. Nemorate ama baš nikakve stvari skupljati, istina ima nekih gluposti koje se nlaze u igri ali mislim da one jedino utječu kakav cete kraj dobiti, iako mislim da najviše na kraj utječe kako odgovarae na pitanja psihijatra. Atmosfera u igri je ok, ali to što nema neprijatelja mi je veliki minus. Neprijatelji se pojavljuju na određenim djelovima igre, kako napredujete kroz priču, nisu ništa posebno, a jedino što onda radite je bježite, a ako vas i uhvate samo ih zbacite s sebe i nastavite bježati.Što se tiče pronalaska puta jako je teško za izgubiti se.Igra je port s Wiia, ima nekih djelova igre di moratr otvarati ormariće isl, tako da s analogom mičete kursor i a x primite nešto. također s analogom pomičete bateriju koju imate u ruci. Sve s čime možete imati interakciju ima iznad sebe strelicu tako da je lako viditi di se nalaze one ranije navedene stvari koje ako vam se da možete skupljati. Od drugih stvari koje možete skupljati su fotogrije duhova, duhovi su crne sjene koje kada uslikate onda dobijete poziv ili poruku na mobitel vezanu uz toga duha, te postoje ukleti prdmeti koje prepoznajete tako da što ste im bliže čujete sve hači ,tipa radijske, smetnje. Također kada se tome priližite dovoljno dobijte neku poruku/poziv. naravno postoji i UFO ending koji doijete tako da u drugom prelasku igre uslikate svih 13 letećih tanjura koji su pozicionirani na stvarno glupim mjestima. Inače uz UFO ima jo 4 moguće kraja, koja su ništa posebno.U igri se pojavljuju osobe i lkacije iz prijašnjih inačica igre. Alii mi se twist na kraju dopao.Da zključim, ova je igra,usudio bih se reći, najgori dio serijala, praktički da nema akcije, samo jedna vrsta neprijatelja, koja ne izgleda ništa posebno, iako je atmosfera u igri dobra, pošto znate da nemožete stradati, nije gušt za igrati kao ostale djelove, nema skupljanja stvari, ključeva it da bi se otvorio neki prolaz, pošto svaki se ključ nalazio u prostoru di su i vrata, skriven u nečemu što je bilo obilježeno tako da niste ga morali niti previše tražiti. Ako ste fan serijala odgrajte, ali neojte imati prevelika očekivanja.
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Sep 2010, 02:05

i da usput odgovorim na consantinovo pitanje, sada cu najvjerojatnije nakon ispita zagirat devil may cry 1

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Sep 2010, 05:54

maddjuro wrote:i da usput odgovorim na consantinovo pitanje, sada cu najvjerojatnije nakon ispita zagirat devil may cry 1
ajde, baš me zanima kako će tebi sjesti ta igra. Ma najavljena je šestica, samo će ga raditi neka druga kompanija, koliko znam. I trenutačno samo za konzole.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Sep 2010, 05:59

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:i da usput odgovorim na consantinovo pitanje, sada cu najvjerojatnije nakon ispita zagirat devil may cry 1
ajde, baš me zanima kako će tebi sjesti ta igra. Ma najavljena je šestica, samo će ga raditi neka druga kompanija, koliko znam. I trenutačno samo za konzole.
znam za šesticu, počeo sam je malo igrati, došao sam do onoga pauka. Istina nakon trojke ovo je ne toliko dobro, ali budem je nastavio. MOrao bih potražiti još koji dobar hack and slash za PS2

metallicat

Post by metallicat » 30 Sep 2010, 17:40

taj ufo kraj je i jedinica imala, jel to znači da svaki nastavak ima taj kraj?
devil mc 1 sam i ja igrala, dobra igra.
Image

Scarface

Post by Scarface » 30 Sep 2010, 17:43

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:
znam za šesticu, počeo sam je malo igrati, došao sam do onoga pauka. Istina nakon trojke ovo je ne toliko dobro, ali budem je nastavio. MOrao bih potražiti još koji dobar hack and slash za PS2
Mislite valjda na peticu?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Sep 2010, 19:45

metallicat wrote:taj ufo kraj je i jedinica imala, jel to znači da svaki nastavak ima taj kraj?
Ghost: da, misli na peticu. Šesti je ionako tek najavljen...

Da, svaki Silent hill ima ufo završetak, ako to misliš. Ma završetke za trojku sam pogledao na youtube, i nije mi bilo nešto... naročito Ufo...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 01 Oct 2010, 00:04

samo 1.dio sam prešla 4 puta i ufo jedini nisam, stvarno mi se nije dalo i 5.put ju prolazit :lol: 2.dio sam samo jednom prošla, i treći. četvrti sam došla do onog podruma u zatvoru i nisam znala dalje dosta dugo i u međuvremenu riknuo ps2, tako da nisam nažalost dalje mogla.
Image

Scarface

Post by Scarface » 01 Oct 2010, 00:05

john_constantine wrote:
metallicat wrote:taj ufo kraj je i jedinica imala, jel to znači da svaki nastavak ima taj kraj?

Da, svaki Silent hill ima ufo završetak, ako to misliš. Ma završetke za trojku sam pogledao na youtube, i nije mi bilo nešto... naročito Ufo...

Ma jel vi govorite o Devil may cry serijalu? Petica je najavljena, četvorka je zadnja, a on priča o jedinici. Šeste nema ni na vidiku.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 01 Oct 2010, 00:06

na peticu SH-a :D
Image

Scarface

Post by Scarface » 01 Oct 2010, 00:09

metallicat wrote:na peticu SH-a :D

Ma nesporazum jer je quota samo dio maddjurovog posta di govori o dmc-u i onda ovaj spominje šesticu, pa ovaj velikog pauka (šta je iz dmc-a) i sad tu više ne znan ko koga jebe. :zubifale:

metallicat

Post by metallicat » 01 Oct 2010, 00:11

mislim da na žalost nitko nikoga :zubifale: :lol:
Image

Scarface

Post by Scarface » 01 Oct 2010, 00:13

metallicat wrote:mislim da na žalost nitko nikoga :zubifale: :lol:

Na sreću. :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Oct 2010, 05:53

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:

Ma jel vi govorite o Devil may cry serijalu? Petica je najavljena, četvorka je zadnja, a on priča o jedinici. Šeste nema ni na vidiku.
ne, govorimo o silent hillu. :zubifale: Lud, zbunjeni... :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Oct 2010, 13:44

e, u vezi dead rising, teške su mi borbe protiv bossova. Onaj ludi kuhar ili Chuckov fan koji ga želi ubiti. Je li ima neka taktika ili posebno oružje kojim bi ih bilo lakše srediti?
Michel puši karu.

Post Reply