Srećno
Last Post Wins !!!11one
- Andrej
Re: Last Post Wins !!!11one
Mljac, mljac, mljac. Boli te uvo. Ako budeš mirisala na klopu, može uvek dečko da ti kaže - dođe mi da te pojedem
Srećno
Srećno
We're all mad here...
- elrania
uf, luk, da znam, zato uvijek izbjegavam da ga ja režem
al dobro, što je tu je
umjesto limuna možeš probati jedan palmolive sapun (neki tekući prozirni zeleni, mislim da neš antibakterijsko piše na njemu) koji jako dobro skida mirise.
- john_constantine
eh, kako se samo sjetim one prejake fore iz Alan Forda "daj, daj"... Naročito mi je zabavno prepričati to, he.
Ona kada pita "što ste radili 25.7.1984. godine?"
Alan: krao sam lješnjake
Psihijatar: što ste radili 3.5.1893?
Alan: krao sam lješnjake.
Psihijatar:jeste li ikad krali lješnjake?
Alan: ne.

Ona kada pita "što ste radili 25.7.1984. godine?"
Alan: krao sam lješnjake
Psihijatar: što ste radili 3.5.1893?
Alan: krao sam lješnjake.
Psihijatar:jeste li ikad krali lješnjake?
Alan: ne.
Michel puši karu.
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Andrej
Bub!!! Nemoj nigde da ideš, čekaj da okačim neke slike! 
We're all mad here...
- Andrej
Evo Deni, druže, da vidiš kako je bilo

SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

We're all mad here...
- Bub
Jebote eeee ovo je prekrasno
mogu mislit sami dojam kako je bilo biti tamo (slike i riječi nisu dovoljne da opišu), atmosfera neopisiva
Sviđa mi se to s rolama izgleda super (ne moraju uvjek biti baklje), e da vidio sam u clip-u jednom kad se odbrojavalo (cijeli stadion) i kad su svi šibnuli na stadion trake.
Svaka čast!!

Sviđa mi se to s rolama izgleda super (ne moraju uvjek biti baklje), e da vidio sam u clip-u jednom kad se odbrojavalo (cijeli stadion) i kad su svi šibnuli na stadion trake.
Svaka čast!!
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
De mi reci jel tako samo kad je europa liga u pitanju i derbi ili na svakoj domaćoj tekmi?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
ma premalo je ljudi na domaćim tekmama u ligi, al zato je još posebnije kad to naprave par puta godišnje...kao i torcidaBub wrote:De mi reci jel tako samo kad je europa liga u pitanju i derbi ili na svakoj domaćoj tekmi?
This is the Zodiac speaking.
-
filmofil
čital sam sad gore o mcdonaldsu...jel se može tam jest ak si radnik? besplatno naravno...ionako sam čuo da bacaju sendviče kad odstoje 10min što je glupost, da mogu ja bi pokupio to što bace
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
Mont Vjeverest is the place where legend is born.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Prijatelj mi radi u Mcdonaldsa, i po njegovom iskustvu, ne bi tamo ni prismrdija- osim ako ti pare nisu baš hića.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Nažalost, filmophil je u pravu, ali sve češće je ovako i u domaćem prvenstvu. Počeli su ljudi da se vraćaju na stadione i prave spektakleBub wrote:De mi reci jel tako samo kad je europa liga u pitanju i derbi ili na svakoj domaćoj tekmi?
We're all mad here...
- metallicat
besplatno ne, ali za 10 kn dobiješ skoro pa srednji meni ako želiš, to uključuje onih 6 osnovnih sendviča, a one veće ne, ni one na promociji.filmophil wrote:čital sam sad gore o mcdonaldsu...jel se može tam jest ak si radnik? besplatno naravno...ionako sam čuo da bacaju sendviče kad odstoje 10min što je glupost, da mogu ja bi pokupio to što bace
za 10 minuta ističe njihova 100% kvaliteta i po standardima to se baca. ako se ne čeka mystery shopper onda se ne baci nakon 10, ali nakon 20 min. i nemožeš to uzet, naravno
@ghost, neznam zašto ne biš prismrdio tamo? ako inače ne voliš tu hranu, normlano da nećeš. ali gledajuć npr čistoću je skoro pa perfektno. ono tipa zvoni ti apartić kad moraš ruke ić prat i sl. ovi koji su radili u hamby-u su rekli da im nekad meso padne na pod ali da im to ne smeta, i svašta da znaju radit. inače ne jedem fast food, tj jako rijetko, al da moram birat uvijek bi otišla u mek kad znam kako se radi i koliko je čisto.

- Andrej
Mislim da je Ghost govorio o radu u McD-u, a ne o hrani u njemumetallicat wrote: @ghost, neznam zašto ne biš prismrdio tamo? ako inače ne voliš tu hranu, normlano da nećeš. ali gledajuć npr čistoću je skoro pa perfektno. ono tipa zvoni ti apartić kad moraš ruke ić prat i sl. ovi koji su radili u hamby-u su rekli da im nekad meso padne na pod ali da im to ne smeta, i svašta da znaju radit. inače ne jedem fast food, tj jako rijetko, al da moram birat uvijek bi otišla u mek kad znam kako se radi i koliko je čisto.[/color]
I moja drugarica je radila tamo i sve što mi je rekla - puno izdrkavanja za malo para.
We're all mad here...