Igre, konzole i slično
- Decadentor
- Josef K
Re: Igre, konzole i slično
Decadentor wrote:je besplatna jeda nebi placo online zabavu
Prejadno al svejedno mi fali
- john_constantine
to onaj nastavak gdje te prije igre pitaju ona pitanja koja utječu na igrivost? Nisam znao da je izašla za ps2, pa javi kakva je kada završiš.maddjuro wrote:imam ja personu 4 isto na standby-u ali cu sada odigrat ovaj silent hill shattered memories, pa onda viditi što i kako dalje
Michel puši karu.
- maddjuro
evo prvih dojmova, igre koju sam već na jedno 70%, igra je vidi se napravljena za Wii i samo portana na druge konzole,grafika je ok, atmosfera nije loša, ali tehnički gledano točno znaš kada ce te netko napast pa to mi nema ugođaj kao prijašnji silent hillovi. Nema borbi samo moraš bježat, nemoraš nikakve stvari kupljati, izuzev pokojega ključa, animacije su mogle biti bolje, sada neznam točno kako ta pitanja mogu utjecati na išta osim na to da možeš dobiti jedan od nekoliko završetaka. Neke dodatne stvari su kada vidiš nke sjene koje uslikaš to ti je neki bonusić, jer onda dobieš preko mobitela ili tekstualnu ili glasovnu poruku vezanu za to što si snimio, ili našao. Igra je kao i većina tih igara relativno kratka, a "zagonetke" mi bar zasad nisu bile neki problem. Jer kada znaš da nema neprijatelja, komotnije se igra. A nekoliko se likova iz prijašnjih naslova pojavi u igrijohn_constantine wrote:to onaj nastavak gdje te prije igre pitaju ona pitanja koja utječu na igrivost? Nisam znao da je izašla za ps2, pa javi kakva je kada završiš.maddjuro wrote:imam ja personu 4 isto na standby-u ali cu sada odigrat ovaj silent hill shattered memories, pa onda viditi što i kako dalje
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
danas ću je instalirat, hvala na preporuciDecadentor wrote:probaj dekaron, to i ja nekad znam zaigrat a ne trosi puno (puno je relativan pojam a neznam tocno)...a ovo za silkroad pitam frenda sutra (bio je igro..)

- john_constantine
Ma nešto je bilo oko psihe glavnog lika. Naprimjer, ako nekako postaviš da se više bojiš mraka, da će biti više mračnih scena ili da će stvorenja iskakati iz mraka Ili da si povučen u vezi seksa, pa će cure kraj tebe biti s većim dekolteom... ma takvo nešto.maddjuro wrote:evo prvih dojmova, igre koju sam već na jedno 70%, igra je vidi se napravljena za Wii i samo portana na druge konzole,grafika je ok, atmosfera nije loša, ali tehnički gledano točno znaš kada ce te netko napast pa to mi nema ugođaj kao prijašnji silent hillovi. Nema borbi samo moraš bježat, nemoraš nikakve stvari kupljati, izuzev pokojega ključa, animacije su mogle biti bolje, sada neznam točno kako ta pitanja mogu utjecati na išta osim na to da možeš dobiti jedan od nekoliko završetaka. Neke dodatne stvari su kada vidiš nke sjene koje uslikaš to ti je neki bonusić, jer onda dobieš preko mobitela ili tekstualnu ili glasovnu poruku vezanu za to što si snimio, ili našao. Igra je kao i većina tih igara relativno kratka, a "zagonetke" mi bar zasad nisu bile neki problem. Jer kada znaš da nema neprijatelja, komotnije se igra. A nekoliko se likova iz prijašnjih naslova pojavi u igrijohn_constantine wrote:to onaj nastavak gdje te prije igre pitaju ona pitanja koja utječu na igrivost? Nisam znao da je izašla za ps2, pa javi kakva je kada završiš.maddjuro wrote:imam ja personu 4 isto na standby-u ali cu sada odigrat ovaj silent hill shattered memories, pa onda viditi što i kako dalje
Michel puši karu.
- metallicat
- john_constantine
silent hill: shattered memories.metallicat wrote:o kojoj igri pričate?
eh, kako je dead rising zahtjevna igra, mislim, vremenski... Već mi se nakupilo pet questova čije vrijeme teče. A jedan od njih mi je vrlo važan za radnju. I onda horde zombija, hrpa predmeta za iskominirati... uf... Kada bi bar našao nož i kombinirao ga s boksačkim rukavicama. A i ljubomorno čuvam mitraljez da ga prikopčam na invalidska kolica.
Michel puši karu.
- maddjuro
koliko se sjećam možeš bacač raketa montirat na kolica, to otključaš kao lvl 50. Ali da ja igram dead rising 2, ili prvi dio, prva stvar koju bi napravio je stavio neku šifru da pauziram to vrjeme, tako da mogu se guštat u makljaži zombia.john_constantine wrote:silent hill: shattered memories.metallicat wrote:o kojoj igri pričate?![]()
eh, kako je dead rising zahtjevna igra, mislim, vremenski... Već mi se nakupilo pet questova čije vrijeme teče. A jedan od njih mi je vrlo važan za radnju. I onda horde zombija, hrpa predmeta za iskominirati... uf... Kada bi bar našao nož i kombinirao ga s boksačkim rukavicama. A i ljubomorno čuvam mitraljez da ga prikopčam na invalidska kolica.
A što se tiče silent hila, to kada te napadaju samo moraš bježati i sve te što god da jesu izgledaju isto. I igra nije prestrašna, kao prethodne kada neznaš di ce ti sto se pojaviti
- john_constantine
hm, da, nisam se sjetio toga, ali nema potrebe jer većinom sve stigneš na vrijeme. Obaviš glavni quest i onda krećeš obavljati te sporedne ili usput, pa onda u zadnji čas. Bar te tjera da budeš aktivan. Jedino je problem povremeno naći put do safehouse s obzirom da nije označen na mapi...
Michel puši karu.
- maddjuro
znam, ali ipak, ja bi to pauzirao i onda se bacio na makljažu, da malo guštam.john_constantine wrote:hm, da, nisam se sjetio toga, ali nema potrebe jer većinom sve stigneš na vrijeme. Obaviš glavni quest i onda krećeš obavljati te sporedne ili usput, pa onda u zadnji čas. Bar te tjera da budeš aktivan. Jedino je problem povremeno naći put do safehouse s obzirom da nije označen na mapi...
- john_constantine
Da. Ma najprije ću vidjeti da li ima kakvih mogućnosti kada jedanput završiš igru. A sigurno nije tako dugačka. Za par dana sam prešao 20 sati igre... Najveća brutala je spoj onog znaka za cestu i spreja čime razaraš glave. Donosi čak 500 bodova, efikasno u skupini. A tek spoj igračke helikoptera i mačete. A pitam se samo da li ima jelenske glave ili su ga ipak izbacili i ostavili za DLC?maddjuro wrote:znam, ali ipak, ja bi to pauzirao i onda se bacio na makljažu, da malo guštam.john_constantine wrote:hm, da, nisam se sjetio toga, ali nema potrebe jer većinom sve stigneš na vrijeme. Obaviš glavni quest i onda krećeš obavljati te sporedne ili usput, pa onda u zadnji čas. Bar te tjera da budeš aktivan. Jedino je problem povremeno naći put do safehouse s obzirom da nije označen na mapi...
Michel puši karu.
- maddjuro
ima jelenske glave. To igraš preko xboxa ili pc.ajohn_constantine wrote:Da. Ma najprije ću vidjeti da li ima kakvih mogućnosti kada jedanput završiš igru. A sigurno nije tako dugačka. Za par dana sam prešao 20 sati igre... Najveća brutala je spoj onog znaka za cestu i spreja čime razaraš glave. Donosi čak 500 bodova, efikasno u skupini. A tek spoj igračke helikoptera i mačete. A pitam se samo da li ima jelenske glave ili su ga ipak izbacili i ostavili za DLC?maddjuro wrote:znam, ali ipak, ja bi to pauzirao i onda se bacio na makljažu, da malo guštam.john_constantine wrote:hm, da, nisam se sjetio toga, ali nema potrebe jer većinom sve stigneš na vrijeme. Obaviš glavni quest i onda krećeš obavljati te sporedne ili usput, pa onda u zadnji čas. Bar te tjera da budeš aktivan. Jedino je problem povremeno naći put do safehouse s obzirom da nije označen na mapi...
- john_constantine
- metallicat
i mislila sam, baš je tako zvučalo. joj baš mi fali ps2 radi toga..john_constantine wrote:silent hill: shattered memories.metallicat wrote:o kojoj igri pričate?![]()