Hahha, da, znam.Andrej wrote:Ašowe, legendo, nemoj nikada tako da razmišljaš. Taj navijač Arsenala, Barselone ili Intera, je odavno izgubio bilo kakav osećaj za sport jer je razmažena stoka koju su navikli na sve. Ne postoji teoretska šansa da on doživi neki gol ili koš, kao što doživljavamo ti i ja. Možda je prćija, ali je jebano tvojaAšow wrote: Znam to.
Ja se moram zadovoljiti nogometnim kvalifikacijama za svjetsko/europsko ili nekim rukometom.
Al opet, pošto sam iz prčije od grada, moram putovati na tekme, kao i na koncerte.
To je ono sto me najvise ubija. Al dobro, bude bolje jednog dana.!!!
Meni je tak svejedno koji nas klub bude plasiran u kup UEFA ili doigravanje za ligu prvaka. Otici cu navijati s navijacima od tog kluba. Nije da sam navijacki opredjeljen za jednu frakciju, nego uzivam u sportu. Neutralan sam sto se tice toga.
Doduše, u proteklih godinu dana su moja odlazenja na tekme stala, al sad se planiram reangažirati.
e, pazi ovo,
Tetak mi je inace crnogorac, a u beogradu je zivio nekih 10godina (skolovanje/posao) prije no sto se u njemacku preselio.
Na svakoj tekmi crvene zvezde koja se igrala u beogradu od negdje 84-85 do pocetka rata i onda nakon rata od 1995te do 2000te je bio. Pokazivao mi je karte i slike s tih utakmica.
Uvijek sam se pitao zasto ih zovu "pijane delije". Kad mi je pokazao slike, shvatio sam