jadni smo
Last Post Wins !!!11one
- boyko
Re: Last Post Wins !!!11one
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
Michel puši karu.
- Bub
Ode i ja napokon pogledat The Expendables-e, nisam bio u kinu nepamtim.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Decadentor
- metallicat
mc aka mek ilielrania wrote:a nije bilo ni jučer ni danas radno i uspio me faks sjebat sa svojim rasporedom i rupama u njemu i mogla bih sam 2 dana u tjednu raditi, počevši tak od sljedećeg tjedna.metallicat wrote: a onaj amnesty radiš ili?
upisala apsolventsku god, sad sam na miru![]()
![]()
predala sam zamolbe za mc, jedino je bed što su rekli da će se tek za kojih tj-dva javiti. ovo za amnesty ću morati nažalost okončati.
večer, danas sam malo doma napokon

- john_constantine
da li netko zna kako isključiti one crvene crte kao pravopisne pogreške? opet mi se to pojavljuje...
Michel puši karu.
- Decadentor
to ti je zbog firefoksa, ali kad postas to se nevidi briem tak da te nemora zamarat....john_constantine wrote:da li netko zna kako isključiti one crvene crte kao pravopisne pogreške? opet mi se to pojavljuje...

- elrania
je, mekić.metallicat wrote: mc aka mek ili? ako da, jesi napisala da poznaješ nekog tamo?
večer, danas sam malo doma napokon
nisam, jer ne znam nikog
bilo im je jako bitno da navedem jesam igdje drugdje radila dosad pa sam samo cinestar spomenula. dala mi je neka vodeća žena broj da ih nazovem pa ih zaskočim početkom sljedećeg tjedna da vidim što ima.
btw, gle ovaj životopis (npr. pitanje 'Opišite "najotkačeniju" stvar koju ste napravili u životu'
- metallicat
ajme koja prijavnica, moraš navest više od onog što znaš o sebi
pa sigurno nećeš za najotkačenije napisat ''napila sam se toliko da sam napravila to i to'' il sl.
za mek, znam da je kod nas sigurno da će te pozvat na orijentaciju ako napišeš nekog ko radi tamo, al ne mora bit da je i u zg tako. ako te uzmu, ja te mogu učit unaprijed
pa sigurno nećeš za najotkačenije napisat ''napila sam se toliko da sam napravila to i to'' il sl.
za mek, znam da je kod nas sigurno da će te pozvat na orijentaciju ako napišeš nekog ko radi tamo, al ne mora bit da je i u zg tako. ako te uzmu, ja te mogu učit unaprijed

- elrania
eh, jebiga, ovdje nije nitko to spominjao, neg sam to što sam rekla, a nadrobila sam još neš lijepoga o sebi pa će valjda to netko uzeti u obzirmetallicat wrote:ajme koja prijavnica, moraš navest više od onog što znaš o sebi![]()
pa sigurno nećeš za najotkačenije napisat ''napila sam se toliko da sam napravila to i to'' il sl.![]()
za mek, znam da je kod nas sigurno da će te pozvat na orijentaciju ako napišeš nekog ko radi tamo, al ne mora bit da je i u zg tako. ako te uzmu, ja te mogu učit unaprijed![]()
eh, da me barem uzmu što prije
- metallicat
nadam se da oće, sad po zimi uvijek uzimaju jer odu učenici pa je manje ljudi..

- Decadentor
ovo za mek, jeste slali zamolbe za otvoreni natjecaj ili samo ovako pa da vas imaju u vidu.....

- elrania
ja sam uletila u restoran i tražila da mi daju nekoga kome se mogu javiti i predati zamolbu.Decadentor wrote:ovo za mek, jeste slali zamolbe za otvoreni natjecaj ili samo ovako pa da vas imaju u vidu.....