sha na na na na na na na knees, kneesAndrej wrote:Bub wrote: Ipak je to grupa naše mladosti...![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg&ob=av3e
Last Post Wins !!!11one
- Bub
Re: Last Post Wins !!!11one
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Kick ass, my brotherBub wrote:sha na na na na na na na knees, kneesAndrej wrote:Bub wrote: Ipak je to grupa naše mladosti...![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg&ob=av3e
Joj, koliko sam se ja davio u Gansima...
Definitivno grupa moje mladosti.
We're all mad here...
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
- Decadentor
- Ašow
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
- Bub
Ajmo ja čekam Mirka i evo jedna za njega link. Možda jesam patriota, ali nisam nacionalista pa nebi volio da se ljudi preko grane naljute, pogotovo moj drug Andrej, to je samo pjesma!! 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Ne slušam baš ćirilicu (sevdalinke i ostalo da, turbo folk ne), ali evo jedna jako lijepa za Andreja link.
Aloo brate insomničaru, pa de si?
Aloo brate insomničaru, pa de si?
SpoilerShow
Svaka slučajnost sa stvarnim događajima i likovima je....
- Andrej
De si bre Bub?!!!!!!!! Ne bi se ja naljutio na tebe, da te na svojoj ženi nađemBub wrote:Ajmo ja čekam Mirka i evo jedna za njega link. Možda jesam patriota, ali nisam nacionalista pa nebi volio da se ljudi preko grane naljute, pogotovo moj drug Andrej, to je samo pjesma!!
We're all mad here...
- Andrej
Au, brate mili.... Celu noć sam bio pokusni kunić za neku rakiju sa medom. 5:30, pijan ko majka, a za par sati na posao 
We're all mad here...
- Bub
Ma šta ćeš drugo bar nam ta zabava ostaje, evo ja došao oko trice kući i na pivu i jegeru sam cijelu noć, sad pijuckam lagano vopi i gledma UFC.Andrej wrote:Au, brate mili.... Celu noć sam bio pokusni kunić za neku rakiju sa medom. 5:30, pijan ko majka, a za par sati na posao
- Andrej
Uf, ubiše me dušmani s ovom domaćom medovačom.... Na kom kanalu gledaš i kako se snalazi Mirko?Bub wrote:Ma šta ćeš drugo bar nam ta zabava ostaje, evo ja došao oko trice kući i na pivu i jegeru sam cijelu noć, sad pijuckam lagano vopi i gledma UFC.Andrej wrote:Au, brate mili.... Celu noć sam bio pokusni kunić za neku rakiju sa medom. 5:30, pijan ko majka, a za par sati na posao
We're all mad here...
- Bub
uuu medicu obožavam, uvjek pravimo za božić i novu godinu tj. moji matorci. Evo od 4h ujutro ti je ufc na novoj tv (NOVA TV), još jedna borba i onda ide Mirko vs Mir. Jel hvataš novu? Sad će lil' nog (minotaurov brat) vs bader (kojeg je trenirao minotaur).Andrej wrote:Uf, ubiše me dušmani s ovom domaćom medovačom.... Na kom kanalu gledaš i kako se snalazi Mirko?Bub wrote:Ma šta ćeš drugo bar nam ta zabava ostaje, evo ja došao oko trice kući i na pivu i jegeru sam cijelu noć, sad pijuckam lagano vopi i gledma UFC.Andrej wrote:Au, brate mili.... Celu noć sam bio pokusni kunić za neku rakiju sa medom. 5:30, pijan ko majka, a za par sati na posao