John_Ryder wrote:john_constantine wrote:John_Ryder wrote:došao dead rising 2 skidrow za skinuti
znam, skidam ga.

Original ionako dolazi tek 28, a kod nas je pitanje kada će i da li će...
ajde kada skineš samo napiši jer valja torent,ja sam odusto od darksidersa,previše za skidat a i to je više konzolaška igra..a i po tvojima postovima zvuči kao tek prosječna igra
Probao 15 minuta igre. Dobra iako blesava radnja. Zombiji su odlični i masovni, naročito je zabavno ubijati ih. Isprva ste ograničeni na udaranje za mnoštvo predmeta i bacanje, ali izgleda da će kasnije biti hrpa brutalnih poteza. Ima RPG elemente, ali ne znam da li možete utjecati na njih. Poeni se skupljaju na različite načine, od spašavanja ljudi (ajde, nije tako iritatno, makar zna biti nezgodno povremeno kada je mnogo zombija, ali isplati se). Vremenski ograničena igra kao što je bio i prvi dio, jedino nervira što dođete prerano i onda morate čekati doći u određeno vrijeme, od 7 do 8. Akcija je odlična, brutalna i zabavna. Kretanje je nekako sporo, ali kao i za darksiders, velike lokacije, pa zna nervirati. Grafika odlična. Komande dobro napravljene makar mi se čini da je vožnja loša. Sada samo da vidimo da li će igra biti repetitivna ili će svaki čas biti nešto novoga...
Michel puši karu.