hehe, ma tek sam kasnije vidjela jer čitajući postove odmah sam andreju odgovorila.Bub wrote:...a ja sam to napisao![]()
![]()
".....sedam peče osmu strini meće."
Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Ma joj šalim se ja naravno. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
eto,dok ste vi sve ovo sinoć pisali i visili po forumu ja sam sve to proživljavao ,s kondomom,ipak
ah...

- callac
a legendo!John_Ryder wrote:eto,dok ste vi sve ovo sinoć pisali i visili po forumu ja sam sve to proživljavao ,s kondomom,ipakah...
![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
callac wrote:a legendo!John_Ryder wrote:eto,dok ste vi sve ovo sinoć pisali i visili po forumu ja sam sve to proživljavao ,s kondomom,ipakah...
![]()
![]()
haha
- Info
Hej ljudovi
Eto, vratio se upravo od bivše
dok sam išao do nje razmišljao sam što da joj kažem i dođem, sjednemo, i kažem joj "emocionalno sam nezreo te se ne vidim u budućnosti s tobom"
primila je to pa mislim ok, nije ništa rekla, ja sam se digao i otišao.
Kako loša situacija
Eto, vratio se upravo od bivše
Kako loša situacija
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
John_Ryder
sve si dobro napravio,samo se nadaj da nije jedna od onih koja će te gnjavit poslije prekida 
- Scarface
Svaka čast, Info.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
A šta se možeJohn_Ryder wrote:eto,dok ste vi sve ovo sinoć pisali i visili po forumu ja sam sve to proživljavao ,s kondomom,ipakah...
![]()
@info - bilo bi zakon da se ona sad odmah nakon prekida s nekim poyebe
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo
Asfodel wrote:A šta se možeJohn_Ryder wrote:eto,dok ste vi sve ovo sinoć pisali i visili po forumu ja sam sve to proživljavao ,s kondomom,ipakah...
![]()
![]()
@info - bilo bi zakon da se ona sad odmah nakon prekida s nekim poyebe![]()
Koja bi to carica bila
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Andrej
To će i da uradi.Asfodel wrote: @info - bilo bi zakon da se ona sad odmah nakon prekida s nekim poyebe![]()
Koja bi to carica bila
We're all mad here...
- Scarface
Nazvat će ga za dva dana i reć da je spremna. Takve obično ispadnu potpuno divlje u krevetu jer izbace potisnute frustracije, pa mislin da je Info in for a real treat.Andrej wrote:To će i da uradi.Asfodel wrote: @info - bilo bi zakon da se ona sad odmah nakon prekida s nekim poyebe![]()
Koja bi to carica bila
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Hahahha!! Info gotov si!!! Izuće te iz cipelica druže!!!! Ona se oslobodila i krenula ka gradu!!!!
Ma kakvi nerviranje i izvinjavanje. Ljubav je sjajna zajebancija i što pre kreneš da je gledaš na zdrav način, pre ćeš postati jako srećan čovek i ispunjen u toj istoj ljubavi.
Voleo bih da naletim na tog mudonju, koji nije imao sličnih problema(a da nema 12-15god.). To je sve sitnica.
Ma kakvi nerviranje i izvinjavanje. Ljubav je sjajna zajebancija i što pre kreneš da je gledaš na zdrav način, pre ćeš postati jako srećan čovek i ispunjen u toj istoj ljubavi.
Voleo bih da naletim na tog mudonju, koji nije imao sličnih problema(a da nema 12-15god.). To je sve sitnica.
We're all mad here...
- Ašow
treću reže dok mu sobu kreče.Bub wrote:...a ja sam to napisao![]()
![]()
".....sedam peče osmu strini meće."
- elrania
evo, sad me ovo s infoom navelo da podijelim neš što sam čula danas.
neki dan vidim na fejsu da se jedna cura iz moje osnovne udala (22 godine) i već si mislim ono standard, ostala trudna i tak, al kad je ono zapravo u pitanju da je cura iz neke katoličke udruge nešto i da se udala zbog mogućnosti stupanja u seksualne odnose.
očekivano je da se tak neš događa, al opet je prečudno za čut.
neki dan vidim na fejsu da se jedna cura iz moje osnovne udala (22 godine) i već si mislim ono standard, ostala trudna i tak, al kad je ono zapravo u pitanju da je cura iz neke katoličke udruge nešto i da se udala zbog mogućnosti stupanja u seksualne odnose.
očekivano je da se tak neš događa, al opet je prečudno za čut.